Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arda yönetim Farfan dan gelen parayı direk transfer bütçesine aktardı mı yoksa kesinti mi yaptı ?

Kesinti yapti.. Klup zaten cok borc bataginda. Ilk sezon yazin hic transfer yapmana izin vermiyor taksitli dahi.. Ancak ucretsiz adam kiralamistim 1 tane..devre arasi oyuncu satimlarindan ve biraz da yonetim verdi.. Yazin direk oyuncu satimlarindan elde ettim parayi..

Yalniz her sene nerede bitirecegine dair secenek verir ya ona gore transfer butcesi verir. o secenekler daha cikmadi ben de. Agustosa geldik.. Gerci zaten transferle isim kalmadi.

Kesinti yapti.. Klup zaten cok borc bataginda. Ilk sezon yazin hic transfer yapmana izin vermiyor taksitli dahi.. Ancak ucretsiz adam kiralamistim 1 tane..devre arasi oyuncu satimlarindan ve biraz da yonetim verdi.. Yazin direk oyuncu satimlarindan elde ettim parayi..

Yalniz her sene nerede bitirecegine dair secenek verir ya ona gore transfer butcesi verir. o secenekler daha cikmadi ben de. Agustosa geldik.. Gerci zaten transferle isim kalmadi.

O transfer bütçesinin nekadar olacağının gösterildiği ekran fikstür çekilip lig sıfırlanınca olan zamanda çıkıyordu sanırım ama dediğin gibi transferler işin bitmiş bu sene verseler ne olur vermeseler ne olur.

Euro 2012 dışında kaldığımız akşam sürprize bak :)

Türkiye şampiyona başından finale kadar gol yemeyerek geldi ve finalde 1-0 ile Almanya'ya kaybettti kupayı :)

TUR 0-0 İNG

TUR 2-0 NOR

TUR 3-0 İSP

TUR 3-0 IRL çeyrek final

TUR 1-0 FRA yarı final

TUR 0-1 ALM final

Nuri Şahin, Arda, Burak ve Ömer Toprak çok iyiler.

Bu arada finalde yediğimiz tek golüde Volkan kendi kalesine atmış :))

Sezon oncesi 6 macta 1 gol yiyerek defansimiz saglam oldugunu gorduk.Lig basliyor.

kjxg.png

Tanrı Lig Kupasını Almamızı İstiyor :sad007:

Rakip City

arslan hull

Osman başka takım mı bulamadın Fenerbahçe 'yi alsan bundan iyiydi.

guzel konumuzdan aston villalilari atsak ne guzel olur:)

Aston Villa gibi bir efsane ile Hull gibi amatör küme takımını bir tut bari de senin spor kültürünü forumun önüne dökelim.

forvet sıkıntısındayım kimse gelmiyor takımda samet m.suarez goodwillie olarak kaldım . ucuz saglam önerisi olan ??

boriello

forvet sıkıntısındayım kimse gelmiyor takımda samet m.suarez goodwillie olarak kaldım . ucuz saglam önerisi olan ??

Yanlış anlama ama "BABA"yı al.

thumb_ae099991.png

İlk başta baya ucuza geliyor ve çok etkili bir forvet.

hacı hamburgerdeyim sen ana 90k maaşlı adam öneriyorsun ama e el insaf .. futbol bilgii konuştur ve ana britanyada özellikle iskoç olan ucuz karekterli bir adam öner ..

:) hemen bakalım

bristol city'de bi adam vardi adini unutdum sindi

Yanlış anlama ama "BABA"yı al.

thumb_ae099991.png

İlk başta baya ucuza geliyor ve çok etkili bir forvet.

pof adamın bonservisibde anlaştım 6 ya ama adama vercek param yok max 9 verebiliyorum adam 30 istiyor.. ine yönetim takımı nerden aldım nereye koydum verdikleri bütçe şaka gibi ..

saolsın önerin için üstad .. gözümde forumda en toplu abilerdensin aklımdayken söyliyim dedim

'skoc

dav'd clarksonu diyorsun .. ucuz ama birşeye benzemeyen bir abi ama renklerime katasım geldi teşşkr ederim .

David%20Clarkson_12.jpg

eved o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt