Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Oyuna yeni başlayanlar olursa Galatasaray için 1.sezon sonu için Melo'yu ikna edemeyenlere önerim bir sezon önceden sornaki sezon için
KARA -TROMSO (925.000 Euro) 'YU alın mutlaka.
Yine sağ bek arayanlara;
SİME VRSALJKO (DİNAMO) -1.5 Milyon Euro+ %20 Satış Payı
mümkün.
Galatasaray ile 2015 yılındayım şu an.Kadrom;
----------------------------Fernando Muslera--------------------------------------
--Sime Vrsaljko------S.Coates-------------Ömer Toprak----------Alex Sandro-------
---------------------------------Kara----------------------------------------------
-------------------Nuri Şahin--------------Selçuk Inan------------------------------
-Gökhan Töre---------------------------------------------------Weiss--------------
----------------------------Burak Yılmaz--------------------------------------------
3 sezonda 2 şampiyonluk bir 2. lilk aldım.CL'de 1 kere sonuncu ; 1 kere 3. olabildim ama grupları çok güçlüydü ve kadrom bu sene bu halini alabildi.4.sezonum bu ligde 14 maç sonucunda 36 puan ile nağmalup liderim.CL'de gruplardan direk başladığım sezonda
R.Madrid
Milan
Galatasaray
Twente
şeklinde bir gruba düştüm.Twente'den 2 maçta 4 puan aldım, Milan'ı içeride yendim dışarıda yenildim.Madrid'den ise 1 puan alabildim işin enterasanı deplasmanda oldu o da. 8 puan topladım
Grup sonucunda
R.Madrid 16
Galatasaray 8
Milan 7
Twente 2
şeklinde sıralandık.İlk defa çıktım gruplardan yani .2. turda rakibim M.City oldu bakalım artık oyunda Bale'yi ,Hazard'ı ,Reus'u falan almışlar.Kapışmaları merakla bekliyoruz.En azından seneye 2. torbadan girme durumum olabilir düşük 2.000 civarı UEFA puanım gidecek galiba.