Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Cok yogun bir transfer donemi gecirdim, transfer donemi devam ediyor ama baska oyuncu almayacagim muhtemelen. Buyuk isimler pesinde kostum Serdar Tasci, Mehmet Ekici, Ilkay Gundogan, Samed Yesil, Emre Can, Omer Toprak, Hamit, Nuri, Eren Derdiyok- Gokhan Inler gibi fakat bir sekilde olmadi.

Muslera-Eboue-Ceyhun Gulselam-Gokhan Zan-Ujfa-Drenthe-Selcuk Inan-Engin-Jem Karacan-Younes Belhanda (kiralikti memnun kaldim opsiyonu kullandim)-Gokhan Töre-Milan Baros-Diego Buonanotte-Jelle Vossen-Sercan Y.-Matias Suarez-Riera-Emre Colak-Sabri-Kazim-Culio-Balta-Atila Turan-Tolga Cigerci-Kemal Derelioglu-Ercan Kalafatoglu. Bunun yani sira alt yapi'ya bir kac takviye yapildi (deneme amacli gelenlerden bir kacini aldim).

Derin bir kadro oldu malum 3 kulvarda yarisacagim arti play offlar da var yani 4 diyelim. Ilk sezon 2 oyuncu falan ancak aldim onlardan biri Belhanda idi kiralik olarak yani pek transfer yapmamistim, sezon sonu baya bi oyuncu aldim gordugunuz uzere. Sampiyonlar liginde basarili olup alamadigim buyuk gurbetcileri almaya calisacagim.

Not: Melo'yu 4 milyon euro'ya falan alacaktim ama gelmek istemedi o yuzden kadroda yok.

Cok yogun bir transfer donemi gecirdim, transfer donemi devam ediyor ama baska oyuncu almayacagim muhtemelen. Buyuk isimler pesinde kostum Serdar Tasci, Mehmet Ekici, Ilkay Gundogan, Samed Yesil, Emre Can, Omer Toprak, Hamit, Nuri, Eren Derdiyok- Gokhan Inler gibi fakat bir sekilde olmadi.

Muslera-Eboue-Ceyhun Gulselam-Ujfa-Drenthe-Selcuk Inan-Engin-Jem Karacan-Younes Belhanda (kiralikti memnun kaldim opsiyonu kullandim)-Gokhan Töre-Milan Baros-Diego Buonanotte-Jelle Vossen-Sercan Y.-Matias Suarez-Riera-Emre Colak-Sabri-Kazim-Culio-Balta-Atila Turan-Tolga Cigerci-Kemal Derelioglu-Ercan Kalafatoglu. Bunun yani sira alt yapi'ya bir kac takviye yapildi (deneme amacli gelenlerden bir kacini aldim).

Derin bir kadro oldu malum 3 kulvarda yarisacagim arti play offlar da var yani 4 diyelim. Ilk sezon 2 oyuncu falan ancak aldim onlardan biri Belhanda idi kiralik olarak yani pek transfer yapmamistim, sezon sonu baya bi oyuncu aldim gordugunuz uzere. Sampiyonlar liginde basarili olup alamadigim buyuk gurbetcileri almaya calisacagim.

Bence kanatlara şu adamları koy Willian, Sidney sam...Ama willian'ı bir türlü alamadım ben kolay gelmiyor.Ama şansını dene bi istersen zaten taktiğinde iyiyse +7 her maç :)

Şuan yeni kariyer açtım Galatasarayda yukarıda söylediğin Emre can'ı devre arasında kadroya kattım alternatif olarak iyidir.Orta sahaya mutsuz olan ayrılma isteyen mehmet topalı aldım gayet iyi oldu.

Birde şu program çok yardımcım oldu.

Fm Genie scout 12 bunu kesinlikler indirmeni tavsiye ederim

1M'e Christian benitez Hız 17 hızlanma 17 bitiricilik 17 yaş 23 yardırıyor.

Böyle adamlar'ı o programdan basit bulabilirsin.:)

288l6.jpg

Koray Günter'e de bakın derim, 17 yaşında filan baslıyordu oyuna sanırım Dortmund'da. İlk sezon sonunda Galatasaray'a getirip direk ilk 11 oynatmıştım, hicte sırıtmamıştı maçlarda.

Az once Sebastien Bassong'u kadroma kattim Tottenham'den aldim 2.5 milyon euro'ya. Cok saglam bir savunma oyuncusu. Suan Koray Gunter'i almaya calisiyorum.

Oguzhan kardes, o oyunculari almasina alirim da yeterince para kalmadi :D.

ps 3 icin var mi bu oyun ayiptir sormasi

Hamsik'i santrafor oynattım 3 gol attı City'ye.

Benim bildigim yok reis fakat baska menajerlik oyunlari var elbette.

o zaman mac icin varmi acaba?

varsa eger, tipki pc de ki gibi saglam birseymidir, yoksa sacma sapan birsey mi cikar acaba

hayatta oynamadim bu oyunu - hic oynamadim 2-3 oyun haric gerci ama neyse- ama 3 gündür icimdeki bir ses "ya al yada al" diyor valla, cok pis oldum.

o zaman mac icin varmi acaba?

varsa eger, tipki pc de ki gibi saglam birseymidir, yoksa sacma sapan birsey mi cikar acaba

hayatta oynamadim bu oyunu - hic oynamadim 2-3 oyun haric gerci ama neyse- ama 3 gündür icimdeki bir ses "ya al yada al" diyor valla, cok pis oldum.

oyunları çıkarırken artık mac içinde çıkarıyolar iki sistemede kurabiliyosun

bak şöyle diyim mesela ben fm 2010 dvd almıştım çok değil 1 ay falan oldu ucuzdu alayım dedim dvd kapağının üstü aynen şöyle

https://1.bp.blogspot.com/_YMCcbh6G...AAAAYo/E0PSr3lvU7Y/s400/250px-FM2010cover.jpg

orda dikkat ettiysen mac amblemi var buda ona uyumlu olduğunu gösteriyo heralde :)

sende mac var mi?

hmm, mac amlemi var harbiden, dükkende sorarim en kötü ihtimal ...

bakalim, bilmiyorum valla neden bilmiyorum ama bu oyunu almak geliyor icimden.

su maclari (match viewer) biraz gercekci yapsalar, tadindan yenmez idi yemin ediyorum.

sende mac var mi?

hmm, mac amlemi var harbiden, dükkende sorarim en kötü ihtimal ...

bakalim, bilmiyorum valla neden bilmiyorum ama bu oyunu almak geliyor icimden.

su maclari biraz gercekci yapsalar, tadindan yenmez idi yemin ediyorum.

senin için cdyi taktım baktım renktaş içinde mac için setupda var oynamak istiyosan alabilirsin yani fm 10 da varsa 12 yüzde bin vardır.

oyunun gerçekçiliği iyi fakat başarıyı çok çabuk yakalayabiliyosun oyunda o açıdan pek gerçekçi olmamış ama oynayışa bağlı...

senin için cdyi taktım baktım renktaş içinde mac için setupda var oynamak istiyosan alabilirsin yani fm 10 da varsa 12 yüzde bin vardır.

oyunun gerçekçiliği iyi fakat başarıyı çok çabuk yakalayabiliyosun oyunda o açıdan pek gerçekçi olmamış ama oynayışa bağlı...

millet para yok diye agliyor, nasil cabuk yakalayabiliyorsun?

ayrica zorlukd ereceleri ayarlayabiliyor musun?

zorluk derecesi yok senin o an takımdaki durumun var senin belirlediğin hedefe göre sana bi transfer bütçesi veriliyo bide geçmiş futbol yaşantını dünya çapında yaparsan oyuna başlarken başarısız falan olursan sana tahammül edebiliyolar fakat tanınmamış biri falan yaparsan her an kovabiliyolar yani sana kalmış :)

Az once Sebastien Bassong'u kadroma kattim Tottenham'den aldim 2.5 milyon euro'ya. Cok saglam bir savunma oyuncusu. Suan Koray Gunter'i almaya calisiyorum.

Oguzhan kardes, o oyunculari almasina alirim da yeterince para kalmadi :D.

Ne kadar paran kaldı ona göre ihtiyacın varsa oyuncu önerebilirim :)

Kalmadi desem? :D 10 yabancim var 11 olmak uzere (Kevin De Bruyne gelmek uzere, ya beni sececek yada Aston Villa). Culio-Riera-Ujfalusi bu 3luyu satarsam kasaya para girer biraz ilk 18'e giremiyorlar ama tereddutteyim. Maraton uzun, sakatligi cezalisi oluyor malum ama boylede kafam karisiyor fiyatlari duser cunku bu yil pek oynama firsatlari yok cok sakatlik olmasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt