Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yalnız 6 ay sakatlığı varmış, oyuncuyla anlaşsan bile yönetim engel oluyor diye biliyorum uzun müddet sakatlığı olan bir oyuncunun transferine. Yanlışsam düzeltin.

sezon ortasındayım ,aldığım vakit sezon sonu takıma katılacak,sezonun bitmesine 4 ay var,engel olurlar mı gene :confused:

İnanılmaz yahu. :( Son maç kendi evimde kesin alırım gözüyle bakıyorum, benim maçtan daha çok Chelsea-Manu maçına baktım. İlk yarı 2-0 Tottenham, 2-0 Chelsea galibiyetleriyle bitti, Chelsea maçı 3-0 kazandı, ben son dakika golüyle şampiyonluğu verdim. :(
bvkyy.png

bvl01.png

sezon ortasındayım ,aldığım vakit sezon sonu takıma katılacak,sezonun bitmesine 4 ay var,engel olurlar mı gene :confused:

O halde şansını dene bir. Ama 20'ye düşürmezler ki sanmam, düşerse müthiş olur, düşmezse de vazgeçme, kapat 25'e. :)

Nani kaç yaşındaki?

28 yaşında, değeri çok yükselmiş. Manchester da Galatasaray'dan benim öğrencim olan Niakhaichyk'i aldığı için satıyor Nani'yi. Anlaştım sayılır, sağ kanat eksiğim vardı.

Yalnız 6 ay sakatlığı varmış, oyuncuyla anlaşsan bile yönetim engel oluyor diye biliyorum uzun müddet sakatlığı olan bir oyuncunun transferine. Yanlışsam düzeltin.

Doğru söylüyorsun ama sen yine de sözleşmeyi yap. Almayan yönetim olmuş olsun. Taraftar istiyor işte görmüyor musun? Sen al olmazsa transfer yönetime atarsın topu :D

al liverpoolu bak keyfine

Epl zor bir lig ama alternatifler arasına aldım :yenieek:

Ben fazla psikopatım herhalde. 8-9 sezon kalıyorum bir takımda.

Leeds' i al parasız pulsuz oyna bakalım zevk alabilecek misin? :)

Nedendir bilmem bir takımda en fazla 3 sezon kaldım o da Shaktar'dı. Hele Türkiye liginde en fazla 2 sezon kalabiliyorum. Çok sıkıyor.

Leeds'i de alternatifler arasına aldım abi.

Şuana kadar öneriler;

Stuttgart, Liverpool, Leeds.. Başka önerisi olan var mı ? (Oynadıkça zevk veren orta sıra takım..)

İnanılmaz yahu. :( Son maç kendi evimde kesin alırım gözüyle bakıyorum, benim maçtan daha çok Chelsea-Manu maçına baktım. İlk yarı 2-0 Tottenham, 2-0 Chelsea galibiyetleriyle bitti, Chelsea maçı 3-0 kazandı, ben son dakika golüyle şampiyonluğu verdim. :(
bvkyy.png

bvl01.png

oyunun tadi orda ama..

ergenler gibi save yapip kapatim acmadinmi oyun muazzam oluyor yoksa cope at gitsin.. bu sekilde seneye sampiyonluk icin oyniyacagim diye inat ediyorsun.. 8. oluyorsun :)

İşte bu seneki çilek transferimiz.. Nani'nin gelmesiyle umudunu kaybetmiş Fiorentina taraftarları tekrar heyecanlandı. Store'lara koştular. 1 günde 120.000 forma sattık. :)

bvl7h.jpg

Lavezzi'yi daha önce alan var mı? 30 yaşına gelmiş alsam mı karar veremedim.

Jovetic-Babacar-Altidore ve 2 tane genç yetenek var forvette. Çift oynuyorum. Yeterli mi sizce?

bvl94.png

Şampiyonluk son maçta kaçtı ama takımımı tebrik ettim. UEFA ve FA Cup şampiyonu olup, EPL gibi bir ligde son saniyeye kadar şampiyonluk mücadelesi verdik. Şimdi size bir şey danışacağım; sizce Adebayor konusunu ne yapayım? Kiralık olarak bende ve 11 milyon civarı opsiyonu var. Opsiyonu alırım sorun değil de, yıllık City'den aldığı para 9 milyon. Benden 10 civarı istiyor. Normalde asla vermem ama bu yıl EPL ve UEFA da gol kralı oldu, yılın oyuncusu seçildi. Sizce ne yapayım?

bvl94.png

Şampiyonluk son maçta kaçtı ama takımımı tebrik ettim. UEFA ve FA Cup şampiyonu olup, EPL gibi bir ligde son saniyeye kadar şampiyonluk mücadelesi verdik. Şimdi size bir şey danışacağım; sizce Adebayor konusunu ne yapayım? Kiralık olarak bende ve 11 milyon civarı opsiyonu var. Opsiyonu alırım sorun değil de, yıllık City'den aldığı para 9 milyon. Benden 10 civarı istiyor. Normalde asla vermem ama bu yıl EPL ve UEFA da gol kralı oldu, yılın oyuncusu seçildi. Sizce ne yapayım?

finansal durumuna bagli.. UEFA takima fazla bi getiri katmamistir finansal olarak.. ama soyle yapa bilirsin.. 11 e alip.. 25e satarsin.. ;)

Jovetic-Babacar-Altidore ve 2 tane genç yetenek var forvette. Çift oynuyorum. Yeterli mi sizce?

Sağlam bir santrafor alabiliyorsan al. Ama almasan da olur..

Edit: Fiorentina'dan memnunmusun Cenk ? Almayı düşünüyorum da.. İyi takım mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt