Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bi resim koyamadım arkadaş :)

Arkadaşlar şimdi yorumları okudum da, Van Persie yi 2. senesinde bile alan var maşallah bana pek inandırıcı gelmedi. Semihin 20 milyon euroya satılması burakın 53 gol atması sanırım güncellemelerden sonra oyuncu özellikleri biraz oynanmış

Ben transferleri aşağıda paylaştım. Barosu 6 milyon euroya sevillaya sattım o iyi oldu. Riera gerçekten iyi oynadı bi ara Favoured personel oldu taraftar tepkisinden satamadım. 3. sezon yolladım onu. Luuk de jong u aldım mükemmel olmasada fiyatına göre çok iyi performans gösterdi. Real Madrid teklifte bulundu. İleriyi de Buonanotte , Weiss falan direk satılık listesindeydi. Birde Klasik Babacar ı aldım :)

İlk sezon şampiyon oldum. İkinci sezon şampiyonlar liginde gruptan çıktım ilk turda elendim. Üçüncü sezon da ise şu anda oynuyorum Şampiyonlar Liginde yarı finale kaldım ama Barcelona ile eşleştim daha maçları yapmadım ama büyük ihtimal elenirim . Bu bile büyük başarı bence :))

1sezon.png - 320 x 73 | Resim Yükle | Ressim@Net

2sezon.png - 320 x 104 | Resim Yükle | Ressim@Net

3sezon.png - 320 x 118 | Resim Yükle | Ressim@Net

taktik.png - 320 x 141 | Resim Yükle | Ressim@Net

senin cektigin fotolarda problem var reyis neden o kadar kucultuyosun

Beyler yardıran bi kanat önerin.Acil :(

O güncellemeyi yapan arkadaş şişirmiş oyuncuları. Ben bu yüzden hafiften soğudum açıkçası. Türkçe ve güncellemelerde orijinal olmayanları kullanmamak lazım ya.

oha almadı şerefsiz şalke

neyse

cimbom bom um benim

bir sezonda 50-60 gol atmanin ozel taktikleri var. hazir taktik yani. onlarla rahat atiliyor. ama ben onlari kullanmayi sevmiyorum oyunun bugu gibi. il devesto mesela. her sezon 160 gol atarsin ligde :)

bir sezonda 50-60 gol atmanin ozel taktikleri var. hazir taktik yani. onlarla rahat atiliyor. ama ben onlari kullanmayi sevmiyorum oyunun bugu gibi. il devesto mesela. her sezon 160 gol atarsin ligde :)

O zaman oyunu sen oynamış olmuyorsun zaten ve zevki de kalmaz. Ben mesela bilenen oyunculardan çok kendim oyuncu bulmaya çalışıyorum. Yoksa taktik var adam var; alırsın olur biter.

İNgiltere'de Cambridge United'ı Premier Lig'e çıkartmıştım 5. ligden ama stad yok bir şey yok kimse gelmiyordu. En son küme düşeceğimi anlayıp kapamıştım. :D

O zaman oyunu niye oynuyoruz ki hiç bi mantığı kalmıyor... 8 yaşımdan beri managerlik oynuyorum. Premier Manager 98 ile başladım sonra malum Championship Manager ile devam ettim. Futbolla yakından alakalı olduğum için hem oyuncu bilgin artıyor hemde kendini takım başında denemiş oluyorsun amaç o :)) Yoksa koy hazır taktiği kendi oynasın garip. Özellikle 2.sezonda şampiyonlar şampiyonu olanlar Van Persie yi alanlar bana çok garip geliyor. Çoğu oyuncu lig kalitesizliğinden dolayı kontrata yanaşmıyor bile.

bu seferde bayerne başvurdum bakalım :D

Arkadaşlar şimdi yorumları okudum da, Van Persie yi 2. senesinde bile alan var maşallah bana pek inandırıcı gelmedi. Semihin 20 milyon euroya satılması burakın 53 gol atması sanırım güncellemelerden sonra oyuncu özellikleri biraz oynanmış

Ben transferleri aşağıda paylaştım. Barosu 6 milyon euroya sevillaya sattım o iyi oldu. Riera gerçekten iyi oynadı bi ara Favoured personel oldu taraftar tepkisinden satamadım. 3. sezon yolladım onu. Luuk de jong u aldım mükemmel olmasada fiyatına göre çok iyi performans gösterdi. Real Madrid teklifte bulundu. İleriyi de Buonanotte , Weiss falan direk satılık listesindeydi. Birde Klasik Babacar ı aldım

İlk sezon şampiyon oldum. İkinci sezon şampiyonlar liginde gruptan çıktım ilk turda elendim. Üçüncü sezon da ise şu anda oynuyorum Şampiyonlar Liginde yarı finale kaldım ama Barcelona ile eşleştim daha maçları yapmadım ama büyük ihtimal elenirim . Bu bile büyük başarı bence )

İNgiltere'de Cambridge United'ı Premier Lig'e çıkartmıştım 5. ligden ama stad yok bir şey yok kimse gelmiyordu. En son küme düşeceğimi anlayıp kapamıştım. :D

İsimsiz oyuncuları yıldız yapıp satıcan o paralarla stat yapıcan sonra, asıl oyunun zevki o zaman çıkıyor :)

Bank Asya'ya gelecek oyuncu önerisi olan var mı?

Bu arada Robert Huth bana önerildiği için alabildim , eğer alabiliyorsanız kesinlikle alın Ujfadan sonra tecrübeli defans boşluğunu kesinlikle doldurur.

bayernde almadı lan :D :D villas boas cityden bayerne gecti

bende şimdi cityemi teklif yapsam

Elmander'i çok kötü yapmışlar oyunda.Ne target man olarak ne de defansif forvet olarak Umut'un verdiği katkının yarısını veremiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt