Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

yaw genc türk oyunculari nasil bulacam allah askina..

scouting yapiyorum türkiyeyi bir sey bulamiyorlar

Fm 2011'de fenerbahçeyi maddi krize sokup küme düşürmüştüm:D 2 sene cıkamadılar..

Cevap: FM 2012 Çıktı !

arkadaşlar online oynayabilir miyim oyunu hamachi ile falan ? fm11 de oynanıyordu bunda orjinal falan istiyor mu ?

10 yıl aralıksız oynadığım oyunu bu sene yükledim çıkar çıkmaz ama nerdeyse hiç oynayamadım. Zaten TR ligi filan oynamam ben. Dha küçük ligler ve takımlarla oynuyorum ama nedense çabuk sıkılıyorum artık.

Cevap: FM 2012 Çıktı !

arkadaşlar hamachi kurduk oyunu kurduk ama bağlanmada sorun var unable to connect diyor çözümü bilen var mı acaba ?

Beyler,

2012-2013 sezonundan baslama gibi imkanimiz yok mu?

Direk CL'den yani, Galatasaray ile

Bundesliga'da şu kadro ile mücadele ediyorum. Kadronun artılarını, eksik bölgelerini falan tartışalım istedim. Bu kariyere önem veriyorum çünkü. 4-5 sezon içinde Avrupa'da kalıcı yer edinme gibi bir hedefim var. Geçen sezon son sırada aldım takımı, 13.bitirdik. Bu sezon da 8. hafta sonunda 6.sıradayım.

Avrupa hedefi olan takımlar yıldız oyuncularını tutmak zorundalardır fakat Dante'yi elimde tutamayacağım gibi duruyor. Onun yerine de adam arıyorum bir yandan.

6qzwz.jpg

Bence orta sahada deep lying playmaker kullansan iyi olur. Ayrıca 4-4-2'i dizilişini kullanıyorsan eğer kontrollü oynamak daha iyi olur. Daha fazla pas yaparsın, top daha çok sende kalır.

Bence orta sahada deep lying playmaker kullansan iyi olur. Ayrıca 4-4-2'i dizilişini kullanıyorsan eğer kontrollü oynamak daha iyi olur. Daha fazla pas yaparsın, top daha çok sende kalır.

Gol yollarında çok etkisiz bir takımım vardı geçen sene. Reus'un bireysel çabaları ile ligde kaldık, düşme hattı ile puan farkım 2'ydi 13.olmama rağmen.

Bu sene Alan'ı gol atsın diye aldım ama çok verim alamıyorum. 8 hafta sonunda 3 golü olmasına karşın beklentimi karşılamadı.

Bir de Ljuboja'yı aldım fakat 5 ay sakatlandı. Zaten son senesiydi, elimde patladı yani. :)

Shaqiri ve Reus takımı taşıyorlar şu anda.

Orta sahayı etkili kullanamadığımı hissediyorum. Dediklerini deneyeceğim bir sonraki maçta.

Bundesliga'da şu kadro ile mücadele ediyorum. Kadronun artılarını, eksik bölgelerini falan tartışalım istedim. Bu kariyere önem veriyorum çünkü. 4-5 sezon içinde Avrupa'da kalıcı yer edinme gibi bir hedefim var. Geçen sezon son sırada aldım takımı, 13.bitirdik. Bu sezon da 8. hafta sonunda 6.sıradayım.

Avrupa hedefi olan takımlar yıldız oyuncularını tutmak zorundalardır fakat Dante'yi elimde tutamayacağım gibi duruyor. Onun yerine de adam arıyorum bir yandan.

6qzwz.jpg

reus sezon sonunda dortmunda gitmiyor mu? guncellemesi kac oyunun?

Gol yollarında çok etkisiz bir takımım vardı geçen sene. Reus'un bireysel çabaları ile ligde kaldık, düşme hattı ile puan farkım 2'ydi 13.olmama rağmen.

Bu sene Alan'ı gol atsın diye aldım ama çok verim alamıyorum. 8 hafta sonunda 3 golü olmasına karşın beklentimi karşılamadı.

Shaqiri ve Reus takımı taşıyorlar şu anda.

Orta sahayı etkili kullanamadığımı hissediyorum. Dediklerini deneyeceğim bir sonraki maçta.

Mücadeleci orta sahada kullanabilirsin göbekte ayrıca. Forvet oynayan elemanın morali düşük olabilir, konuş istersen. :) Bi de merak ediyorum Cenk. Bu dizilişle kaç gol attın ve yedin ?

Mücadeleci orta sahada kullanabilirsin göbekte ayrıca. Forvet oynayan elemanın morali düşük olabilir, konuş istersen. :) Bi de merak ediyorum Cenk. Bu dizilişle kaç gol attın ve yedin ?

8 maç 5 galibiyet (Freiburg,Schalke04,Kaiserslautern,HerthaBSC,HSV) 0 beraberlik 3 mağlubiyet (Hoffenheim,Leverkusen,Stuttgart)

15 gol attım, 12 gol yedim.

Hannover 96 ile başladım şuan zevkli geçiyor.

Bu dizilişle biraz daha fazla gol atabilirdin sanki.

Evet, santrforlardan beklediğim verimi alamıyorum. Camargo golcü bir oyuncu değil. Sezon ortasında ucuz, tecrübeli birini alacağım. Vandenbergh'i izliyorum Mechelen'deki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt