Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kart rekoru kırıldı sanırım :D

uefa finalini kaybettik ya :SS: 17 Mayıs 2000'in intikamını aldı Arsenal:) neyse Galatasarayda misyonum doldu zaten :D 6 sezonda 5 lig şampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi kupası 1 şampiyonlar ligi finali 1 uefa finali. Liverpool teknik direktör arıyor başvurduk bakalım.

2yuajh3.jpg

2012 Ocak transfer döneminde merkezi ortasahaya kimleri almalıyım? Önümüz CL.

@aydın Marc hensel tavsiye ederim

cy39m.jpg

Kadro nasıl ?

Sol bek sırıtıyor. Saliou Ciss yakışır. Ucuzdur da.

Neuton'u oynatıyorum sol bekte. Dediğin isimde birini bulamadım; çıkmadı yani.

Trömsö'de oynuyor. Bende ülkenin rep'i yüksek oyuncularını yükle seçeceği açık database'de, default'da çıkmayabilir.

Gayet iyi durumda sağ beke takviye yapabilirsin. Aboubakar nasıl oynuyor acaba?

Tek forvet oynuyorum. Zayıf rakiplere karşı iyi oynuyor. Zaten normal maçlarda oynatmıyorum. 3. yedek durumunda şu an. Sağ bek zaten Romario; yedeği de Gunter. Gunter iyi oynuyor her ne kadar 2 buçuk yıldıza düştüyse de.

Tek forvet oynuyorum. Zayıf rakiplere karşı iyi oynuyor. Zaten normal maçlarda oynatmıyorum. 3. yedek durumunda şu an. Sağ bek zaten Romario; yedeği de Gunter. Gunter iyi oynuyor her ne kadar 2 buçuk yıldıza düştüyse de.

Pardon Romario'yu görmemişim.Şu an için gayet iyi.

Xulu, Kara, Smalling üçlüsünden hangi ikiliyi daha iyi olur stoperde ?

Xulu geçen sezon 10 gol attı ya. Bu yüzden karar veremiyorum. :D

Kara'yı koy savunmaya, herkesi parçalasın.

Kara Smalling oynatiyim madem öyle. :D

2015'te bir Şampiyonlar Ligi kazanmışız efsane. Hile yapsam bu kadar denk getiremezdim.

Evvela gruplardan çıktık zor bela.

Tur maçı Liverpool ile. İngiltere'de 1-0 geri düşüyoruz. 90. dakikada Carlos Eduardo tamamen karambol bir pozisyonda topu içeri tepiyor. 1-1..İstanbul'da hayvan gibi kapanıp 0-0'a kilitliyorum.

Çeyrek final, Atletico Madrid. İspanya'da Arda Turan kırmızı kart görüyor. 90 dk maçı kilitliyorum gene 0-0. Burada da uzun süre 0-0 gittikten ve onlarca atak savuşturduktan sonra durduk yerde penaltı kazanıyorum. (zaten 3 atağım falan vardı) 1-0..devam.

Yarı final Juventus. 00.23 (23. saniye'de) İtalya'da penaltı kazanıyorum ve Vidal atılıyor. 30. dakikada da Vucinic atılıyor ve 9 kişilik rakibe karşı gene vasat oynamama rağmen son dakikalarda Carlos Eduardo gene uzun bir pas çıkartıyor ve Wilfried karşı karşıya affetmiyor. 0-2. İstanbul'da 1-0 yeniliyorum ama turlayan taraf oluyorum.

Finalde rakip Real Madrid..ne oldu hiç bir fikrim yok çok uykum vardı. save attım, go on holiday dedim 1-0 yenmişim :)

Ne pislik takım kurmuşum, gerçekte böyle alsa bir takım kupayı söver millet.

Transferlerim. Nuri'nin bedava yazdığına bakmayın. 7€ satışa koydu bende para olmadığından 40 maç; maç başı 0,250€ toplamda 11mio€ ödeyeceğim.

Kadrom:

Bu sezonki performansım. Ligde çok kötüyüm ama tam bi kupa yani 2li maç elemasyon uzmanıyım :)

Puan durumu:

Son maçta Roma ile AL gruptan sornaki turda karşılaştım 90+4de aslan kalecim penaltıyı kurtardı, büyük avantaj yakaladım rövanş için:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt