Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Burak

Hamit

Muslera

Selçuk

Nene 6 m€ üstü alıyor hepsini satmam lazım ozaman

Arda'nın transfer ettiği Vitinho iyi bir adama benziyor, transfer etmeye çalışacam.

Oyunun başında 4.7m€ serbest kalma bedeli var. Hemen aldım :D

Ben de şu anda Süper Kupa maçı yapıyorum Fener'le. 1-1 bitti normal süre. Dk 108, 3-1 öndeyim. :ayatollah:

AC Milan'la resmi görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

Huntelaari tek gecerim forvette :tiphat:

benim baya problemlerim var :D

Aston Villa'nan baslamistim, ikinci senem'de kovdular beni

simdi Ispanya ikinci lig takiminda görev aliyorum (Ceuta)

Barca almış benim kariyerde. :)

muthis oynuyor bende. bayagi suratli.. vitinho-sigirosson-farfan-huntelaar ile oynuyorum..

bu arada yillik cok vermisiniz yillik 6 milyon felan ne demek la. :) huntelaar 4,6 farfan 3,5 aliyor bende :)

İlk 11'den 5 eksikle çıktığım maçta TT Arena'da Fenerbahçe'ye 1-2 mağlup oldum.

Sercan Sararer ile öne geçmeme rağmen, Bekir İrtegün ve Quintero'nun gollerine engel olamadım.

Bu arada kasap Dia, Emre Çolak'ı sakatladı. 7 hafta yok. Mahvolduk sanki. :)

Celtic'le napıcaksın olm İngiltere'den falan dandik takım al olmadı baska büyük ligden.

Celtic sıkıcı olur yahu, ligde rakip olabilecek takım yok.

Ama adım adım Avrupa kasacağım diyorsan ayrı da sıkılırsın ligde devamlı şampiyon.

Ne bileyim birden aklıma geldi. Celtic'i de severim. Avrupada kasmayı düşünüyorum zaten. Bir başlayalım bakalım.

Galatasaray'la ilk senemde Süper Kupa'yı aldım Fenerbahçe'yi yenerek , şampiyonlar liginde Manchester United - PSG - B. Dortmund'un olduğu gruptan 2. olarak çıkıp 2. turda Chelsea'ye elendim malesef.Ligdede açık ara şampiyon oldum , Türkiye kupasında çeyrek finalde elendim.Yeni sezona çok daha geniş bir kadro ile gireceğim gelenler gidenler şu şekilde , resmen yabancı çöplüğü takım :D Bol bol rotasyon yapmak zorundayım.

İk sezonumda ki gelenler , gidenler.

Yeni sezon öncesi gelenler , gidenler.

Oyuna yeni başlayanlar olursa Galatasaray için 1.sezon sonu için Melo'yu ikna edemeyenlere önerim bir sezon önceden sornaki sezon için

KARA -TROMSO (925.000 Euro) 'YU alın mutlaka.

Yine sağ bek arayanlara;

SİME VRSALJKO (DİNAMO) -1.5 Milyon Euro+ %20 Satış Payı

mümkün.

Galatasaray ile 2015 yılındayım şu an.Kadrom;

----------------------------Fernando Muslera--------------------------------------

--Sime Vrsaljko------S.Coates-------------Ömer Toprak----------Alex Sandro-------

---------------------------------Kara----------------------------------------------

-------------------Nuri Şahin--------------Selçuk Inan------------------------------

-Gökhan Töre---------------------------------------------------Weiss--------------

----------------------------Burak Yılmaz--------------------------------------------

3 sezonda 2 şampiyonluk bir 2. lilk aldım.CL'de 1 kere sonuncu ; 1 kere 3. olabildim ama grupları çok güçlüydü ve kadrom bu sene bu halini alabildi.4.sezonum bu ligde 14 maç sonucunda 36 puan ile nağmalup liderim.CL'de gruplardan direk başladığım sezonda

R.Madrid

Milan

Galatasaray

Twente

şeklinde bir gruba düştüm.Twente'den 2 maçta 4 puan aldım, Milan'ı içeride yendim dışarıda yenildim.Madrid'den ise 1 puan alabildim işin enterasanı deplasmanda oldu o da. 8 puan topladım

Grup sonucunda

R.Madrid 16

Galatasaray 8

Milan 7

Twente 2

şeklinde sıralandık.İlk defa çıktım gruplardan yani .2. turda rakibim M.City oldu bakalım artık oyunda Bale'yi ,Hazard'ı ,Reus'u falan almışlar.Kapışmaları merakla bekliyoruz.En azından seneye 2. torbadan girme durumum olabilir düşük 2.000 civarı UEFA puanım gidecek galiba. :D

Oyuncunun yıllık aldığı maaşa nasıl bakılıyo bende haftalık gözüküyo

Buldum ayarlardan yapılıyomuş

Avrupa'da başarılı olunca yıllıkları çok istiyorlar.

Tottenham'ın yaptığı teklifi geri çevirdik.

20freo3.jpg

bi57q1.jpg

Benim takımımda Nene ile Muslera bile 3 ve 3.5 alırken, Emre Çolak 4.3 istedi benden. Vermedim tabi, 3.5'a bağladım onu da.

Buradan sonra az az yükseltebilirim ama yine dengeli bir biçimde. Sonuçta dünya takımıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt