- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
edit: yanlış bilgi
edit: yanlış bilgi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzun boylu ve etkili stoper ve her iki defans bekte de oynayabilen oneriniz var mi?
Barca'yla sözleşmesi yeni bitti free olarak kaptım hemen tecrübe olsun diye, ama maddi değerinin böyle olacağını tahmin etmemiştim. 
@ Arda
Kara diye bir eleman var defansif orta saha - defans. Asıl mevki defansif orta saha. Ben Galatasaray'a aldım. Stoper oynatıyorum çok da memnunum. Ortalama puanı hiç 7.40'dan aşağı düşmedi. Fiyatıda çok kelepirdi. Onu deneyebilirsin. İngiltere liginde tutarmı bilmiyorum ama.![]()
Çalışma izni muhabbetinden Premier Lig'de oynayamıyor sanırım![]()

@ Arda
Kara diye bir eleman var defansif orta saha - defans. Asıl mevki defansif orta saha. Ben Galatasaray'a aldım. Stoper oynatıyorum çok da memnunum. Ortalama puanı hiç 7.40'dan aşağı düşmedi. Fiyatıda çok kelepirdi. Onu deneyebilirsin. İngiltere liginde tutarmı bilmiyorum ama.![]()
Lan o okları nasıl yapıyorsunuz taktikte![]()
)beyler en son hangi güncelleme çıktı bi de link atsanız
Hocam çok para vermişsin Sigorisson'a.(adınıda yazamadım herifin.)
Beyler genç oyuncunun gelişmesi için takımın önemli oyuncuları tarafından ders verme nasıl yapılıyor.Bulamadım bir türlü.![]()