Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ebecilio, Djuric iyi oyuncular oluyor ilerde.

İlk sene İBB ile şampiyon oldum ondan sonra daha sarmadı TSL

Anzhi'nin başına geçtikten sonra farkettim ki Rusya Ligi potansiyel wonderkid kaynıyor.

Hangi takımdaysanız, Rusya'yı araştırın mutlaka.

İngilterenin en alt liginin en kötü takımı Vauxhal Motors diye bir takımla başlıyorum.Hedef 15 sezon Premier Lig.:asd: :D

Anzhi'ye geçince Ruslara olan sempatim katlandı resmen.

İdeal ilk 11'im ; Gabulov - Zhirkov - Orekhov - Kolodin - Yanbaev - Stepanenko - Jucilei - Dzsudzsak - Carcela - Kasaev - Eto'o

Başlıca yedekler ; Diego Tardelli , Boussofa , Ozdoev (18 yaşında wonderkid, geleceğin futbol tanrısı) , R.Carlos(son senesi)

Arsenali Torres ile avladik.

regen.jpg

Karşıyakada bulduğum ve bedavaya aldığım regene bakın.Türk olması messiden bile daha değerli yapıyor benim için :D

Scout programından baktım 195 PA sı var.

Oyuncular durmadan zam istiyor bunu cözen var mı

Prestia çok sağlam defans, ucuz da bence hemen kapın.

Prestia çok sağlam defans, ucuz da bence hemen kapın.

Acceleration ile positioning i çok düşük.Atak oynayan bir takımda,defansın arkasına atılan toplarda yamulur bu adam.Gerçi yaşı daha 20,gelişir mi bilmem ama,büyük takımlarda oynayamaz bence.

Chelseanin u18 veya reserve takiminda ake diye stoper var. eger uzun sureli kariyer yapiyorsaniz mutlaka alin. Benim gecmis kariyerlerde muthis gelismisti.. 16 yasinda su an..

Acceleration ile positioning i çok düşük.Atak oynayan bir takımda,defansın arkasına atılan toplarda yamulur bu adam.Gerçi yaşı daha 20,gelişir mi bilmem ama,büyük takımlarda oynayamaz bence.

Napolide oynatıyorum çok iyi oynuyor.

Man. City oldum. Cavani ve Hulk'u aldım. Tevez ve Dzeko gitti. Ortasaha'da Jali 40 yıllık Premier Lig oyuncusu gibi oynuyor. Yedek forvette de Quintero ve Balotelli var.

Kupa maçlarında genelde takılıyorum. League Cup'tan Bolton'a yenilerek elendim. Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya ile 1-1 berabere kaldım ve Genk'i 2-0 yendim. Diğer rakip İnter.

Cavani uzun bir sakatlık geçiriyor ancak Aguero-Hulk ikiliside yeterli.

Lig'e gelecek olursak büyük maçlar dahil herkesi yendim. Beraberlik bile yok. Hep galip gelmekte sıkıcıymış.

Chelseanin u18 veya reserve takiminda ake diye stoper var. eger uzun sureli kariyer yapiyorsaniz mutlaka alin. Benim gecmis kariyerlerde muthis gelismisti.. 16 yasinda su an..

bulamadim ake

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt