- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..
Türkçe Data editörü olan var mı? Bizim TSL'yi yine esgeçmişler.
Türkçe Data editörü olan var mı? Bizim TSL'yi yine esgeçmişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar ben kendim pilot klüb seçmek istiyorum bunu nasıl yapıcam yönetimin önerdiklerini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar ben kendim pilot klüb seçmek istiyorum bunu nasıl yapıcam yönetimin önerdiklerini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
İmkansız. FM10'u oynamadım ama 10'a gelene kadar kendin seçme gibi bi olay yoktu. Olduğunu da sanmıyorum..
Varsa helal olsun .
parasızlığın gözü kör olsun hala fm 2008 de sürünüyoruz...
parasızlığın gözü kör olsun hala fm 2008 de sürünüyoruz...
Sene 2011...2011-2012 sezonuna başlıyacam ve ben hâla ekonomik sıkıntıdayım.istediğim oyuncuyu param olmadığı için alamam...param olur oyuncum başka takımlara yâr olmuştur...param olsun diye Keita'yı Elano'yu satmak isterim hiçbi takım yanaşmaz...Real Arda'ya 40 milyon teklif eder ben satmam...üst üste iki sezon şanssız bir kura çekimi..gruplardan çıkıp hemen sonraki maçlarda karşısınıza uefa ve şl de barca çıkar.....
ama olsun..boşuna çekilmedi bunca çile...
Sabri'nin attığı gol . .
![]()
topa vurunca küfretmeye başladım . . Ulan yine nerelere vuruyon diye . .Gol olunca .öt oldum . .Kalcenin boş bıraktığı yere çaktı . . Hemde 2 gol attı o maçta . .
:ciftetelli: Kader mahkumu![]()
Pilot klüb seçmeyi bulan yokmu arkadaşlar
Pilot klüb seçmeyi bulan yokmu arkadaşlar