Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yerli tercih ederim savunma için. Semih-Ujfa kullanıyorum genelde. Semih de Avrupa için yetersiz kalıyor. İyi oyuncular gelmezse ben istifa eder Avrupa'ya yelken açarım:9

Bu arada Türkiye Kupasında Grup Kalkmış... bütün maçlar tek eleminasyona göre oynanıyor

Hacılar oyundan atılan ilk ben miyim ? :)

Nasıl atılmak hata mı verdi kovuldun mu :)

Nasıl atılmak hata mı verdi kovuldun mu :)

Bildiğin oyundan attı, hata verdi oyun.Tekrar girdim, sezon öncesi transferleri keşke kaydetseydim, şimdi işin gücün yok tekrar uğraş dur.

1 aylık auto save ayarlasana zevki kaçar oyunun geri döndün mü

Bildiğin oyundan attı, hata verdi oyun.Tekrar girdim, sezon öncesi transferleri keşke kaydetseydim, şimdi işin gücün yok tekrar uğraş dur.

Crash Dumps hatası almışsındır. Stafflara tıklayınca öyle yapıyor malesef. Staff özelliklerine arama kısmından bak sadece. Ara ara oyunu kaydet ki başka bir nedenle crash dumps hatasını alırsan oyun güme gitmesin.

1 aylık auto save ayarlasana zevki kaçar oyunun geri döndün mü

1 aylık save olayına hiç ısınamadım, 1555646546 tane save dosyası oluyor memlekette.

Crash Dumps hatası almışsındır. Stafflara tıklayınca öyle yapıyor malesef. Staff özelliklerine arama kısmından bak sadece. Ara ara oyunu kaydet ki başka bir nedenle crash dumps hatasını alırsan oyun güme gitmesin.

Stafflara tıklamadım aslında, FM 2011'de de yapıyordu aynısını.Oyuncu istatistiklerine bakmak için Statsa tıkladım, sonucunda da attı neyse aga 2 ayı tekrar oynayacaz.

1 aylık save olayına hiç ısınamadım, 1555646546 tane save dosyası oluyor memlekette.

sanki sırtında taşıyosun save dosyalarını bende rahatsız oluyorum gereksiz bir sürü save dosyası görünce :)

geri dönmekten iyidir renkdaş bütün hevesim kaçıyor :)

1 aylik save yapmaniza gerek yok. O kadar save dosyasi rahatsiz eder adami.. 1 tane ana seve dosyaniz olsun. 1 tane de yedek. Arada bir yedeki guncelleyin.. Ana save konunuzu da istersen 1 mac istersen 2-3 macta bir saveleyin.. Ben her mac oncesi ana save dosyami saveliyorum.. Diger yedegi de 3-4 haftada bir guncelliyorum.. Crash dump hatasi alsaniz bile yedek save ile acilir oyun..

Quintero yu devre arasinda alabildim schalkeye.Kaleye de kameniyi aldim.1 tane de cok yonlu orta saha ariyorum. Allahtan bu sefer az da olsa transfer butcesi verdi..

1 aylik save yapmaniza gerek yok. O kadar save dosyasi rahatsiz eder adami.. 1 tane ana seve dosyaniz olsun. 1 tane de yedek. Arada bir yedeki guncelleyin.. Ana save konunuzu da istersen 1 mac istersen 2-3 macta bir saveleyin.. Ben her mac oncesi ana save dosyami saveliyorum.. Diger yedegi de 3-4 haftada bir guncelliyorum.. Crash dump hatasi alsaniz bile yedek save ile acilir oyun..

evet yedeği oyunda ayda bir güncellemek yeter. bende senin gibi yapıyorum en son oyun kaydedilirken elektirik gitmişti 7-8 yıllık oyunum gidince bende yedeklemeye başladım :asd:

Bu oyunda hala 1 m€luk butçemiz varken 10 m €luk taksitle transfer yapabiliyomuyuz

artık o kadar kolay kabul etmiyolar

uzun arayışlar sonucu devre arası transferinin son gününde 3. tercih olarak gaitanı renklerime kattım

nicolas_gaitan.jpg

Ligi 15 puan geriden kapattım.

Playoff'da 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 puan farkla şampiyon oldum..

Playoff çok saçma.

Ekli dosyalar

• playoff.webp
    playoff.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 124

İki yıldır ligi domine ediyorum. Ligde bir sorunum yok ama Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk yılımda Çeyrek Final'e kadar çıkabildim. Real Madrid ezdi geçti. Büyük takımlarla baş edebilecek bi kadro için bana iyi bir box to box oyuncu ve sağ açık lazım.

Sistem şu:

xxx....xxx...xxx...xxx

.....xxx.xxx.xxx.......

xxx..................xxx

..........xxx............

Göbekte Selçuk-Hamit-Jeparov var. Ama Jeparov'un yaşı 30'u buldu artık, yetersiz. Oraya sağlam bir box to box almalıyım. Bir de 2 yıldır sağ açıkta Kazım ve Sercan'la idare ediyorum. Avrupa'da başarı için o iki bölgeye sağlam takviye yapmam lazım. Solda Tadic ve Hlousek dönüşümlü olarak yardırıyorlar. Forvette de bir değişiklik yapmadım, Baros ve Elmander oynuyor, bir tane de yabancı kiralıyorum.

Transfer yapmak zor, iyi oyuncular Türkiye'ye gelmiyor pek. O yüzden parlamaya müsait ama sağlam oynayan oyuncular lazım. Özellikle o iki bölge için önerileriniz var mı?

Forvet için Wilfiried Bony ve Carlos Fierro diyorum.

Özellikle Bony müthiş.Poacher olarak ayarladım antrenmandada bitiricilik yaptırdım.

2.9 milyona almıştım.Şuanki değeri 27 milyona çıktı.Fiziksel özellikleri muazzam bir oyuncu.Bitiriclik antrenmanı yaptırdığım içinde şuanki bitiriciliği 17.

Liverpool ile 33 maçta topladığım 81 puanla lider Manchester United'in 2 puan gerisinde son 5 haftaya giriyorum.Maalesef Manchester'a deplasmanda yenildiğim için 3-0 2.yarı uzun süre lider götürdüğüm lig de hem 2'li averajı(varsa) yoksa da genel averajı Manchester'a verdim artık garanti bir şekilde.Ama bu hafta inanılmaz şeyler oldu.United QPR'yi 6-1 ile geçerken ben de Chelsea'yi deplasmanda 35 dakika 10 kişi oynarak 61. dakika da Gerrard'ın 30 metreden füzesi ile 1-0 yenerek 3 şut çekebildiğim bir maçı kazandım.

Galibiyette eksik kaldıktan sonra oyuna aldığım yeni transfer Andre Ayew'in d imzası vardı.Oyuna yedek başladı ama Carragher'ın 55'te atılmasından sonra Kuyt'u çıkararak yerine sol orta saha olarak oyuna soktum ve inanılmaz bir savunma yaptı,Uzaktan bir şutu ki maçın 3 şutundan biridir kaleci 90'dan çıkardı adeta ve 7.60'lık rating ile oynarak Gerrard'dan sonra maçın adamı seçildi.Seneye Şampiyonlar Ligi için hedefim

_Arturo Vidal(Juventus) :Ki Juventus'ta mutsuz oldu ve asking price'ı 13 Milyon Euro şu anda.

_Gareth Bale(Tottenham) :Aynı şekilde Tottenham da unhappy ve satılık listesine konuldu ancak asking price'ı 24.500.000 Euro alıp transferi tamamlyacağım.

Bale,Vidal,Moutinho,Gerrard'lı,Ayew'lı,Coates'li,Agger'li,Reina'lı kadrom ile hanedanlık yaratabilirim diye düşünüyorum muhtemel transferlerimle.

Bony Wilfried ile ise devre arası anlaşmıştım ancak transfer bütçesi Ayew'e gittiğinden anlaşma bozuldu.Sene sonu kaptırmazsam yedek forvet olarak alacağım onuda.Yine devre arası anlaştığım ancak kadroma kiralık olarak kattığım bir başka isim ise Barca'dan Thiago ancak opsiyonu 15 Milyon Euro ve bu biraz düşündürücü tabi.

2012-2013 kadro hedefim

Reina

Vrsaljko

Agger

Coates

Jose Enrique

Lucas Leiva/Vidal*

Gerrard

Moutinho/Ayew

Bale*

Kuyt

Suarez/Carroll

Yedekler

1)Yeni Kaleci

2)Vertonghen *

3)Glen Johnson(satmazsam)

4)Vidal/Lucas

5)Ayew/Moutinho

6)Suarez/Carroll

7)Ganso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt