Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

De Camarcoyu Tranquasista mı ne haltsa o tarzda kullanabilirsin Cenk.:)

Tek paketlik grafik paketi yaması varmı ? Yoksa indirmeyeceğim.

De Camarcoyu Tranquasista mı ne haltsa o tarzda kullanabilirsin Cenk.:)

Poacher oynatıyorum, Trequartista olarak da denerim. Önümde Cottbus maçı var. Dediklerinizi uygulayıp sonucu paylaşacağım.

Ruben Yttergard süper oyuncu iyi kapmışsın.M'bami de iyi; orta saha süper yani.Dante giderse yalnız iyi bir oyuncu kapman lazım.

2019 da Bilgisayar'ın bozulmasıyla bitti fm kariyerim :asd:. Celta Vigo ile başladım kariyere. İlk senemde Takımı 1. lige çıkartıp, La liga'da 4.oldum. İspanya kupasında Valencia'yı eleyip kupayı aldım, Uefa da finalde Atletico'ya kaybettim. Daha sonra Fatih Terim'i gönderen Galatasaray'ın başına geçtim. 5 sezonda 4 lig şampiyonluğu, 2 Uefa kupası kazanırken, 1 kerede Şampiyonlar ligi finali oynadım. Bilgisayar perte çıktı. Dosyaları kurtaramadım gitti güzelim oyun ve save dosyaları. :sad007: Dikkat çekici noktalar ise Selçuk İnan'ı 16 milyon euro'ya Malaga'ya satmam, Semih Kaya'nın 4 sezon boyunca hiç gelişememesi, Cavani gibi bir hayvanı alabilmem (39 milyon euro), Ligde 57 gol atarak tarihe geçmesi. İlginçtir Arda Turan İngiltere Championship'den Middlesbrough'a 4 milyon euro'ya transfer oldu. Oyunda en çok abartılan Süper lig oyuncusu Popov bence, 25 golün altına düşmüyordu adam. Dipnot: En çok zorlandığım takım Beşiktaş'tı. Kariyer boyunca 2 Taktik kullandım, isteyen olursa iletişime geçin hallederiz.:yenieek:

Mücadeleci orta sahada kullanabilirsin göbekte ayrıca. Forvet oynayan elemanın morali düşük olabilir, konuş istersen. :) Bi de merak ediyorum Cenk. Bu dizilişle kaç gol attın ve yedin ?

Aynı diziliş ile oynuyorum. Takımım Galatasaray. Attığım gol sayıları çok ciddi rakamlara ulaştı. 4. sezonu bitirdim. Son iki sezon gol sayılarım 34 maç üzerinden 122 gol, ve son sezon 121 gol.Tavsiye ediyorum kesinlikle bu dizilişi.

Yanlız çözemediğim tek şey. Kanatlar önde olduğu için top rakip takımdayken sıkıntı çekiyorum. Geri gelmiyor AML ve AMR oyuncum. Orta sahada zaten eksik oynuyoruz onlarda geri gelmeyince bazen adamlar takır takır ayaklarında oynatıyorlar topu. Sinir oluyorum. :)

ben de west hami aldim.. yeni basladik bakalim

Böyle birsey yapabilecek yigit yok mu, editor'dan?

:D

Bir sene boş gez. İşsiz başla. Sonra tatile git, dönüş tarihini de gelecek sezon olarak ayarla. :) Bu geldi aklıma sadece.

Bundesliga'da şu kadro ile mücadele ediyorum. Kadronun artılarını, eksik bölgelerini falan tartışalım istedim. Bu kariyere önem veriyorum çünkü. 4-5 sezon içinde Avrupa'da kalıcı yer edinme gibi bir hedefim var. Geçen sezon son sırada aldım takımı, 13.bitirdik. Bu sezon da 8. hafta sonunda 6.sıradayım.

Avrupa hedefi olan takımlar yıldız oyuncularını tutmak zorundalardır fakat Dante'yi elimde tutamayacağım gibi duruyor. Onun yerine de adam arıyorum bir yandan.

6qzwz.jpg

Ben Shaqiri'yi Galatasaray'a almıştım çok bencil sürekli şut çekiyor atakların içine ediyordu.

CL kadrosu dediğin böyle olur

6s31m.png

Satılan futbolculardan sonra sadece 9 milyon euro para çıktı kulüpden bu kadro için sayı olarak az ve öz transferler. Melo Juventus'a döndükten sonra 2 yıl daha kiraladım

6s34p.png

Aynı diziliş ile oynuyorum. Takımım Galatasaray. Attığım gol sayıları çok ciddi rakamlara ulaştı. 4. sezonu bitirdim. Son iki sezon gol sayılarım 34 maç üzerinden 122 gol, ve son sezon 121 gol.Tavsiye ediyorum kesinlikle bu dizilişi.

Yanlız çözemediğim tek şey. Kanatlar önde olduğu için top rakip takımdayken sıkıntı çekiyorum. Geri gelmiyor AML ve AMR oyuncum. Orta sahada zaten eksik oynuyoruz onlarda geri gelmeyince bazen adamlar takır takır ayaklarında oynatıyorlar topu. Sinir oluyorum. :)

O zaman geri çekeceksin kanatları. :) Wide Midfielder kullan misal, destek rolünde. Belki gol sayın biraz düşer ama rakip takım kolayca geçemez orta sahanı.

Son zamanlarda çok sık takım değiştiriyorum. Bir türlü istediğim takımı bulamadım. Bu yıl uzun süreli olarak sadece M'Gladbach, Napoli ve Galatasaray ile oynadım.

Ben de başlamayı düşünüyorum. Top ligler oynamayı pek sevmiyorum. Var mı takım önerisi olan?

Bu arada tamamen kendi buluşum olan Villafanez'i herkese öneririm arkadaşlar.

napoli ve schalke kariyerlerimdeki heyecani hicbir kariyerimde bulamadim..

simdi west hami aldim premier lige cikartayim bakalim

bende mönchengladbachım ilk 5 maçımı kazandım sonra nedense düşüşe geçtim

Geçen gün sorduğum değişiklikleri uyguladım ve Cottbus'u 3-2 mağlup ettim. Alan 3 golle üstündeki ölü toprağını atarak yıldızlaştı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt