Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Ömer başkan istifa da bir hizmettir.
Ömer başkan istifa da bir hizmettir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani anlamayanlar için örnek veriyim Milli takım elemelerinin san marinosu,süper ligin ankaragücü takımı gibiyim 4-3-2-1 oynatıyorum ataksif oynuyoruz golü yiyen gene biziz bu liglerden anlayan varsa nasıl oynatıyım takımı yardım etsin istifa sesleri yükseliyor her maç gerçi maça gelen taraftarda yok ama![]()
bu arada Safak reis sabır diyosunda lig biticek sabırlık bişeyi kalmadı daha altta hangi ligler var onuda bilmiyorum![]()

Kartal'la kariyere başladım sonundaAma resim alamıyorum oyundan 2'de 2 yaptım Buca'yı 4-1 Erciyesi ise 4-0 la geçtim.
Serdar Samatyalı,Tolga Doğantez,Önder Turacı ve Adem Sarı gibi tecrübeli oyuncularım var. Çok istememe rağmen Ayhan Akman ve Tümer'i alamadım![]()
Hunter dan iş çıkmaz.. piyasası vardır onun iyi fiyata satarsın yerinede hızlı bi oyuncu buldunmu tamamdır bu işRaul da olmasa ne yapacagiz bilmemHuntelaarin muthis ozellikleri var fakat faydalanamiyorum.
Yok arkadaş alt ligden takım alınmaz gidip Galatasarayı falan alıyım böyle olmayacak.
Beyler yabancı oyuncu sıkıntısı olmayan yada diğerlerine göre daha az sıkıntısı olan lig önerilerinizi alabilimiyim.
Beyler yabancı oyuncu sıkıntısı olmayan yada diğerlerine göre daha az sıkıntısı olan lig önerilerinizi alabilimiyim.
İspanya ligi 3 non-eu sınırsız ab statüsünde oynatabiliyorsun
medeniyetin besigi RUSYA