Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Evinde 20 maçtır yenilmeyen City ile berabere kaldım tam şampiyonluktan ümidi kesmiştim tamam gitti demiştim ki Arsenal ile Chelsea berabere kalmış.Artık son 3 lig maçım kaldı.Wolves,Q.P.R ve kendi sahamda Bolton.

37c2c4b5.png

Yok abi yok resmen futboldan soğutacak bu oyun. Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa gruptan çıkmışken Barcelona ile eşleştim. Zaten hiç bir umudum yoktu ama bu şekilde elenmek çok kötü oldu.

İlk maç kendi evimde olmanın avantajından ve kaybedecek bir şeyim olmadığında atak oynadım ve gayet iyiydi takım. Gollerde geldi. Kırmızıdan sonra da fark açıldı.

d7pb81u3ovkul3viu42.png

Kontra atak başladım, kontrol oyununa döndüm, goller ardı ardına gelince atak oynamaya başladım yine de 5-0 oldu. Son dakikalarda 1 gol daha bulsam eleyecektim ama olmadı.

58spkjca9d0ub30w22ye.png

10 Gün içinde kazanabileceğimiz 3 kupanın ilki FA CUP müzemize gelmiş bulunuyor.

Sırada bu yıl guruplarda karşılaştığım Palermo nun elinden Uefa kupamızı almak var.Çok kolay geçicek bir maç.

3.ve en önemli kupamız ise Lig Şampiyonluğu kupası.Wolves maçı kolay geçti sırada Q.P.R deplasmanı var kayıpsız atlatıp Son haftaya 1 puanlık avantajımızla kendi evimizde Bolton'u parçalayıp şampiyonluğa ulaşacağız.

5 puanlik avantajimizi koruyamadik 1 puanla bayern onde. 6 hafta var.

2 hafta kala 6 puan fark ile ondeyim. Ikili averajda ben ondeyim. Ama almanyada genel averaj oldugundan daha garantileyemedik..SOn iki hafta da 1 puan bile bizi sampiyon yapar. Kupa finaline hazirlanmak icin bu iki maca yedek kadro ile cikacagim.Kupa finalini mainz ile oynayacagim..

Sampiyonlar liginden ceyrek finalde liverpoola elendik..

4 cephede başarıyla çarğıştık ilk hedef olan Lig Kupasında millet kolay rakip çekerken ben gene büyüklerden birine çattım büyük gibi oynadık deplasmanda 4-4 biten 120 dakikanın sonunda seri penaltılarda Chesea ye elendk.

2c4bcbbc.png

2. Hedef olan FA Cup ta Bolton'u 2-0 yendik ve sezonun ilk kupası geldi.

6f8cf0bf.png

F.A CUP zaferinden 3 gün sonra Uefa Kupası finalinde Palermo ile karşılaştık 3-1 ile tarihimizin 3. büyük kupası müzemizdeki yerini almış oldu.

15150537.png

Ve 2011 den beri yapılanma üstüne yapılanma yapan mevkilere en uygun genç oyuncular için tüm dünyayı tarayan bu camia en büyük hedefine 2016 yılının son lig haftası kendi sahamda son 6 dakikasında 10 kişi kaldığım ölüp ölüp dirildiğim maçta Bolton'u 2-1 yenerek kulup tarihinin ilk Lig Şampiyonluğunu kazanıp hedefleri tamamladı.

d82d3bce.png

Sampiyon olduk... Kupada da uzatmalarda mainzi 4-2 yenerek almanya kupasinin da sahibi olduk

3 sene boyunca Schalke ile: 3 tane alman super kupasi, 2 lig sampiyonlugu,1 tane alman kupasi kazandik. Artik takim degistirme zamani:) Umarim iyi takimlar hoca arar da beklemeden yeni takimimiza geceriz..

Sezon sonunda Man.U , Man. City,Arsenal ve Liverpol dan teknikdirektörlük teklifi aldım geri çevirdim ama son bir teklif geldi hayır diyemedim

2e2ee462.png

Hedef 2018 de Ali Sami Yen'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali...

Hull taraftarına miras olarak 1 lig kupası, 1 FA CUP, 1 Şampiyonluk ve 1 Uefa kupası bırakıyorum aynı zamanda

3c629020.png

96d75e32.png

"ASLAN SÜTÜ İÇERİZ MANCHESTER'Lİ **** ******* " tezahuratları bırakıyorum.

Hull taraftarlarının son bestesi

"Çekmişiz kafaları dalmışısz hayallere

Çekmişiz kafaları dalmışısz hayallere

2017'de Şampiyolar ligin de koyacağız Real Madrid'e koyacağız Real Madrid'e

Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak

HULL CITY bayrağı boğazda sallanacak

yer yerinden oynayacak "

2018 Şampiyonlar ligi finalinde Sami Yen'de görüşmek üzere hoşçakal Hull :D

Osman kulüp efsanesi oldun mu Hull Cityde.:D

Sezon sonunda Man.U , Man. City,Arsenal ve Liverpol dan teknikdirektörlük teklifi aldım geri çevirdim ama son bir teklif geldi hayır diyemedim

2e2ee462.png

Hedef 2018 de Ali Sami Yen'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali...

Hull taraftarına miras olarak 1 lig kupası, 1 FA CUP, 1 Şampiyonluk ve 1 Uefa kupası bırakıyorum aynı zamanda

3c629020.png

96d75e32.png

"ASLAN SÜTÜ İÇERİZ MANCHESTER'Lİ **** ******* " tezahuratları bırakıyorum.

Hull taraftarlarının son bestesi

"Çekmişiz kafaları dalmışısz hayallere

Çekmişiz kafaları dalmışısz hayallere

2017'de Şampiyolar ligin de koyacağız Real Madrid'e koyacağız Real Madrid'e

Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak

HULL CITY bayrağı boğazda sallanacak

yer yerinden oynayacak "

2018 Şampiyonlar ligi finalinde Sami Yen'de görüşmek üzere hoşçakal Hull :D

reyiz sen ne yapmışsın ya :D

3 yillik schalke maceramizdan sonra yeni takimimiz Tottenham Hotspur..

Newcastle geçen sezon 8.ncü bitirdik ligi.Bu sezon hedef ilk 6 sistemimiz belli.Geçen sezon ilk yarı inanılmaz gol sıkıntısı çekiyordum.Ama Nathan Delfouneso gelişiyle her maç gol şov yaptık adam 17 maç 17 gol.Manchester Unitedı 4-1 yendik.Bu yıl yedek kulübesini güçlendirdik.Danny Haynes adında yedek forvet aldım.Kendisi yardıran forvet.Malum benim sistemde yardıran forvetlere ihtiyac var.Genç takviyelerde yapıldı tabiki.Defansa Onuoha gibi faydalı bir yedek aldık.Onun haricinde 2-3 görev adamı ve geçen yılki ilk 11miz ve sistemimizle yürüyeceğiz.:)

Favori personeller arasına zorla aldılar :D Ama Galatasaray'a transfer olunca sildiler :D

Ayıp be heriflere hayatlarında göremeyecekleri başarıları kazandırmışsın.:D

Galatasaraya kimleri aldın ve kadron nasıl?

Ayıp be heriflere hayatlarında göremeyecekleri başarıları kazandırmışsın.:D

Galatasaraya kimleri aldın ve kadron nasıl?

Türk takımları alt yapılarından çok dehşet oyuncular çıkmış şuan onun şokundayım kimi alayım oynatayım şaşırdım oyuncular çok feci olmuş.Araştırma ve karar aşamasındayım :D

Ligi 2. bitirerek nPower Championship'e yukseldim. :)

npowerleague1overviewst.png

Prestonla domine etmişsiniz ligi Cahangir tebrikler.:)

Prestonla domine etmişsiniz ligi Cahangir tebrikler.:)

Tesekkur. :) Aslinda ben domine edemedim. :D Son 4 haftada koptu Rochdale. Yapisip kalmisti. Ben puan kaybettigim haftalarda onlar da kaybetmeseydi belki, direkt cikamiyordum, hatta play-off'larda da kaybedebilirdim. :) Bu arada Rochdale de Play-off'larda birinci olarak Championship'e yukseldi.

Tottenham bu kadro ile nasil 4. olmus sasirdim..Kadro kotu.. Istedigim adamlari calisma izni illeti yuzunden alamadim.. Cok iyi iki tane forvet almam gerek.. Cavani ve Huntelaar'a teklif gonderdim. Kulupleri ile anlastim fakat oyuncular istemiyor contrat yapmak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt