- 27 Şubat 2009
- 4.434
- 2
- 1.308
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Ebecilio, Djuric iyi oyuncular oluyor ilerde.
Ebecilio, Djuric iyi oyuncular oluyor ilerde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Training ve orada rest bölümü var oradan 1 day,2 day diye ayarlayabilirsin Arda.
İngilterenin en alt liginin en kötü takımı Vauxhal Motors diye bir takımla başlıyorum.Hedef 15 sezon Premier Lig.![]()
![]()
Rest bolumunu goremedim..
![]()
Karşıyakada bulduğum ve bedavaya aldığım regene bakın.Türk olması messiden bile daha değerli yapıyor benim için
Scout programından baktım 195 PA sı var.
Acceleration ile positioning i çok düşük.Atak oynayan bir takımda,defansın arkasına atılan toplarda yamulur bu adam.Gerçi yaşı daha 20,gelişir mi bilmem ama,büyük takımlarda oynayamaz bence.
Acceleration ile positioning i çok düşük.Atak oynayan bir takımda,defansın arkasına atılan toplarda yamulur bu adam.Gerçi yaşı daha 20,gelişir mi bilmem ama,büyük takımlarda oynayamaz bence.
Adam benimle ayni soyadi tasiyor reyiz nasil olmasin
Chelseanin u18 veya reserve takiminda ake diye stoper var. eger uzun sureli kariyer yapiyorsaniz mutlaka alin. Benim gecmis kariyerlerde muthis gelismisti.. 16 yasinda su an..
Chelseanin u18 veya reserve takiminda ake diye stoper var. eger uzun sureli kariyer yapiyorsaniz mutlaka alin. Benim gecmis kariyerlerde muthis gelismisti.. 16 yasinda su an..
bulamadim ake