Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Türkçe Data editörü olan var mı? Bizim TSL'yi yine esgeçmişler.

Arkadaşlar ben kendim pilot klüb seçmek istiyorum bunu nasıl yapıcam yönetimin önerdiklerini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar ben kendim pilot klüb seçmek istiyorum bunu nasıl yapıcam yönetimin önerdiklerini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

İmkansız. FM10'u oynamadım ama 10'a gelene kadar kendin seçme gibi bi olay yoktu. Olduğunu da sanmıyorum..

Varsa helal olsun .

4-5tane pilot kulübü yönetim otomatik verdikten sonra diğerlerini isterken 4 takım seçip bunları istiyorum diye belirtebiliyorsun. 2009'da da vardı bu seçenek

İmkansız. FM10'u oynamadım ama 10'a gelene kadar kendin seçme gibi bi olay yoktu. Olduğunu da sanmıyorum..

Varsa helal olsun .

Yok vardı öyle bi olay yönetimin önerdiği takımları seçmeyip kendin istediğini seçebiliyordun yani 09 da öyleydi ama bunda bulamadım ama geçen sene vardı...Biraz daha uğraşıyım bulabilirsem sizede söylerim

iyi bir scout isteyenlere de Özkan Sümer i öneriyorum...

Sene 2011...2011-2012 sezonuna başlıyacam ve ben hâla ekonomik sıkıntıdayım.istediğim oyuncuyu param olmadığı için alamam...param olur oyuncum başka takımlara yâr olmuştur...param olsun diye Keita'yı Elano'yu satmak isterim hiçbi takım yanaşmaz...Real Arda'ya 40 milyon teklif eder ben satmam...üst üste iki sezon şanssız bir kura çekimi..gruplardan çıkıp hemen sonraki maçlarda karşısınıza uefa ve şl de barca çıkar.....

ama olsun..boşuna çekilmedi bunca çile...

parasızlığın gözü kör olsun hala fm 2008 de sürünüyoruz...

Sabri'nin attığı gol . .

adszvuof.png

topa vurunca küfretmeye başladım . . Ulan yine nerelere vuruyon diye . .Gol olunca .öt oldum . .:D Kalcenin boş bıraktığı yere çaktı . . Hemde 2 gol attı o maçta . .

ne çakmış be :D

Sene 2011...2011-2012 sezonuna başlıyacam ve ben hâla ekonomik sıkıntıdayım.istediğim oyuncuyu param olmadığı için alamam...param olur oyuncum başka takımlara yâr olmuştur...param olsun diye Keita'yı Elano'yu satmak isterim hiçbi takım yanaşmaz...Real Arda'ya 40 milyon teklif eder ben satmam...üst üste iki sezon şanssız bir kura çekimi..gruplardan çıkıp hemen sonraki maçlarda karşısınıza uefa ve şl de barca çıkar.....

ama olsun..boşuna çekilmedi bunca çile...

:ciftetelli: Kader mahkumu :D:D:D

Cem Sultan'ı kesin oynatın 5 maça çıkardım 5 gol attı herif . . :D

Sabri'nin attığı gol . .

adszvuof.png

topa vurunca küfretmeye başladım . . Ulan yine nerelere vuruyon diye . .Gol olunca .öt oldum . .:D Kalcenin boş bıraktığı yere çaktı . . Hemde 2 gol attı o maçta . .

Geride kalmasın . . :ciftetelli:

:ciftetelli: Kader mahkumu :D:D:D

bordo çıktı ona da elendik :D ama tatile gitmiştim işim çıktıydı o ayrı :)

param var artık :D bu defa da futbolcular gelmiyor :D ligi beğendiremiyoruz adamlara :D

Pilot klüb seçmeyi bulan yokmu arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt