Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Su ana kadar en son guncelleme kac? 12.1.1 mi?

Marin'in özellikler nasıl,teknik falan:)

Ben 2012 hic oynamadım ama yine de soruyum birşeyler:)

Sağlam hız falan yüksek.Teknik,top sürme,devamlılık çok iyi.

Sadece bitiricilik ve savunma kötü.

Bitiricilik 9.:asd:

Uzun zamandır konuya yazmıyorum.

Takımım Wigan Athletic. 5.sezonumu yaşıyorum. Sırasıyla ligi 12, 7, 9 ve 8. sırada tamamladım. Geçen sezon Lig Kupasını kazanarak Avrupa Ligine katılmaya hak kazandım. Ön elemeleri geçtim ve grublarda Lorient, Dinamo Zagreb ve Palermo ile eşleştim. Daha maç yapmadık Avrupa Liginde.

2 oyuncum var ki onlar demek Wigan demek. Gylfi Sigurosson(AMC), Heber(ST) şimdiden klübün simgeleri aralarına girdiler. Bu oyunculara kesinlikle göz atın.

Uzun zamandır konuya yazmıyorum.

Takımım Wigan Athletic. 5.sezonumu yaşıyorum. Sırasıyla ligi 12, 7, 9 ve 8. sırada tamamladım. Geçen sezon Lig Kupasını kazanarak Avrupa Ligine katılmaya hak kazandım. Ön elemeleri geçtim ve grublarda Lorient, Dinamo Zagreb ve Palermo ile eşleştim. Daha maç yapmadık Avrupa Liginde.

2 oyuncum var ki onlar demek Wigan demek. Gylfi Sigurosson(AMC), Heber(ST) şimdiden klübün simgeleri aralarına girdiler. Bu oyunculara kesinlikle göz atın.

bana teklif edilmişti ama almamıştım :D

İki kanat oyuncum Adam Johnson ve Krasic.

Aynı sezon içinde ilk önce Krasic, arkasından onun rekorunu da kırarak Adam Johnson kulüp tarihinde bir ilke imza attılar.

Sezonu Krasic 20, Johnson 25 asist ile bitirdiler. :) Devamlılıkları da takdire şayan. 35-40 maç civarı ikisi de..

Tevez de tabii ki 40 gole yakın attı. O kadar asist yapan adam olunca..

Babacar :tiphat:

babacaro.png

Birde stoper aldım geçen sezon gerçek oyuncu değil forvete koysam oynayacak o kadar yetenekli. :)

marinpp.png

Onerdiginiz kaliteli mantikli yerli oyuncular varmi? Omer Toprak, Serdar Tasci, Emre Can, Samed Yesil vs vs ya gelmek istemiyor yada asiri pahali.

2012-2013 sezonuna baslayacagim yakinda.

Nete düşen son videosundan sonra Nakamuraya bakayım dedim bu oyunda bende çıkmıyor bir türlü sizde çıktı mı hiç?

Onerdiginiz kaliteli mantikli yerli oyuncular varmi? Omer Toprak, Serdar Tasci, Emre Can, Samed Yesil vs vs ya gelmek istemiyor yada asiri pahali.

Kemal Tokak oynarsa iyi oluyor, Serdar Aziz, Aykut Demir'i alabilirsin.

Stoper'mi arıyorsun ? Serdar Aziz veya İbrahim Öztürk'ü al uygunsa.

Babacar :tiphat:

babacaro.png

Birde stoper aldım geçen sezon gerçek oyuncu değil forvete koysam oynayacak o kadar yetenekli. :)

marinpp.png

Furkan sen versiyon falan mı yükselttin Babacar bende 25 yasında baslıyor ve özellikleri çok kötü bitiriciliği 9 gerisini düşün.

Stoper'mi arıyorsun ? Serdar Aziz veya İbrahim Öztürk'ü al uygunsa.

Serdar Aziz'i bedelsiz alacaktim ama gelmedi herif. Simdi bonservisiyle almaya calisiyorum.

Mevki olarak farketmez, yeterki iyi yerli olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt