- 20 Haziran 2010
- 5.292
- 389
- 1.678
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Cekic yorumu güzelmis de benim İbo'nun lafının yanına yaklasamaz
Cekic yorumu güzelmis de benim İbo'nun lafının yanına yaklasamaz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Cekic yorumu güzelmis de benim İbo'nun lafının yanına yaklasamaz![]()
Scout'larını öğrenebilir miyim Arda?
@ huseyin, huth ve sabri 11 ini bozuyor bence. huth yerine daha iyi birini alabilrisin. hatta kadronda kara var onu oynat bence.
vukcevic cok sorunlu. bedava bile olsa asla almayacagim adamlardan, ust uste oynatma hemen ozellikleri felan dusuyor rezil ahle geliyor.
Selçuk'un neden defansif oynatıyorsun ? Hamit'i mücadeleci orta saha falan yap daha iyi.

2018 de oyunun çıldırdığı an
![]()
![]()
İlk senemde Torino'yla Serie A'da 6. oldum ve UEFA ön elemesine katılacağım. Şimdilik sözleşmesi biten Luuk De Jong'u aldım, bu sene hedef Serie A'da ilk 3.![]()
Yorumların için sağol şu an sıkıntım sağ bek dediğine katılıyorum zaten. Ama bulamadım yerine kimseyi De santon dendi o da görüşme yapmadı benle, eboue de çok yaşlandı. Vukcevic ise kiralık zaten farketmişindir sırf tecrübeli oyuncu Şampiyonlar Liginde iş görür diye kiraladım. Normalde Belhanda yı oynatıyorum orda. Kadrom şok şişkin önümüzdeki sene indirmem lazım daha Suarez, Gaitan ve Giroud gelecek. Giroud u hiç düşünmüyorum zaten... Huth ise bana önerildi öyle alabildim o da iyi iş yaptı aslında, defansta biraz tecrübeli oyuncu istiyorum o nedenle Kara ' yı çok koymadım oraya. Burdisso yu düşünüyorum başka kimi getirebilirim?