Huseyin Arslan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2011
- 1.394
- 807
- 1.523
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Bi resim koyamadım arkadaş
Bi resim koyamadım arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar şimdi yorumları okudum da, Van Persie yi 2. senesinde bile alan var maşallah bana pek inandırıcı gelmedi. Semihin 20 milyon euroya satılması burakın 53 gol atması sanırım güncellemelerden sonra oyuncu özellikleri biraz oynanmış
Ben transferleri aşağıda paylaştım. Barosu 6 milyon euroya sevillaya sattım o iyi oldu. Riera gerçekten iyi oynadı bi ara Favoured personel oldu taraftar tepkisinden satamadım. 3. sezon yolladım onu. Luuk de jong u aldım mükemmel olmasada fiyatına göre çok iyi performans gösterdi. Real Madrid teklifte bulundu. İleriyi de Buonanotte , Weiss falan direk satılık listesindeydi. Birde Klasik Babacar ı aldım
İlk sezon şampiyon oldum. İkinci sezon şampiyonlar liginde gruptan çıktım ilk turda elendim. Üçüncü sezon da ise şu anda oynuyorum Şampiyonlar Liginde yarı finale kaldım ama Barcelona ile eşleştim daha maçları yapmadım ama büyük ihtimal elenirim . Bu bile büyük başarı bence)
1sezon.png - 320 x 73 | Resim Yükle | Ressim@Net
2sezon.png - 320 x 104 | Resim Yükle | Ressim@Net
3sezon.png - 320 x 118 | Resim Yükle | Ressim@Net
taktik.png - 320 x 141 | Resim Yükle | Ressim@Net
senin cektigin fotolarda problem var reyis neden o kadar kucultuyosun
Beyler yardıran bi kanat önerin.Acil![]()
Beyler yardıran bi kanat önerin.Acil![]()
bir sezonda 50-60 gol atmanin ozel taktikleri var. hazir taktik yani. onlarla rahat atiliyor. ama ben onlari kullanmayi sevmiyorum oyunun bugu gibi. il devesto mesela. her sezon 160 gol atarsin ligde![]()
bir sezonda 50-60 gol atmanin ozel taktikleri var. hazir taktik yani. onlarla rahat atiliyor. ama ben onlari kullanmayi sevmiyorum oyunun bugu gibi. il devesto mesela. her sezon 160 gol atarsin ligde![]()

bu seferde bayerne başvurdum bakalım![]()
İNgiltere'de Cambridge United'ı Premier Lig'e çıkartmıştım 5. ligden ama stad yok bir şey yok kimse gelmiyordu. En son küme düşeceğimi anlayıp kapamıştım.![]()