Cevher Biliş
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2011
- 2.103
- 0
- 996
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Hayri Hirt :lol:
Hayri Hirt :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

2017 yılındayım hala Demirören başkan heralde :sad007::sad007:
![]()
2017 yılındayım hala Demirören başkan heralde :sad007::sad007:
![]()
konuşmamız gereken başka şeyler var şuan Arkadaşlar lütfen yardım edin.
Devre arası transfer yamasını, Belgelerim---Sports Interactive---Editor'e attım söylendiği gibi ama hiç bir şekilde açılmıyor yama. Ne yapmalıyım?Editörde açılmıyor, yeni transferleri yapamıyorum.
editore degil editordata 'ya atacaksin
Yanlış söyledim, oraya attım zaten.![]()
yeni oyuna tikladiginda, lig secimine gitmeden once ufak bir kutu gibi sayfa geliyor.. orada oyunun versiyonu vs. var.. o kisimda change kutusu var oraya tik atacaksin devam diyeceksin.. sonra gelen ekranda yamayi isaretleyip lig secim bolumune gireceksin..
Yalniz benim verdigim linkteki yama icin oyunun versiyonu 12.0.4 , 12.1.0 veya 12.1.1 olmasi gerekiyormus..
Oyuna başlamadan önce herhangi bir kutu gelmiyor bende. Direkt ülke seçimine geliyor.
oyununun versiyonu yukarda dedigim 3 seyden biri mi?
yeni oyuna tikladiginda, lig secimine gitmeden once ufak bir kutu gibi sayfa geliyor.. orada oyunun versiyonu vs. var.. o kisimda change kutusu var oraya tik atacaksin devam diyeceksin.. sonra gelen ekranda yamayi isaretleyip lig secim bolumune gireceksin..
Yalniz benim verdigim linkteki yama icin oyunun versiyonu 12.0.4 , 12.1.0 veya 12.1.1 olmasi gerekiyormus..
yenice indirdim oyunu, bir question'um olacakti; turk liginde playoff oynaniyormu?