Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

afcwimbledonvwrexhamspl.png

Zafer Wrexham'ın

Evinde oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlük kuran Wimbledon, ligin favorilerinden Wrexham karşısında mağlubiyete engel olamadı.Ortada geçen maçı,İtalyan oyuncu Bernardo Corradi'nin 79.dakikada attığı golle 1-0 kazanan Wrexham haftayı lider tamamladı.

npowerleague2overviewst.png

kameniyi almayı düşünüyorum tavsiye eder misniz ? yada önerebilceginiz kaleciler

Benim kalede kameni var tavsiye ederim

tebrik ettim ..

hsv ile son 4 haftaya 2. girdim 6. bitirdim ne kadar sinir oldum bilmezsin .. seneye işin daha zor olcak takımlar çok gücleniyolar..

Evet, ozellikle bayern bayagi guclenecek.

Berabere bitseydi ikili averaj mı yoksa normal averaja mı bakılacaktı ?

Edit : Tebrikler hafız.

Ben berabere kalsam her halukarda 2. olurdum. Ikili averajda kotuydum.( icerde 1-1, disarda 4-0 :)) Genelde de o iyi idi zaten. Ama bildigim kadariyla almanyada genel averaj var.

Farfani 21 milyon euroya chelseaye sattim.. Yeni transfeler yaptim bayagi hepsi bitince koyarim

Hedefim ligde kalmaktı işleri biraz düzeltince kadro istikrarı takım defansı antrenmanı(çok geçte olsa işe yaradı) ve hücümdakilere bitiricilik çalıştırınca külkedisi masalına döndü olay.

Ancak geride kalan takımlar büyük karışıklık içinde hepsi.Çoğu 2 defa hoca değiştirdi 2. hocalarına bie ultimatom verdiler.

Neyse seneye saat 00.00'ı geçer şapka düşer kel görünür :asd:

englishpremierdivisionod.png

City 4. olmasına rağmen Şampiyonlar Ligine 5. olan Chelsea gitti.Bende 7. olarak Uefa ya kaldım.

ben Aykut ve Ufuk'dan kurtulmak için yedek kaleci olarak Khune'yi aldım sudan ucuz hemde fena değil :)

bakıyım abi eyvallah ..

Timo Hildebrand

Adler

hidebrand 2 sezondur kalemi koruyo ama 33 oldu artık yetersiz saglam kaleci lazım bana . leverkusen şampiyon oldu adleri vermiyorlar .. bremenden wiesei istedim 44 milyon biçtiler ..

muslerayı düşünmeye başladım

bakıyım abi eyvallah ..

hidebrand 2 sezondur kalemi koruyo ama 33 oldu artık yetersiz saglam kaleci lazım bana . leverkusen şampiyon oldu adleri vermiyorlar .. bremenden wiesei istedim 44 milyon biçtiler ..

muslerayı düşünmeye başladım

Biraz paran varsa uzun bir kariyer düşünüyorson büyük milli takımların genç takımlarına bak çok fena adamlar çıkıyor.

Biraz paran varsa uzun bir kariyer düşünüyorson büyük milli takımların genç takımlarına bak çok fena adamlar çıkıyor.

kısa vadeli düşünüyorum şuan . uefa oynucam iyi bir başarı elde edip klüp değiştirmeyi düşünüyorum

Cska Moskova takımındayım. Lig başında zenit'i süper kupada 3-1 yendim ve kupanın sahibi oldum. İlk lig maçımda Kuban'ı deplasmanda 3-0 yendim.

İkinci maçında Anji'yi kendi evimde 4-1, goller Doumbia(2), Vagner Love(2) yendim.

Böyle ligde gümbür gümbür giderken, taraftarların bizi taktığı yok. Son lig maçında, kendi evimizde oynadığımız Anji maçına toplam 17.559 kişi geldi.

Toplam kapasitesi 84.745 kişilik stadyuma 17.559 kişi geldi. Diğer kariyerlerimden alışkın da değilim bu şekilde.

Bütün takımlarımda en azından 30.000 küsur seyirci gelirdi.

İbb'den beter durumdayım :sad007:

adamlar iplemiyorlar resmen ya :D

Yarın istatistik sınavı var. :sad007:

Kariyerim en güzel yerinde kaldı resmen, bitsin şu lanet hafta.

kameniyi aldım beleşten . hayırlısı artık

englishpremierdivisionow.png

Uefa Kupasında guruptan çıktım lig kupasında Everton'ı deplasmanda yendim ve yarı finale yükseldim.Ligde ise durum bu.Sırada ise ezeli rakip Leeds ile karşılaşma vakti.

Kaleci önerim Marc-André ter Stegen.

Muslera'yı satıp alıcaktım ama Porto kaptı :mad:

Rip Leeds :D

leedshullinformationove.png

Sampiyon olduktan sonra yeni sezona haziriz. Transferleri erken bitirdim.Bundan sonra da baska transfer yapmayi dusunmuyorum.

Gelen oyuncular:

Giden Oyuncular:

Taktigimiz ise su sekilde. ( Forvet duruma gore degisir alternatiflerimiz iyi. ( wilfred, Quintero )

Quintero'yu bilmem ama Wilfiried Bony Huntelaar falan bırakmaz yani. :D

Arda yönetim Farfan dan gelen parayı direk transfer bütçesine aktardı mı yoksa kesinti mi yaptı ?

Quintero'yu bilmem ama Wilfiried Bony Huntelaar falan bırakmaz yani. :D

2 Yıldır yeterli miili takım forması sayısına ulaşamadı ulaşsa parası neyse vericem ama yok adam milli formayı kapamadı gitti.Asla kapamıyacak gibide gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt