Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Orta alan çok sağlam olmuş,rahatça şampiyon olacağını düşünüyorum..

sakatlik olmazsa oluruz heralde :) gecen sene iyi giderken 4-5 as oyuncum sakatlandi 6. bitirdim. ama 3. ile aramda 3 puan vardi :)

play offlara kalabildin mi abi? :)

evdeki bilgisayarda kariyer , şimdi ofisteyim , dediğim gibi son haftaya 2 puan avantajla giriyorum , büyük ihtimalle kalırım ama play-off ne olur bilmem :D

ama süper lige çıkamazsam sıkıntı var , kadroda 3 yabancım var , 2 tane gençle de yeni sezon için sözleşme imzaladım (en beleşinden :D ) , süper lige çıkmazsam macburen iptal edeceğim transferleri :D

2. sezona basladim. eufaya katildik ilk sezon. bu sene guzel kadro olusturdum. alternatifi bol, her mevkiye gozun kapali koyabilecegim adamlar var.

toplam 55 milyon euroluk oyuncu satmisim. 58 milyon euro da oyuncu almisim.. carroll 8,5.. thiago ve wilshere bedavaya kiralik, javi garcia 5,25 e aldim. leanardoyu da brezilyadan aldim barca felan talipti

Kadro gayet güzel ama forvete Carroll yerine Fierro'yu veya Wilfried'i filan alsan iyi olur.Fırsatçı rolünde tozu dumana katarlar.

Ben de taktik değişikliğine gittim ilk maç 4-0 yenilince istifa etmeyi düşünüyordum sonraki maçları kazandım.Avrupa Ligi öne elemesinde rakip PSV bu kadroyla bile kafa tutabildim fark yemedim.

Blhb0.png

^^^^

Carroll tercihi biraz garip olmuş Arda. Bir sürü adam var neden Carroll ? :)

dnlttl.jpg

35jk104.jpg

Jones'u bir türlü elden çıkaramadım. Dünya kadar maaş istiyor. 2 maçın tekinde ilyaki kırmızı görüyor herif.Sidney Sam Leverkusen ile Cl öneleme oynadığı için CL'de oynatamıyorum :( Merkeze yıllık ücreti ucuz bir oyuncu önerirmisiniz?

^^^^

Carroll tercihi biraz garip olmuş Arda. Bir sürü adam var neden Carroll ? :)

boriello ve sanogo var yedekte, degismeli oynatiyorum. surekli rotasyon yapip kimseyi kusturmuyorum. carroll ise hedef adam icin iyi. ss de firsatci golcu gozukuyor ama hedef adam olarak oynatiyorum, ozellikleri gayet iyi. kafa topu felan :)

dnlttl.jpg

35jk104.jpg

Jones'u bir türlü elden çıkaramadım. Dünya kadar maaş istiyor. 2 maçın tekinde ilyaki kırmızı görüyor herif.Sidney Sam Leverkusen ile Cl öneleme oynadığı için CL'de oynatamıyorum :( Merkeze yıllık ücreti ucuz bir oyuncu önerirmisiniz?

Badelj'e bakabilirsin

Kadro gayet güzel ama forvete Carroll yerine Fierro'yu veya Wilfried'i filan alsan iyi olur.Fırsatçı rolünde tozu dumana katarlar.

kara,fierro,wilfred,quintero gibi oyunun buglarini kariyerlerimde almama kararim var :)

bressanı aldını bilmiyom ama bressanı almadıysan ucuza alırsın

PSV ile yaptığımız Avrupa Ligi ön eleme maçında şu an evimde 2-0 öndeyim.Tarih yazıyoruz :yenieek:

Edit: Goooool 3-0 öne geçtik maç böyle giderse PSV'yi eliyorum.Şu an 10 kişiler.

kara,fierro,wilfred,quintero gibi oyunun buglarini kariyerlerimde almama kararim var :)

Reyiz Carrol o kadroya yakışmamış bence. :D Belkide gerçekte nefret ettiğimdendir bilmiyorum ama onun yerine adam alırsan müthiş kadron olur.Mbaye Niang iyi olur o kadroya mesela.Güçlü,bitirici bir eleman.

ne kadar cok carroll dusmani varmis la :asd:

Vallahi eledik billahi eledik.Çocuklarımla gurur duyuyorum :b5:

85FU4.png

Bir ara PSG, Beşiktaş, Marsilya formaları giymiş olan Cisse ile görüşmelere başladık ..:b5:

Bu Dzeko çok sakatlanıyor ya.Ne şans :)

Ben oyunda bile heyecanlanıyorum Aykut Hoca gerçekte hep aynı nasıl oluyor la :D

Badelj için kulübüyle anlaştım. Yıllık ücret ile de anlaştım(1,1 Milyon euro) .Ama Zenit araya girdi ve yıllık 4,6 Milyon euro'ya elimden kaptı :D

Jones'u da küstürdüm. En iyisi Jones'u tekrar döndürmek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt