Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

pof adamın bonservisibde anlaştım 6 ya ama adama vercek param yok max 9 verebiliyorum adam 30 istiyor.. ine yönetim takımı nerden aldım nereye koydum verdikleri bütçe şaka gibi ..

saolsın önerin için üstad .. gözümde forumda en toplu abilerdensin aklımdayken söyliyim dedim

Eyvallah Hacım sen sağol :tiphat:

a56204fe.png

Villareali eled...

GOL OLMAZ

2628755530_982cac08ce.jpg

Korkunç bir şey Leventcim :sad007:

Kupa bizim:sad007:

1323ae65.png

City maça yedek demeye dilimin varmadığı ama bir kısmıda olsa yedeklere yakın oyuncular ile çıktı taktiklerine karşılık kontrollü futbol,dar alanda oynama, en düşük tempo, kısa paslaşmalar ve full zaman geçirme ile 90+2 kornerden gelen orta ile attığımız golle lig kupasının sahibi olduk.Bu senelik bukadar sanırım.UEFA da Leverkusen FA Cup da Chelsea geldi şimdiden oralardan umudumu kestim gibi ligde hedefim çok zor ama 6.lık

6536376f.png

Cekismeli bir 10 haftayi geride biraktik. Toplamda 5 gol yiyerek defansimizin saglam oldugunu bir kez daha kanitladik.

Schalkenin basina gectigimden bu yana Dortmund ile 4 kez karsilastim. 4 unu de kazandim. artik derbi olmaktan cikti:)

article-1276863014726-0A10B869000005DC-990195_636x592.jpg

kendisi kallavi bir defans oyuncusu olmasına karşı 11 maçta 12 golle gönülleri fethetti.. takımın reisidir saygılar ..

west erman mi

of course .

east erman demssem ölürdüm evet

Bayadır oynamıyordum, ne yaptıysam Galatasaray'ı 2. sezonda tam bir defans takımına dönüştürmüşüm. Ligde 7 maç geride kaldı 5 tanesini 1-0, bir tanesini 3-0, bir tanesini 3-1 kazandım. Şampiyonlar Liginde, Lokomotiv'i 2-0, Shaktar'ı 1-0 yendim.

Gol yemiyoruz çok pis kontra yapıyoruz. Bunca maçta yediğim tek gol de Murat Erdoğan'dan geldi, ceza alanı dışından frikikten o da.

Bu işi başaran defans hattı; Muslera-Sabri-Kemal-Mensah-Drenthe

Ayrıca 9 maçta 4 gol 2 asist ile oynayan Mensah ve 3 gol ile oynayan Kemal gerçekten takımı sürüklüyor. Hele Mensah 7.9 overall ile oynuyor şu ana dek.

Daha 2. sezonumda Şampiyonlar Liginde Real Madrid ile grup liderliği maçına çıkacığım Barnebeu da. Beraberlik grup liderliğim için yetiyor :ka19: İlk maçta TT Arenada 3-0 yenmiştim R. Madrid'i. Real seni yine YENERİZ !!!

Daha 2. sezonumda Şampiyonlar Liginde Real Madrid ile grup liderliği maçına çıkacığım Barnebeu da. Beraberlik grup liderliğim için yetiyor :ka19: İlk maçta TT Arenada 3-0 yenmiştim R. Madrid'i. Real seni yine YENERİZ !!!

helal olsun arkadaş. kadronu ve taktiğini görebilir miyiz ?

helal olsun arkadaş. kadronu ve taktiğini görebilir miyiz ?

Kadrom bu

kspb.png

kspq.png

Baya bol rotasyonlu bir kadro kurdum. zayıf takımlarla oynarken genelde yedeklerle oynuyorum bütün futbolcuları kullanıyorum yani . Olcan'ı ilk senemde almıştım geriye kalan futbolcuları ( Doumbia, Traore, Mevlüt, Ederson, Mehmet Topal, Gelson Fernandes, Alex Silva, Drenthe ) bu futbolcuları şampiyon olduktan sonra yönetimin verdiği sağlam transfer bütçesi ile yaptım bir çok eski futbolcuyu da sattım. Özellikle forvet bölgesini yeniledim hemen hemen baştan kurdum.

Taktiğe gelince belirli bir taktiğim, dizilişim yok. Şampiyonlar Ligi maçları ve ligdeki derbilerde ve bazı zor deplasmanlarda tek forvet oynuyorum ( 4-2-3-1 yada 4-1-4-1)

Geriye kalan maçlarda 4-4-2 oynuyorum.

An itibariyle son maçlar öncesi Şampiyonlar Ligi puan durumu

kswz.png

1. Maç: Stuttgart 3 - 2 Galatasaray

2. Maç: Galatasaray 3 - 0 Real Madrid

3. Maç: Galatasaray 1 - 1 Roma

4. Maç: Roma 0 - 3 Galatasaray ( 10 kişi kalmama rağmen )

5. Maç: Galatasaray 3 - 0 Stuttgart

bütün galibiyetlerim 3 - 0 :)

Real Madrid'i 3-0 yendiğim maçta as kadro ile çıkmışlardı üstelik.

Kariyerimde Türk Telekom Arena'da maç kaybetmedim şimdiye kadar ( Lig + Avrupa karışık ) Gözümü Mourinho'nun iç saha rekoruna diktim

taktik ?

belli bir taktiğim yok olum rakibe göre taktik yapıyorum :) başarının sırrı da bu zaten :)

Mesela Real Madrid maçına şu 11 ile çıkmayı düşünüyorum

kt63.png

beraberlik yettiği için beraberliğe oynayacağım. ilk maçta da hemen hemen aynı 11 ile çıkmıştım Yekta yerine Ederson vardı sadece onu da forvet arkası oynatmıştım 3-0 yendim beraberliğe oynamama rağmen contra atak oynayarak. bu maçtada kapanıp contra atak oynatcam

belli bir taktiğim yok olum rakibe göre taktik yapıyorum :) başarının sırrı da bu zaten :)

Aynen kanatları kullanan ve kullanmayan yüksek tempoda oynayan oynamayan takımlara karşı maçına göre taktik yapmanın büyük önemi var.

her maca ayri t yaparsak 2 sezonu bitirmeden 2013 cikar [yanlis miyim?]

Vay ben mesela rakibe karşı hangi taktiği sahaya sürmem gerekiyor?Kapanan yada açık futbol oynayan rakiplere hızlı veya yavaş tempoda mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt