Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Muslera'yı sattım İnter'e ve inanılmaz rahatladım. :o Senelik 13 milyon € alıyordu ve 2-3 senelik daha sözleşmesi vardı. 25 milyon €'ya sattım ve yerine Midtjylland'dan Cenk Gönen'i aldım. (Salak BJK buraya satmış) 600.000 € bonservis ve senelik de 1.5'e tamam dediler. Hem 25 milyonu kasaya koydum, hem maaş bütçesini artırdım, hem de aralarında pek fark yok.

Eray'ın durumu nasıl ? kadronda mı ?

ben Sarıyer kariyerimde 2 sezonluğuna kiralamıştım , ilk sene oldukça iyiydi 2.lig için fazlasıyla yeterliydi , şuan bank asyada (şimdiki ptt 1.lig) oldukça iyi maçlar çıkartıyor , sezon sonu bonservisini almaya çalışacağım , cidden çok çok iyi bir kaleci olma yolunda ilerliyor.

Nottingham Forest'ı seçtim ve FM kariyerimdeki en zevkli oyunumu oynuyorum. Şiddetle tavsiye ederim. :yenieek: Premier ligde ilk sezondan sonra 37 milyon € bütçe verdiler.

Daha önce çok kariyer yaptım Nottm Forest ile.İngiltere sıktı biraz başka liglerden var mı önerin?

Türk stoper arayanlara Koray Günter'i öneririm.Adam tam bir canavar.

Daha önce çok kariyer yaptım Nottm Forest ile.İngiltere sıktı biraz başka liglerden var mı önerin?

Palermo ile oyna kardeşim, genç oyuncu potansiyeli iyi ve bir kaç tane de sezon başı transferi yaparsan şampiyonluğa oynarsın.

Arkadaş Premier ligde birinciyim Man City ile .Devre arası olmuş.Ligde en fazla gol atan takımım.Hazırlık maçı yapayım dedim Fener ile .Arkadaş vuruyorum vuruyorum girmiyor ne şans.18 şutum var, 9 u isabetli , Fenerde 3 şut 1 i isabetli gol oldu oda uzaktan :) 1-0 yenildim.

Feneri oyunda da şanslı yapmışlar.

Bu arada arkadaşlar , Vitinho çok iyi genç bir forvet :)

Polonya , Çek , Slovak ligleri vs..keyifli gelebilir , kısa sürede ligi domine edicek kadro kurarsın ama avrupa için çok yetersiz kalırısn , kolay kolay transfer yapamazsın , eldeki imkanlar ve alt yapı ile büyümeye çalışırsın ki bence çok keyifli.

Birde Belçika'dan Mons ile çok keyifli bir kariyerim olmuştu ,

yada Zarargoza ile kümede kalma mücadelesi baya stresli ve keyifli olur :D

Eray'ın durumu nasıl ? kadronda mı ?

ben Sarıyer kariyerimde 2 sezonluğuna kiralamıştım , ilk sene oldukça iyiydi 2.lig için fazlasıyla yeterliydi , şuan bank asyada (şimdiki ptt 1.lig) oldukça iyi maçlar çıkartıyor , sezon sonu bonservisini almaya çalışacağım , cidden çok çok iyi bir kaleci olma yolunda ilerliyor.

cznz2.png

Profili böyle abi. 2. senede postalamıştım. :o

Arkadaş Premier ligde birinciyim Man City ile .Devre arası olmuş.Ligde en fazla gol atan takımım.Hazırlık maçı yapayım dedim Fener ile .Arkadaş vuruyorum vuruyorum girmiyor ne şans.18 şutum var, 9 u isabetli , Fenerde 3 şut 1 i isabetli gol oldu oda uzaktan :) 1-0 yenildim.

Feneri oyunda da şanslı yapmışlar.

Bu arada arkadaşlar , Vitinho çok iyi genç bir forvet :)

klubüyle 2 sezon kiralık için 0 ücret , %40 wages ve 900bin euro satın alma opsiyonu konusunda anlaştım ama çocuk Sarıyer'e gelmek istemedi , bende yerine İbrahim Selen'i bir sezon daha kiraladım :D

Ayrıca Avrupa'da kupalar almak için Dinamo Zagreb de alınabilir.

Forma ve itibar için Kaka'yı alıyım mı Wolfsburga? :)

Fm 2012'de Kornerlerde öne kesince gol olmuyor.Arkaya kesin dedim goller artmaya basladı. :)

Galatasaray kariyerimde 3.seneye başlarken İbrahim Selen'i peşin 4,9 milyon euroya Basel'e satmışlığım var :)

Fm 2012'de Kornerlerde öne kesince gol olmuyor.Arkaya kesin dedim goller artmaya basladı. :)

Ön ve arka direklere stoperlerini gönder , stoperlerin faul yapmazlarsa , önede kesseler arka direğede bol bol gol atarsın :D

Kaka 31 yaşında satılık listesinde hemde sadece 2,6mio€ ama haftalık 250 papel isteyince alamadım :(

Ön ve arka direklere stoperlerini gönder , stoperlerin faul yapmazlarsa , önede kesseler arka direğede bol bol gol atarsın :D

Evet.Birde kaleciyi sıkıştırda işe yarıyor dimi?

Sakatlık sorunu çok.Sanki harbe giriyoruz.Maçtan bi çıkıyorum. O yaralı bu yaralı.2-3 ay olanlar bile oluyor.Nadir allahtan o kadar fazla yok .1-2 haftada geçiyor sakatlıkları.

Yeni kariyer açacağım bir türlü hangi takımı seçsem karar veremedim,ligine göre orta seviye bir takım önerebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt