Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

uzun boylu ve etkili stoper ve her iki defans bekte de oynayabilen oneriniz var mi?

Şu an değil ama 2021'e geldiğinde Pique'yi al. :asd: Barca'yla sözleşmesi yeni bitti free olarak kaptım hemen tecrübe olsun diye, ama maddi değerinin böyle olacağını tahmin etmemiştim. :asd:

OuKvs.png

Ekli dosyalar

• Gerard Piqué (Overview_ Profile)sd.webp
    Gerard Piqué (Overview_ Profile)sd.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 75

Tamam düzeltiyorum. Jonathan Mensah..Evian'da oynuyor 21 yaşında. Alması zor ama kulübünüzün biraz maddi gücü varsa kopartırsınız. Kale gibi bir defans, net 10 kafa golü var her sezon.

Bana küçük ama güzel bir lig önerin arkadaşlar. En son Polonya ligi oynadım. Çok keyif aldım. Başka bir lig ile oynamak istiyorum şimdi.

west ham ile ust lige ciktim. transferlere bayagi bir para doktum.. sozlesmesi biten moruklari gonderdim.

kadrom ise bu sekilde

iyi bir stoper eksikligim var ama para bitti :) devre arasi transfer doneminde bakacagim

@ Arda

Kara diye bir eleman var defansif orta saha - defans. Asıl mevki defansif orta saha. Ben Galatasaray'a aldım. Stoper oynatıyorum çok da memnunum. Ortalama puanı hiç 7.40'dan aşağı düşmedi. Fiyatıda çok kelepirdi. Onu deneyebilirsin. İngiltere liginde tutarmı bilmiyorum ama. :)

@ Arda

Kara diye bir eleman var defansif orta saha - defans. Asıl mevki defansif orta saha. Ben Galatasaray'a aldım. Stoper oynatıyorum çok da memnunum. Ortalama puanı hiç 7.40'dan aşağı düşmedi. Fiyatıda çok kelepirdi. Onu deneyebilirsin. İngiltere liginde tutarmı bilmiyorum ama. :)

Çalışma izni muhabbetinden Premier Lig'de oynayamıyor sanırım :coffee:

Lan o okları nasıl yapıyorsunuz taktikte :asd:

@ Arda

aynen arkadasin dedigi gibi calisma izni vermiyorlar. yoksa onu hemen alirdim muthis oyuncu dmc,dc super oynuyor.. Ama calisma izni laneti..

Arda sen bir Jonathan Mensah'a scout gönder bakalım ne rapor verecekler.

Kara'yı benim oyunda başlar başlamaz Bursaspor aldı vermiyorlar.

walter montillo + Darwin Quintero...ozellıkle quintero 300bin euro gibi fiyata geliyor...galatasarayda elmander ve barosun yannda banko oynatiyordum 33 gol atti ilk sezonda :) karsi karsiya haric her golu atiyor...ayrica montilloya biraz bonservis bayildim ama sag acikta 41 asist yapti haberiniz olsun :)

Hocam çok para vermişsin Sigorisson'a.(adınıda yazamadım herifin. :asd: )

beyler en son hangi güncelleme çıktı bi de link atsanız

ilk devreyi bitirdik.. ilk baslarda kotuyduk ama sonradan toparladik.. manu haric ust kisim cok yakin birbirine

HB Koge ile oynuyorum şu an. Yarı amatör statüde ama 1.ligde. Lakin en güçsüz takım görüntüsünde. Kimse de pek gelmek istemiyor. 4 maçta 5 puan topladık fena değil takıma göre.

Beyler genç oyuncunun gelişmesi için takımın önemli oyuncuları tarafından ders verme nasıl yapılıyor.Bulamadım bir türlü. :D

Beyler genç oyuncunun gelişmesi için takımın önemli oyuncuları tarafından ders verme nasıl yapılıyor.Bulamadım bir türlü. :D

Örnek alınması gereken oyuncuya sağ tıkla-etkileşim-özel konuşma-gelişme-özel ders-oradan hangi oyuncuya ders vermesi gerektiğini ayarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt