Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunun basinda Selcuku satip,iyi para kazanmistim. Suan cityde,city 3m€ ya onerdi,hemen aldim geri.

Clde yari finalde schalkeyle oynayacagim,kupayi alirsam supper olacak.

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sunderland ile 2021 yılına kadar geldim. Almadığım kupa kalmadı desem yeridir. Alex Ferguson'u sonunda geçtim.. :ayatollah: Dünya Kupası çok zevkli.

xelçuk'u satmak ne demek lan en başta servet le baros u satıp 10 buçuk milyon € kazandım ben MİS

o kadar transfer falan sıkıyo olm beni.gelsin gitsin çok iş.bu arada harbi harbi 15 milyon €yatıyo ellemedim,hamit de gelmedi bi real satıcak istemiyo şerro :happynew:

2015 yılının mayıs ayında Avrupa'da en fazla çeyrek final görsem de takımı üst üste 4 kez lig şampiyonu yapıp Galatasaray'daki misyonumu şu an için tamamladığımı düşünüp gelen teklifleri değerlendireceğimi kulübe ilettim.

Onlar da bunu anlayışla karşıladılar. 27 Mayıs 2015 günü benimle uzun süredir ilgilenen Fiorentina'nın başına geçtim aynı Fatih Terim gibi.

Ve bir gün tekrar Fatih Terim gibi evime döneceğim.

Floransa'ya geleli 2 gün oldu fakat herkes beni yeni Fatih Terim olarak görüyor. Bu ilgiden memnunum. :p

2015 yılının mayıs ayında Avrupa'da en fazla çeyrek final görsem de takımı üst üste 4 kez lig şampiyonu yapıp Galatasaray'daki misyonumu şu an için tamamladığımı düşünüp gelen teklifleri değerlendireceğimi kulübe ilettim.

Onlar da bunu anlayışla karşıladılar. 27 Mayıs 2015 günü benimle uzun süredir ilgilenen Fiorentina'nın başına geçtim aynı Fatih Terim gibi.

Ve bir gün tekrar Fatih Terim gibi evime döneceğim.

Floransa'ya geleli 2 gün oldu fakat herkes beni yeni Fatih Terim olarak görüyor. Bu ilgiden memnunum. :p

Grande Yelkenci ! :ayatollah:

anlı şanlı düzcesporu 4 sene sonra 2 sene üst üste cl şampiyonu yapan varsa beri gelsin:yenieek:

Anasını satayım Trabzon maçında Van Persie,Gökhan Töre,Podolski,Selçuk,Kolarov maç içinde sakatlandı. Ertesi günkü antremanda da Coates'le De Jong sakatlandı :o

Bir anda sağanak gibi nasıl oldu anlamadım valla takımın yarısı sakat nerdeyse, Rvp ve Töre de 6 ay falan, digerleri 2 haftayla 1 ay arası falan. Harbi cacık oldu lan oyun.

Fiorentina'nın başına geçtikten 2-3 gün sonra Emre Çolak ve Fernando Muslera'yı renklerime kattım.

Fiorentina'nın başına geçtikten 2-3 gün sonra Emre Çolak ve Fernando Muslera'yı renklerime kattım.

Demiştim ama Emre Çolak'ın menajeri yüzünden transfer son anda iptal oldu. Ömer Toprak için anlaştık Galatasaray kulübü ile.

Muslera + Ömer Toprak Fiorentina'da..

Cenk senin olay hep aklımdadır. Ama yok aga olmuyor. Sıkılıyorum Galatasaraydan, her boku kazanmışım gideyim yok meke olmuyor o iş. Başka takıma imzayı atıyorum bilerek save çakmıyorum 1 gün oynadıktan sonra olmuyor diyip geri dönüyorum.

dortmund save'i açmıştım kendime ilk sene şampiyon oldum baktım galatasaray 7. falan, tam avrupa, başarı derken kendimi Galatasarayda buldum. :asd: bizi sevenlere ihanet etmiyorum:D

Demiştim ama Emre Çolak'ın menajeri yüzünden transfer son anda iptal oldu. Ömer Toprak için anlaştık Galatasaray kulübü ile.

Muslera + Ömer Toprak Fiorentina'da..

Cenk eski takımındaki oyuncuların hepsini alıyorsun. Kalsaydın ya Galatasaray' ın başında madem :)

su oyunu korsan indirenler varmi? varsa indirmeyin sadee su mesaji begenin :lol: KORSANA HAYIR :asd:

valla milli takım kariyeri çok heyecanlı arkadaşlar tavsiye ederim

su oyunu korsan indirenler varmi? varsa indirmeyin sadee su mesaji begenin :lol: KORSANA HAYIR :asd:

Amaç elbette korsana teşvik etmek değil ama şurada çok az bir zaman kaldı FM 13 çıkmasına, 12'ye para verme bence de. :asd: Ama FM 13 çıktığında orjinal alıyoruz. :tiphat:

Amaç elbette korsana teşvik etmek değil ama şurada çok az bir zaman kaldı FM 13 çıkmasına, 12'ye para verme bence de. :asd: Ama FM 13 çıktığında orjinal alıyoruz. :tiphat:

Peki bu sene Türkçe çıkma ihtimali nedir FM 13 ün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt