Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

fc midtjylland ile oynuyorum.Takımın hücum hattı tamamen Nijeryalılardan oluşuyor.Bu oyuncularda hızlı ve atletik olduklarından ligde çok iş yapıyorlar.İlk sezon transfer yapmadım kadrodan da kimseyi göndermedim.14.haftası geride kalan ligde Kopenhag'ın 3 puan arkasındayım.Bütçe kısıtlı,popülerlik az,ligi domine etmiş bir Kopenhag var.Bunlara rağmen Şampiyonlar Ligine gruplardan katılabilirsek inanılmaz para kırarız.Sonra da lige fazla gelecek bir kadro kurup,Avrupa hedefi koyabiliriz.

sinir krizi geçirtir bu oyun saçımı başımı yolucam açtığıma pişman oldum

manchester city aldım harika bi kadro çokda iyi transfer bütçesi

hart

clichy

kompany

toure

richards

yaya toure

barry

silva

nasri

agüero

dzeko

paraya kıydım hazardıda aldım altyapıdaki gençlerin yarısını kiraya gönderdim alt liglere kompany richards her 3-4 maçta bir kırmızı kart yiyolar zaten bu adamların defansif ve fiziksel özellikleri zirvede ama blackburnun,boltonun,villanın vasat oyuncuları çatır çutur geçiyolar defansı yaya toure fiziğiyle mücadelesiyle defansif orta saha olarak oynattım adam ortalıkda yok yanınada barryi ileriye top taşısın diye aldım adamın ayağına top gelmiyo nasri desen ölmüş ağlanı yok amcye koyduk adamı bide en sinir olduğum şeyde bilmem kaç milyon euro değeri olan dzeko efendi karşı karşıya resmen kalenin yanından 5-6 metre sağa vurdu hemde bunu her maç 3-4 kez yapıyo kalecinin üstüne vurmalar takımda sadece silva ve agüero iş yapıyo onlarda diğerleri olmadan bi yere kadar durum rezalet tüm sinirimi döktüm son bi kez denicem şansımı.......!!!11!!

Oyun inanılmaz derecede zor. Hani gerçekcilik yapıcam derken içine etmişler. Düşünün ki Malagayı aldım takımın bütcesi 20 milyondu 2 oyuncu sattım 20 milyona toplamda bütceyi 40 milyon euro yaptım 7-8 oyuncu aldım oyuncuların ismini tek tek yazmayım şöyle söyleyeyim AMC de Cani var... Buna ramen maçlar öyle cok da rahat geçmiyor iyi gidiyor ama inanın bu kadro normalde her takıma 4-5 atar ne hikmetse cok zorlastırmıslar. Neyse daha hazırlık macları oynanıyor ileride bakalım neler olacak...

Bence en iyisi hile yapmak yükle FMRTE'yi tüm oyuncuların C.A-P.A değerlerini 200 yap 3-4 sene sil süpür ne varsa hevesin geçsin sil at oyunu öbür türlü güçsüz takımları emek verip güçlendirip avrupa kupaları falan almak baya zor ki ben Chelsea ile hile yaptım fmrte ile altyapıdaki oyuncuları 200-200 yapıp yolluyorum a takıma 2-3 maçta güçler tavanda ilk 11 tsubasanın takım gibi her maç ezip geçiyoruz karşıma c.l çeyrek finalinde milan geldi ilk maç 4-2 yenildim ikinci maç 2-1 yenildim böyle olunca bi an düşündüm bu takımla hileyle burda kalıyorum hilesiz daha zayıf bi takımla ?????? oyun gerçekten zor 1461 trabzon ile uefa alanlara şaşıyorum...

bu arada chelsea ile hileli oynarken ligdede manuya kaptırmıştım şampiyonluğu

Hile kullandıktan 1 hafta sonra görürüm bu oyunu daha oynuyormusun..

Normal oynamakta çok zor be Galatasaraydayım herşey iyi giderken bi sakatlık hoop o mevkii çöküyo birde bitiriciliği 10 olan adamın usta vuruşlar yapmasıda ilginç rakip takımda.

Diego Godin'i A.Madrid'den 4.9m€'ya almıştım. 19.75m€'ya Chelsea'ye sattım. :)

Chelsea'yi alıp hile yapanı da ilk kez görüyorum. :asd: Bütçesi düşük bir takım alsan hadi biraz anlarımda Chelsea ya bu.Hilesiz adam akıllı taktik ve antrenman ile 2 senede kazanamadığın kupa kalmaz.

Oyunda en son hileyi GTA Vice City'de yapmıştım ben.O da silah hilesi.Oyunu hile ile oynayınca bir zevki kalmıyor bence.

Normal oynamakta çok zor be Galatasaraydayım herşey iyi giderken bi sakatlık hoop o mevkii çöküyo birde bitiriciliği 10 olan adamın usta vuruşlar yapmasıda ilginç rakip takımda.

Uzun şutu 8-9 olan adam 35 metreden tavana asıyor, sen ne diyorsun. :) Oyun motoru garip biraz.

Uzun şutu 8-9 olan adam 35 metreden tavana asıyor, sen ne diyorsun. :) Oyun motoru garip biraz.

Her maç olursa garip olur tabi, ben hiç denk gelmedim aşırı derecede olan salaklıklara. Ama gerçek hayatta da nadiren bu tip olaylar olabiliyor. Servet'in rövaşatası gibi. Özerinho'nun 50 metreden attığı gol falan. Tek tük oluyorsa normal sayılabilir de hep oluyorsa var bi bozukluk.

ve inşallah 1 hafta içinde fm 2012 ye başlıcam türkçe çeviri yok yanlız:mad:

Oyundaki bana göre sıkıntı sakatlıkların çok yaşanıyor olması.Özellikle 3 oyuncu değişikliği yaptıysanız ya oyuncularınız kırmızı kart görüyor ya da sakatlanıyor.Hatta bazen 2 si aynı anda oluyor.Birçok maçı 9 kişiyle bitirdiğimi bilirim. :D Onun için artık 2 değişiklik yapıyorum maçlarda.Çok zor durumda kalırsam anca 3 değişiklik yapıyorum.

Oyundaki bana göre sıkıntı sakatlıkların çok yaşanıyor olması.Özellikle 3 oyuncu değişikliği yaptıysanız ya oyuncularınız kırmızı kart görüyor ya da sakatlanıyor.Hatta bazen 2 si aynı anda oluyor.Birçok maçı 9 kişiyle bitirdiğimi bilirim. :D Onun için artık 2 değişiklik yapıyorum maçlarda.Çok zor durumda kalırsam anca 3 değişiklik yapıyorum.

Strength ve Aerobic antrenmanlarının düzeyini azalt sakatlık problemi için. Mesela benim forvet oyuncuları ve zaman zaman orta saha oyuncuları zırt bırt sakatlanıyordu. Strength ve Aerobic'i biraz düşürdüm, şimdi daha nadir sakatlanıyorlar.

Strength ve Aerobic antrenmanlarının düzeyini azalt sakatlık problemi için. Mesela benim forvet oyuncuları ve zaman zaman orta saha oyuncuları zırt bırt sakatlanıyordu. Strength ve Aerobic'i biraz düşürdüm, şimdi daha nadir sakatlanıyorlar.

Yalnız yaşadığım sakatlıkların hep 3 oyuncu değiştirdikten sonra olması sinir bozucu.

Yalnız yaşadığım sakatlıkların hep 3 oyuncu değiştirdikten sonra olması sinir bozucu.

evet. bu yüzden ben 3. değişikliğimi 80'den önce yapmıyorum :D Rahat bir maçsa, 2-3 farklı öndeysem 80den önce yaptığım da oluyor ama sakatlık ve kırmızı kart problemi için en az 80'i bekliyorum.

Doktorları, fizyoterapistleri değiştirmenin bir etkisi var mı peki ?

Bana çok iyi bir sol bek önerin yav ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt