Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Hagi ikisi ? Toloi, P. Cannavaro, Marcellis, Federico Fernandez, Anderson Martins

Ceyhun üstün formu ile M. Diarra'yı kesti. Ligde süper gidiyorduk, Fener'i 2-0, Beşiktaş'ı 4-0 yendik. Ama 12 maçta 12 galibiyet giden serimizi 16. sıradaki Gençlerbirliği bizi tek pozisyon vermeden 1-0 yenerek bozdu. İşin kötüsü liderliği de kaptırdık, Trabzon'un 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberliği var çünkü.

Avrupa'da 2 maç kazandım, 2 maç kaybettim iki kayıp da Inter'e. Onlar lider bitirecek garanti, 2'lik şansım yüksek bakalım kısmet.

Bu arada Selçuk-Ceyhun göbeği beklediğimden etkili olunca adam gibi yabancı 10 numara arayışıma başladım çünkü ne Engin ne Tolgay arzu ettiğim düzeyde değil, Espanyol'un 10 numarası Albin ile anlaştım. 3.8 milyon euro bonservis. Devre arası katılacak takıma.

Bu arada Demirören oyunda da acayip. Geçen nisan Carvalhal'ı kovup, Gullit'i getirmişti, bana 4-0 yenildikten sonra 10. hafta onu da kovdu, Rıza'yı getirdi.

:mad: Real Madrid akıllı olsun :mad:

67a265d9.png

14 hafta geçti fenerin 13 galibiyeti var kafayı yedim arkadaş.. neyse ki bu hafta benle oynuyorlar verim ayarı..

15 yasinda yildiz adayini transfer ettik.. Haziranda takima katilacak

ismaili tanirim iyi kumastir. buyukbabasinin artvinli olmasi sebebiyle de turk statusunde oynatabilirsin renkdas. iyi oyunlar:)

Yıldızlar topluluğu barçelona'yı ligden düşürdüm...

evet vallahi billahi tallahi yaptım...

Allah kabul etsin 2015 kurban bayramı öncesi Avrupa ve Lig şampiyonunu kestik nasip olursa Bayrama Şeytan kesicez.

96d75e32.png

Ben de az once gordum bunu.. Ne anladik bu isden :) O zamana ben zaten schalkeden ayrilirim..

Başarısız olup da ayrılırsan ileride bahsederler arkandan, "neyse en azından iyi bir genç yetenek getirdi takıma" :asd:

Başarısız olup da ayrılırsan ileride bahsederler arkandan, "neyse en azından iyi bir genç yetenek getirdi takıma" :asd:

Simdiye kadar 2 almanya super kupasi, 1 lig sampiyonlugu kazandik. 2. senemdeyim. Bu sene biraz zor :)

Galatasarayla ilk sezonumu bitirdim.. Playoffta son mac... 3. siradaydim..

2. Besiktas..

1. Trabzondu..

Trabzon - Fenere berabere kaldi..

Besiktasi Arenada yensem sampiyondum.. Eziktas simaonun uzaktan sutuyla maci 1-0 galip gelip sampiyon oldu.. simdi ise yeni sezona hazirlaniyorum.. baya bi oyuncu alip sattim.. Feyenoordu adeta Galatasaraya tasidim..

onun disinda rierayi 5 milyona okuttum..

Hargreaves aldim bedava..

Drentheyi bedavaya aldim..

Cabrali, Biseswari feyenoorddan aldim..

Baya bi oyuncu almis bulunuyorum aksam yazarim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt