Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

2017 yılındayım hala Demirören başkan heralde :sad007::sad007:

serveti.png

İngilizce oynayın daha iyi o kadar emek verip yormalarınada gerek yok kendilerini bence ingilizcede çok rahat oynanıyo :)

1 ay bile oynamadim, s!kildim.

Servet futbolu Galatasaray'da bıraktı, Man. City'de antrenördü. :)

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Devre arası transfer yamasını, Belgelerim---Sports Interactive---Editor'e attım söylendiği gibi ama hiç bir şekilde açılmıyor yama. Ne yapmalıyım? :( Editörde açılmıyor, yeni transferleri yapamıyorum.

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Devre arası transfer yamasını, Belgelerim---Sports Interactive---Editor'e attım söylendiği gibi ama hiç bir şekilde açılmıyor yama. Ne yapmalıyım? :( Editörde açılmıyor, yeni transferleri yapamıyorum.

editore degil editordata 'ya atacaksin

Yanlış söyledim, oraya attım zaten. :(

yeni oyuna tikladiginda, lig secimine gitmeden once ufak bir kutu gibi sayfa geliyor.. orada oyunun versiyonu vs. var.. o kisimda change kutusu var oraya tik atacaksin devam diyeceksin.. sonra gelen ekranda yamayi isaretleyip lig secim bolumune gireceksin..

Yalniz benim verdigim linkteki yama icin oyunun versiyonu 12.0.4 , 12.1.0 veya 12.1.1 olmasi gerekiyormus..

yeni oyuna tikladiginda, lig secimine gitmeden once ufak bir kutu gibi sayfa geliyor.. orada oyunun versiyonu vs. var.. o kisimda change kutusu var oraya tik atacaksin devam diyeceksin.. sonra gelen ekranda yamayi isaretleyip lig secim bolumune gireceksin..

Yalniz benim verdigim linkteki yama icin oyunun versiyonu 12.0.4 , 12.1.0 veya 12.1.1 olmasi gerekiyormus..

Oyuna başlamadan önce herhangi bir kutu gelmiyor bende. Direkt ülke seçimine geliyor.

Versiyon 12.0.2 yazıyor bende.

12.1.1 için linki olan var mı arkadaşlar? :)

Yardımlarınızı bekliyorum reisler. :o

Edit: Hallettim. :)

Cevap: FM 2012 Çıktı !

yenice indirdim oyunu, bir question'um olacakti; turk liginde playoff oynaniyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt