Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Fenerbahce'yi Şükrü'de 2-0 yendim, FB'yi sükrüde yenemeyen var mı ? :D

2-0 geriden gelip 2-2 lik beraberlik ve yarı finalde Lyon'un rakibi olmak.

Yeni skin'im nasıl ama:D:D Bir yerden indirip üzerinde bazı düzenlemeler yaptım:D:D:D

Tam anlamıyla " skin " olmuş

Bu Gignac nasıl forvettir arkadaş! Boş geçmiyor.

Oyun çok güzel tam anlamıyla iyi yapmışlar bu kez...Maçlarda yapılan hareketleri bile görebiliyosunuz nerdeyse çekilen röveşata olsun sakatlanan futbolcunun yerde kıvranması olsun en ilgincide babamın gelip kimin maçı var diye sorması :D:D

Kendini alamıyo insan...

Futbola baska seyler alet etmeyin!

:D

Finalde rakip At. Madrid.

Fm 10 Oyuncu Önerileri...

Evet arkadaşlar,oyuncu önerilerimizi bu topic altında paylaşsak güzel olur diye düşünüyorum,10 milyon €'ya kıyabiliyorsanız Gignac'ı alabilirsiniz.

Cevap: Fm 10 Oyuncu Önerileri...

Van der vaart satılacaklar listesine konuluyor sezon başı 7 mn euroya alabilirsiniz.Galatasaraya bile geliyor..

Rafa marquez de yine 6 mn euro ama onu devre arası alın sakat çünkü

Appiah beleş , Smolarek beleş , Sol Campeel beleş .

Bende 2010 yok, 2009 oynuyorum bu söylediğiniz oyuncuları 2010 senesine gelince alırsam aynı şey olur mu :)

Mesut Özil fena oynuyor ya cidden onuda takibe alın.

10'u yüklemedim değişiklik var mı yok mu bilmiyorum ama 09'da favorim Matias Fernandez'di her maç min. 1 golü vardı o sene açık ara asist kralı olmuştu.

2.Sezon ortasında yanlış hatırlamıyorsam Chelsea'ye satmıştım yüklü bi paraya.Onun haricinde Miguel Veloso'da çok işime yaramıştı.

Bende 2010 yok, 2009 oynuyorum bu söylediğiniz oyuncuları 2010 senesine gelince alırsam aynı şey olur mu :)

Aynı şey olur mu derken, Gignac, Cardozo, Serdar Taşcı, Lewandowski 2009'da da iyilerdi zaten. Özellikle Cardozo 1. sezon 5.75 mio €'ya alınır, ilk sezondan ağızları açık bıraktırırdı. Örneğin Hacettepe'ye kaleye çapraz sayılabilecek bir yerden ve yaklaşık 40 - 45 metrelik golünü hiç unutmam ağzım açık kalmıştı resmen. Gignac desen kodum mu oturtur. Örnekler çoğaltılabilir. :)

10'u yüklemedim değişiklik var mı yok mu bilmiyorum ama 09'da favorim Matias Fernandez'di her maç min. 1 golü vardı o sene açık ara asist kralı olmuştu.

2.Sezon ortasında yanlış hatırlamıyorsam Chelsea'ye satmıştım yüklü bi paraya.Onun haricinde Miguel Veloso'da çok işime yaramıştı.

Değişiklik var kesinlikle oynadığın en iyi Football Manager oyunu, her açıdan. Matias Fernandez, Marquinhos özellikleri düşürülmüş. Miguel Velosa hala aynı hayvanlığını koruyor.. :)

Oyuncuların özelliklerini değiştirmeden ve kaybedince load yapıp maçı tekrar oynamadan kazanılmış bir zaferdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt