Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Link var mı indirebilecegimiz
Link var mı indirebilecegimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden çok uzun kariyerlerde insan olağanüstü oyuncularla karşılaşınca veya sahip olunca sıkılıp kapatabiliyor.Oyunda ilerledikçe psikopat psikopat adamlar çıkıyor
![]()
![]()
![]()
Man. City oldum. Cavani ve Hulk'u aldım. Tevez ve Dzeko gitti. Ortasaha'da Jali 40 yıllık Premier Lig oyuncusu gibi oynuyor. Yedek forvette de Quintero ve Balotelli var.
Kupa maçlarında genelde takılıyorum. League Cup'tan Bolton'a yenilerek elendim. Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya ile 1-1 berabere kaldım ve Genk'i 2-0 yendim. Diğer rakip İnter.
Cavani uzun bir sakatlık geçiriyor ancak Aguero-Hulk ikiliside yeterli.
Lig'e gelecek olursak büyük maçlar dahil herkesi yendim. Beraberlik bile yok. Hep galip gelmekte sıkıcıymış.
Ben o yuzden city kariyerimi bitirmistim.. Her maci kazanmak sıkıcı oluyor.
2020 lere kadar mı oynadın? YuhOyunda ilerledikçe psikopat psikopat adamlar çıkıyor
![]()
![]()
![]()
![]()
Hulk'un olmamasına rağmen hayvanca bir skor aldım.
yav bu il devasto bi bende mi tutmuyor arkadaş ? il devastoyu kullananlar hangi oyuncuları oynatıyorsunuz bir kaç isim versenize
yav bu il devasto bi bende mi tutmuyor arkadaş ? il devastoyu kullananlar hangi oyuncuları oynatıyorsunuz bir kaç isim versenize
Ben fm kariyerimde hiçbir zaman target man kullanmadım.Forvetlerim hep,kısa hızlı adamlar olur.birde Target man kullanıyor musunuz beyler ?