Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

europeanchampionscupovea.png

Galatasaray kariyerlerimdeki CL grup kariyer rekorum.

la bunun neresi gercekci?

zevkli olmaz ki böyle..

Yıl olmuş 2018, hayvan gibi kadrolar cıkartılabilir o kadar sürede.

Bu oyun gercekci degil ki bu oyunu hic zevkli bulmuyorum.

Maalesef 90+6da yediğim golle mağlup oldum :(

hamitaltintophistorycar.png

2018'i bitiriyorum, seneler epey ilerledi, Hamit falan 36 yaşında :) Adam arıyorum genç milli takımları geziyorum ama yok oğlu yok.

hamitaltintophistorycar.png

2018'i bitiriyorum, seneler epey ilerledi, Hamit falan 36 yaşında :) Adam arıyorum genç milli takımları geziyorum ama yok oğlu yok.

Yanlış hatırlamıyorsam bursada 1 tane olacak sendoğan keleşmiydi neydi adı forvet onu alabilirsin :)

Yabancı bir sitede parking bus destroyer diye bir taktik buldum.Onu kullanıyorum gayet iyi.taktik oyunun bug'u gibi :)

Öndirek taktiğiyle mehmet topal 4 gol,1 asist'le 9.9 aldı :)

sezon daha yeni başladı.İki maçtada 5-0'lık skorlar aldım ve iki karşılaşmadada karşı takım kart görmüş :)

Yıl olmuş 2018, hayvan gibi kadrolar cıkartılabilir o kadar sürede.

Aynen Mert kadro hayvan gibi.Hiç bir maçta kadro sıkıntısı yaşamadım son 4-5 sezondur, 7 sezon bitirdim, ikinci sezon Trabzonspor'a kaptırdım şampiyonluğu diğer 6 sezonu şampiyon tamamladım, yani ben bırakıp gitsem şu an, 6-7 sezon daha şampiyon olabilecek kadro ayarlamış durumdayım.Genç yeteneklerim zaten inanılmaz :)

Yabancı bir sitede parking bus destroyer diye bir taktik buldum.Onu kullanıyorum gayet iyi.taktik oyunun bug'u gibi :)

Öndirek taktiğiyle mehmet topal 4 gol,1 asist'le 9.9 aldı :)

sezon daha yeni başladı.İki maçtada 5-0'lık skorlar aldım ve iki karşılaşmadada karşı takım kart görmüş :)

Nasıl bir taktik ayarlıyorsun kardeşim? Yazabilir misin.

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Almanyada oyunu taniyan yok. Bende yeni baslayacagim bugün.

Teşekkür ederim kardeşim.

Önemli değil.Buradaki arkadaşlara bir sorum olacaktı.Regen yani 16-17 yaşında çok kaliteli oyuncular buldum.Ama onları nasıl geliştireceğimi bilemiyoum CA ve PA farkları yüksek oyuncular var.bana kısacası genç oyuncu yetiştirmeyi açıklayacak biri varmı ?

Önemli değil.Buradaki arkadaşlara bir sorum olacaktı.Regen yani 16-17 yaşında çok kaliteli oyuncular buldum.Ama onları nasıl geliştireceğimi bilemiyoum CA ve PA farkları yüksek oyuncular var.bana kısacası genç oyuncu yetiştirmeyi açıklayacak biri varmı ?

Ben regenleri kiralık gönderiyorum öyle gelişiyorlar :)

Banko 11 oynayabileceği bir takıma gönderirsen iyi bir gelişme olur diye düşünüyorum.

Banko 11 oynayabileceği bir takıma gönderirsen iyi bir gelişme olur diye düşünüyorum.

Peki iyi bir takım yerine iyi coach'larla iyi antrenman sonucu vede arada ilk 11 yüzü göstersem.İstediğim gelişme olurmu yani birden çok özelliği en az +15 gibi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt