Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Cekic yorumu güzelmis de benim İbo'nun lafının yanına yaklasamaz :asd:

Onceki sayfalarda vardı koymustum birazdan koyayım tekrar.

Her bakısımda tekrar gülüyorum lan :asd:

@ huseyin, huth ve sabri 11 ini bozuyor bence. huth yerine daha iyi birini alabilrisin. hatta kadronda kara var onu oynat bence.

vukcevic cok sorunlu. bedava bile olsa asla almayacagim adamlardan, ust uste oynatma hemen ozellikleri felan dusuyor rezil ahle geliyor.

Yorumların için sağol şu an sıkıntım sağ bek dediğine katılıyorum zaten. Ama bulamadım yerine kimseyi De santon dendi o da görüşme yapmadı benle, eboue de çok yaşlandı. Vukcevic ise kiralık zaten farketmişindir sırf tecrübeli oyuncu Şampiyonlar Liginde iş görür diye kiraladım. Normalde Belhanda yı oynatıyorum orda. Kadrom şok şişkin önümüzdeki sene indirmem lazım daha Suarez, Gaitan ve Giroud gelecek. Giroud u hiç düşünmüyorum zaten... Huth ise bana önerildi öyle alabildim o da iyi iş yaptı aslında, defansta biraz tecrübeli oyuncu istiyorum o nedenle Kara ' yı çok koymadım oraya. Burdisso yu düşünüyorum başka kimi getirebilirim?

Selçuk'un neden defansif oynatıyorsun ? Hamit'i mücadeleci orta saha falan yap daha iyi.

Yabancı sınırından dolayı orta saha da ikisini oynatıyorum birini defansif yapıyorum genelde. Avrupa maçlarında Kara yı oynatıyorum çoğu zaman DMC olarak...Birde 4-4-2 den bozduğum için ikisi de merkez ortasaha kalmış normalde Selçuk geriye dönük oyun kurucu şeklinde oynuyor...

Selçuk İnan'ı sağ beke alıştırdım. Sağ bekim sakatlanınca falan oraya koyuyorum. Yardırıyor :happynew:

2018 de oyunun çıldırdığı an :asd:

okzorlufinal.jpg

milankmmeyeeeeeeeeeeeee.png

İlk senemde Torino'yla Serie A'da 6. oldum ve UEFA ön elemesine katılacağım. Şimdilik sözleşmesi biten Luuk De Jong'u aldım, bu sene hedef Serie A'da ilk 3. :coffee:

2012 sarmadı beni ama burayı okudukça oynayasım geliyor la:D

İlk senemde Torino'yla Serie A'da 6. oldum ve UEFA ön elemesine katılacağım. Şimdilik sözleşmesi biten Luuk De Jong'u aldım, bu sene hedef Serie A'da ilk 3. :coffee:

Luuk de jong çok iyi ya ben ilk sene 5.25 aldım baya iyi oynadı 8'e yükseltti fiyatını... Bende Mirallası bedava aldım o da 40 gol attı 8milyon euro o da :)

ilk senemde sampiyon oldum CSKA Moskova nan

dogru dürüst transfer yapamadim ama

Dzagoev ve Honda yi ayni anda nasil oynatabilirim? Ben normalde Dzagoev'i sag kanat'a cekiyorum

Napoli ile ilk senemde 13 puan farkla şampiyon oldum. 82 milyon euro transfer bütçesi verdiler transferin dibine vursak mı ki :q

Yorumların için sağol şu an sıkıntım sağ bek dediğine katılıyorum zaten. Ama bulamadım yerine kimseyi De santon dendi o da görüşme yapmadı benle, eboue de çok yaşlandı. Vukcevic ise kiralık zaten farketmişindir sırf tecrübeli oyuncu Şampiyonlar Liginde iş görür diye kiraladım. Normalde Belhanda yı oynatıyorum orda. Kadrom şok şişkin önümüzdeki sene indirmem lazım daha Suarez, Gaitan ve Giroud gelecek. Giroud u hiç düşünmüyorum zaten... Huth ise bana önerildi öyle alabildim o da iyi iş yaptı aslında, defansta biraz tecrübeli oyuncu istiyorum o nedenle Kara ' yı çok koymadım oraya. Burdisso yu düşünüyorum başka kimi getirebilirim?

defansa astoriyi oneririm. bayagi iyi.

am2nnt.jpg

Geçen sene gelen 6.'lığın ardından bu sene hedefler yükseldi ve kulüp 33 milyon euro bütçe verdi. Torino'ya gelebilecek en iyi oyuncuları almaya çalıştım. Bu sene Serie A'da hedefim ilk 3, bunu zorlayacağım. Arda'nın ısrarla yazmasıyla Astori'yi takibe alıp imza attırdım, fena profili yok, ümitliyim Astori'den. Transferi de büyük ölçüde bitirdim, son olarak pastanın üstüne bir çilek arıyorum. :)

Sutton ile premier lige çıkmaya çok az kaldı. Alt liglerde oynayanlar için (özellikle İngiltere alt ligleri) Daniel Pacheco' yu alabilirseniz alın ve Gourcuf. O değilde bu adamları nasıl alabildiğime ben inanamadım. Stadım Hala 7.000 kişilik ama :( Şu stadı bir yeniletemiyorum. Adamlarda durumun farkındalar ama para yok anasını satayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt