Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Transferler güzel.Gidişat pek iyi değil taktik değiştirmeye bak bence.

Yedekler maçı :b5:

kmrUa.png

en0PV.png

Geçen sene puan durumu. İspanya kupasında finalde Barça'ya yenilmeme rağmen barça ŞL gittiği için ben AL'ye gitmeye hak kazandım:

İspanya Süper kupasında dağıldım resmen :S ilk maç kendi evimde 2-1 yenilmiştim:

İlk defa oynadığım bu oyunda ilk sezonumda galatasaray'la şampiyon oldum.

Sizce normal mi bilmiyorum ama sezon içinde oldukça fazla sakatlık sorunu yaşadım hatta ligin son haftalarına doğru düzgün bir 11 çıkarmakta zorluk çektim.

Bütçe tahmin ettiğiniz gibi düşük o yüzden ucuz yollu tavsiye edebileceğiniz oyuncular varmı?

Mevki farketmez her bölgeye olabilir:)

Chris Cohen var orta saha. Deneyebilirsin onu bence. Nottingham Forest'la Premier lige çıkım ve kendisini hala oynatıyorum. Duran toplarda da çok asist yapıyor.

Chris Cohen var orta saha. Deneyebilirsin onu bence. Nottingham Forest'la Premier lige çıkım ve kendisini hala oynatıyorum. Duran toplarda da çok asist yapıyor.

Transfer çalışmalarına başlıyorum:)

Bulduğu pozisyonları gol yapabilen bir forvet adayı varmı:D

Wolfsburg için Damiao mu yoksa Doumbia mı? Yada sizin önerdiğiniz? 2. sezondayım. Cl'deyim.

Defans için kimi önerirseniz? Kara masaya oturmuyor. Schalkedeki ise çok para istiyor.

Josue'yi gönderdim. Onun yerine kimi önerirsiniz?Trasch'ı oraya çekip solbek kimi önerirsiniz?Önlü arkalı çalışan .Sağ bek için de.

Nene'nin yerine kimi önerirsiniz?

x3spl4.jpg

Wolfsburg için Damiao mu yoksa Doumbia mı? Yada sizin önerdiğiniz? 2. sezondayım. Cl'deyim.

Damiao'nun maaşı daha fazla getirmekte zorlanabilirsin , Doumbia güzel olur scout raporlarına göre kıyaslasak daha iyi olurdu hocam koyun isterseniz yada siz karşılaştırın.

Adana Demirspor ile yeni kariyer açtım.Çok iyi transferler yaptığımı düşünüyorum şu ana kadar.

Muhammed Demirci (Beşiktaş) : 2 yıllık kiralık

Semih Kaya (Galatasaray) : 45 K'ya ,4 yıllık sözleşm imzaladım

Musa Çağıran (Bursaspor) : 1 yıllık kiralık (20 K , 450 K satın alma opsiyonu)

Hüseyin Çimşir (FREE Transfer)

Cafercan Aksu (Boluspor) : 110 K , 3 yıllık sözleşme

Bank Asya 'ya çıkmak için yeterli bir kadro bence.

Doumbia ile Palermo'da 5 sezonda 4 şampiyonluk yaşadım.Gerçi ilk 2 sezon kadroda yoktu kendisi ama son 3 sezonda ligin anasını ağlatmıştı.İtalya'da ve CL'de bu kadar rahat gol atan adam Bundesliga'yı süpürür.Damiao ile hiç oynamadım o yüzden ne yapar ne eder bilemem.Doumbia pişman etmez.

Premier Lig'teki en kısır takımın Liverpool olduğu kanaatini vardım. Zira ben bu kadar kabız hücumcular görmedim arkadaş. Ortaya alıyorum kanat yok, kanada alıyorum orta yok.

FREE Transferleri nerden görebiliyoruz

Premier Lig'teki en kısır takımın Liverpool olduğu kanaatini vardım. Zira ben bu kadar kabız hücumcular görmedim arkadaş. Ortaya alıyorum kanat yok, kanada alıyorum orta yok.

[video=youtube;7q725AiUtU8]https://www.youtube.com/watch?v=7q725AiUtU8[/video]

En iyisi Galatasaray'ı bırakıp daha güçsüz bir takım çalıştırayım.

Pendikspor'u alıp 1.lige çıkarayım bari:)

Pazarlık yapma tekniklerini söylermisiniz? Doumbia 4,5 milyon yıllık istedi.3 Milyona kadar düşürdüm. Ama cimrilik değilmi. Bağımlılık ve menajer parasınıda 1 milyon düşürdüm. Gelmiyor. Hep böyle yaparsam sonunda gelirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt