Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Tottenham bu kadro ile nasil 4. olmus sasirdim..Kadro kotu.. Istedigim adamlari calisma izni illeti yuzunden alamadim.. Cok iyi iki tane forvet almam gerek.. Cavani ve Huntelaar'a teklif gonderdim. Kulupleri ile anlastim fakat oyuncular istemiyor contrat yapmak...

Nefret ediyorum su calisma izninden. Takimi acik ara Sampiyon yapacak adamlari bir gerizekalilik yuzunden alamadim. :(

Bu arada il-devasto'yu biraktim. Robot gibi oluyor adam.

adszvwg.png

yüregim agzıma gelsede maçı 10 kişi tamamlayıp final biletini aldım ..

lig şampiyonlugu için önümde sadece 1 galibeyet var oda fuhr ile ..

kupa finalinde ise köln beni bekler.

Tottenham'dan Porto'ya geçtim. Forvet önerileri alayım maaşlarda bi anlaşamadım gitti ya

Yeni takımımla CL ön elemesine fırtına gibi başladım şuan devam ediyor maç :asd:

05ad8d82.png

Edit: 7 - 0 bitti

Osman abi bu işin sırrı ne :) Bizim gibi gençlere yol göster :D

Hacım il devaosto diye bi taktik varmış dün burada önerdiler ozamandan beri güzel maçlar çıkartıyorum.Arat bakalım bulamazsan senin için yükler atarım sana.

Ancak takımdaki yerli oyuncularım çok üst düzey sonradan çıkmşlar nasıl olduda böle yerli yetenekler çktı anlamadım.

abi harikasın ya :) bende o il devastoyu yaptım ama 3 maç falan oynadım hazırlık maçı o kadar farklı kazanamadım

Yeni oyncularım harika 19 bitiriciliği olan gençlerim var Arjantin ve Türk karması bir kadro yaptım oyuncular hem genç hemde dünya yıldızı potansiyelleri var fark buradan kaynaklandı sanırım :D

Yeni oyncularım harika 19 bitiriciliği olan gençlerim var Arjantin ve Türk karması bir kadro yaptım oyuncular hem genç hemde dünya yıldızı potansiyelleri var fark buradan kaynaklandı sanırım :D

ben bizim kadroyu pek bozmadım bi kaç takviye yaptım sadece ileride bende alırım herhalde öyle skorları :D

Niye 3d de oynamiyorsun osman? Eski aliskanlik mi 2d :)

önüme gelen bütün kupları aldım allahın izniyle ve en büyük katkı kaptanımdan geldi .. gol krallıgında 21 golle goodwillie den sonra geliyor ..

adszlpqx.png

arkadaş bu ne ya her maç en az 2 adamım sakatlanıyor :(

3 adamım birden sakatlandı bu maçta da noluyo lan

Real Madrid Milan ve Kopenhag ile CL'de aynı gruba düştüm hay şansıma

-Bir maçta 5 adamın ciddi sakatlanması ve dünyanın en iyi doktorlarını, kondüsyonerlerini getirmişken hala bunların olması.

-Atıyorum 2-0 öndesin seninle denk veya daha iyi bir takıma karşı. 2-1 olursa mutlaka maçı çevirmeleri, sen ne yaparsan yap sonucun değişmemesi.

-Finishing'i 3,Dribbling'i 7 olan sol bek oyuncusunun bir maçta iki tane Messi golü atması.

-Stoperlerin gol krallığına oynaması.Kornerlerden çok gol olması.

-"Kaleyi gördüğün yerden vur" diye emrettiğin zaman kaleye şutunun daha da azalması. :)

Bu gibi şeyleri asla düzeltemiyorlar. Bu oyunda da var. Ha hastasıyız yine de orası ayrı. :)

Birde tüm sezon 40 maç oynayıp hiç gol atamayıp ligin en kritik maçında adam geliyor sana atıyor ya ilk golünü sonra bu yıl ilk golü falan yazmıyor mu altta deli oluyorum.Ve bu sürekli oluyor.

sakatlanmalar devam ediyor çıldırcam arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt