- 23 Nisan 2009
- 4.886
- 1
- 1.503
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
De Camarcoyu Tranquasista mı ne haltsa o tarzda kullanabilirsin Cenk.
De Camarcoyu Tranquasista mı ne haltsa o tarzda kullanabilirsin Cenk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Camarcoyu Tranquasista mı ne haltsa o tarzda kullanabilirsin Cenk.![]()
. Celta Vigo ile başladım kariyere. İlk senemde Takımı 1. lige çıkartıp, La liga'da 4.oldum. İspanya kupasında Valencia'yı eleyip kupayı aldım, Uefa da finalde Atletico'ya kaybettim. Daha sonra Fatih Terim'i gönderen Galatasaray'ın başına geçtim. 5 sezonda 4 lig şampiyonluğu, 2 Uefa kupası kazanırken, 1 kerede Şampiyonlar ligi finali oynadım. Bilgisayar perte çıktı. Dosyaları kurtaramadım gitti güzelim oyun ve save dosyaları. :sad007: Dikkat çekici noktalar ise Selçuk İnan'ı 16 milyon euro'ya Malaga'ya satmam, Semih Kaya'nın 4 sezon boyunca hiç gelişememesi, Cavani gibi bir hayvanı alabilmem (39 milyon euro), Ligde 57 gol atarak tarihe geçmesi. İlginçtir Arda Turan İngiltere Championship'den Middlesbrough'a 4 milyon euro'ya transfer oldu. Oyunda en çok abartılan Süper lig oyuncusu Popov bence, 25 golün altına düşmüyordu adam. Dipnot: En çok zorlandığım takım Beşiktaş'tı. Kariyer boyunca 2 Taktik kullandım, isteyen olursa iletişime geçin hallederiz.:yenieek:Mücadeleci orta sahada kullanabilirsin göbekte ayrıca. Forvet oynayan elemanın morali düşük olabilir, konuş istersen.Bi de merak ediyorum Cenk. Bu dizilişle kaç gol attın ve yedin ?
Beyler,
2012-2013 sezonundan baslama gibi imkanimiz yok mu?
Direk CL'den yani, Galatasaray ile
Böyle birsey yapabilecek yigit yok mu, editor'dan?
![]()
Bir sene boş gez. İşsiz başla. Sonra tatile git, dönüş tarihini de gelecek sezon olarak ayarla.Bu geldi aklıma sadece.
Böyle birsey yapabilecek yigit yok mu, editor'dan?
![]()
Bundesliga'da şu kadro ile mücadele ediyorum. Kadronun artılarını, eksik bölgelerini falan tartışalım istedim. Bu kariyere önem veriyorum çünkü. 4-5 sezon içinde Avrupa'da kalıcı yer edinme gibi bir hedefim var. Geçen sezon son sırada aldım takımı, 13.bitirdik. Bu sezon da 8. hafta sonunda 6.sıradayım.
Avrupa hedefi olan takımlar yıldız oyuncularını tutmak zorundalardır fakat Dante'yi elimde tutamayacağım gibi duruyor. Onun yerine de adam arıyorum bir yandan.
![]()
Editörden ayarlanıyor
Aynı diziliş ile oynuyorum. Takımım Galatasaray. Attığım gol sayıları çok ciddi rakamlara ulaştı. 4. sezonu bitirdim. Son iki sezon gol sayılarım 34 maç üzerinden 122 gol, ve son sezon 121 gol.Tavsiye ediyorum kesinlikle bu dizilişi.
Yanlız çözemediğim tek şey. Kanatlar önde olduğu için top rakip takımdayken sıkıntı çekiyorum. Geri gelmiyor AML ve AMR oyuncum. Orta sahada zaten eksik oynuyoruz onlarda geri gelmeyince bazen adamlar takır takır ayaklarında oynatıyorlar topu. Sinir oluyorum.![]()