Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Beşiktaş'ı İnönüde 6-0 yendik ve maçtan sonra Beşiktaş teknik direktörünü kovdu :)

deplasmanda tarihi fark

zlrj.png

beyler Liverpool'a 18 yaşında bir forvet aldım finishing 19 ama work permit yüzünden oynatamıyorum nasıl oynatıcam adamı ?

beyler Liverpool'a 18 yaşında bir forvet aldım finishing 19 ama work permit yüzünden oynatamıyorum nasıl oynatıcam adamı ?

1 sene calisma izni olmayan baska takima kiralamalisin veya oyuncunun kendi milli takiminda oynamasini bekleyeceksin diye biliyorum

Yok arkadaş. Oyunu açıyorum takım bulamıyorum kendime.

Oyunu tam ekran oynarken maç anında aşağıya alınca devam etmeme olayı beni bezdiriyor oyunu bıraktırıyor. Pencere modunda ise 2 D 'de oyuncu ikonları çözünürlüğe uymadığı için çok küçük kalıyor. 3 D ise kasmamasına rağmen oynamıyorum beni sarmıyor.

Liverpool ile UEFA'yı aldım lig şampiyonu oldum City ile aynı puanda bitirdim ligi 99 gol attım :D il devasto işe yaramaya başladı takımı aldığımda 7. sıradaydı :D

Bu sefer de ben takim onerisi istiyorum beyler..

Simdiye kadar; Napoli,Schalke,Tottenham,Man. city, Porto , Chelsea yi yonettim.. Ingiltereden istemiyorum..

Ispanya veya italyadan bir takim olabilir. Aklimda Lazio,Lille,Real Madrid,Galatasaray var ama bilmiyorum.. Su zamana kadar butun fmler boyunca Galatasarayi hic calistirmadim..Once herkes tr ligine saldirir ama ben hic tr den takim yonetmedim fm de.. En son cm 03-04 oyununda almistim Galatasarayi..

Simdiye kadar; Napoli,Schalke,Tottenham,Man. city, Porto , Chelsea yi yonettim.. Ingiltereden istemiyorum..

Ispanya veya italyadan bir takim olabilir. Aklimda Lazio,Lille,Real Madrid,Galatasaray var ama bilmiyorum.. Su zamana kadar butun fmler boyunca Galatasarayi hic calistirmadim..Once herkes tr ligine saldirir ama ben hic tr den takim yonetmedim fm de.. En son cm 03-04 oyununda almistim Galatasarayi..
Türkiye liginin kalitesini 3 yıldıza düşürmüşler,hiçbir adam gelmiyor.Ayrıca playoff sistemi de berbat,işin içine avrupa maçları ve türkiye kupasıda girince,2 günde bir maç oynuyorsun.

Reyes'i transfer ettim Galatasaray'a 2013/2014 sezonu başlarken. Transfer listesindeydi ve performansını merak ettiğim için aldım açıkçası ama biraz pahalıya patladı :( bakıyım FM de nasıl katkı sağlayacak takıma ( kanat'dan ziyade forvet arkası oynatmayı düşünüyorum kanat oyuncularım Olcan ve Gökhan Töre )

Ben shaktardan willianı aldım.Takımında mutsuzdu ve transfer olmak istiyordu,bastım parayı aldım.Dehşet oynuyor.Shaktarda bide douglas costa var,genç ve potansiyeli çok yüksek.3 sezondur almaya uğraşıyorum,gelmiyor.En sonunda milana gitti,şimdi 20 küsür m oldu değeri.

Ben shaktardan willianı aldım.Takımında mutsuzdu ve transfer olmak istiyordu,bastım parayı aldım.Dehşet oynuyor.Shaktarda bide douglas costa var,genç ve potansiyeli çok yüksek.3 sezondur almaya uğraşıyorum,gelmiyor.En sonunda milana gitti,şimdi 20 küsür m oldu değeri.

Willian transfer listesindeydi bende de alacaktım geç kaldım. 6-7 milyon euro isteniyordu şimdi alan takım 30 milyon istiyor :) çok iyi futbolcu gerçekten. Douglas bende de Milan'a transfer oldu

Lille'i almaya karar verdim.. Farkli yerlere yelken acalim biraz.. Galatasaray,Real,Lazio beklesin simdilik

Edit: Vazgectim Galatasaray'i aldim.. FM deki ilk Galatasaray kariyerim bakalim nasil gidecek..

1860 München ile tekrar başladım oyuna.Hayırlara vesile olmasını dilerim.

Vauxhal ile play offlarla üst lige çıkmayı başardım.Kontrollü futbolu tercih ettim.4-1-4-1 taktiği iş yaradı.

Bir tane target man forvetimle üst lige çıkmayı başardım.Adamın kafa 16,bitiricilik 10. :asd:

Taktik şişir ceza sahasına forvetim indirsin veya kafayla gol atsın.İşin ilginci adamım 22 gol 11 asistle oynadı.:asd:

Şimdi Conferencada kalmaya çalışacam.Ayrıca 2.500 kişilik stad vardı ve sadece 266 koltuk kapasiteli idi.

Başkan koltuk sayısını 600 çıkardı.:)

Arıyoruz serbest oyuncuları.:)

i5312527_aue-1860-munchen-information-overview-.png-k

Tarihe geçmek için ramak kalmıştı ama en fazla 5-1 den beraberliği alabildik.

universitede okurken sabaha kadar oda arkadasımla oynayıp ertesi gun okula gitmemek hiç unuttma o anı ve senesonu gelen ff leri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt