Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunun en buyuk sorunu sozlesme sorunu. Bu yuzden oyundan sogudum. Galatasaray kariyerimde ilk sezon sampiyon olduktan sonra

Muslera 4,75 Milyon , hatirladigima gore 700 bin alan vrsaljko 3,5 civari. Kara'da 3 Milyon euro ya yakin para istemislerdi. Ee bu olaydan sonra insanin oynayasi gelmezki. Oyundan sogudum yahu. İns 13 de duzeltirler.

Internetten indirme bir yamayla mi oynuyorsun ? ( Yani resmi olmayan bir yama )

Oyunun en buyuk sorunu sozlesme sorunu. Bu yuzden oyundan sogudum. Galatasaray kariyerimde ilk sezon sampiyon olduktan sonra

Muslera 4,75 Milyon , hatirladigima gore 700 bin alan vrsaljko 3,5 civari. Kara'da 3 Milyon euro ya yakin para istemislerdi. Ee bu olaydan sonra insanin oynayasi gelmezki. Oyundan sogudum yahu. İns 13 de duzeltirler.

Ben bütçeyi hep transfere veriyorum.Maaş bütçesini hiç olmuyor. Yenilemede çok anormallik yoksa daha aza bile imzalatabiliyorum :)

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunu ilk defa onadım ve 3.sezonum Galatasaray'la kariyer yapıyorum.

İlk senemde CL çeyrek finalinde elendim 2.sezon Uefa kupasını aldım. SPSL ve ZTL de 2 senedir bende:)

Defans da Koray, Semih ve Ömer orta alanda Emre ve Amrabat İlerde de Doumbia ve Burak süper oynadılar:)

Muslera'yı 23.5 M Euro ya Arsenal'a sattım, bedelsiz olarak Trabzonspor'dan Onur'u kaptım:)

Oyunda en uyuz olduğum şey kulüple zor zahmet anlaştığın bir oyuncu seninle sözleşme imzalamak istememmesi, sen kimsin de gelmiyon:)

maas butceni dusur. yuksek olursa oyuncular da yuksek maas istiyor

d4m7d.png

d4m5k.png

Sabah konuya da yazdığım gibi Santos'la kariyer açıcaktım. Ligleri seçtim. Tam Santos'u seçecektim, kafam fransa ligine gitti :)

Ben de gittim Monaco ile kariyer açtım. Monaco'yu Ligue 2'den kurtarıp mazisine döndürmeye karar verdim.

Monaco Prensesi Caroline ile oturduk, konuştuk, çay kahve içtik. Anlaşmaya vardık.

Kulüp finans olarak çok kötü bir durumda. Transfer bütçesi falan yok. Ama fena bi kadrosu da yok.

Amacım Monaco'yu eski günlerine geri döndürmek.. :yenieek:

Galatasaray ile 3 sezon üst üste şampiyon oldum 1 kez Türkiye kupasını aldım şampiyonlar liginde çeyrek finalde elendim 2 kere. 2 kez Barça ile aynı gruba düştüm ikisinde de birinci çıktım ilkinde çeyrekte yine Barça geldi elendim ikincisinde Chelsea'ye elendim. Bu sezon başında yine Barça ile aynı gruba düştüm oyun hatası mıdır anlamadım ama sıkıldım bıraktım oyunu.

Normalde oyunda olmayan 60 tane lig paketini indirdim, Azerbaycan liginden bir takımla başlıyorum. :)

Hangi takımda oynuyor oyun başında ?

Universidad San Martin. Oyunu kurarken database'i custom yapın ve kendi ülkelerinde Reputation'ı yüksek oyuncuları yükle seçeneğini seçin. Ben Orta Afrika, Orta Avrupa ve Güney Afrika'yı yüklüyorum, bunun gibi çok iyi oyuncular var gerçekten. Buldukça zevk alırsınız.

d4m7d.png

d4m5k.png

Sabah konuya da yazdığım gibi Santos'la kariyer açıcaktım. Ligleri seçtim. Tam Santos'u seçecektim, kafam fransa ligine gitti :)

Ben de gittim Monaco ile kariyer açtım. Monaco'yu Ligue 2'den kurtarıp mazisine döndürmeye karar verdim.

Monaco Prensesi Caroline ile oturduk, konuştuk, çay kahve içtik. Anlaşmaya vardık.

Kulüp finans olarak çok kötü bir durumda. Transfer bütçesi falan yok. Ama fena bi kadrosu da yok.

Amacım Monaco'yu eski günlerine geri döndürmek.. :yenieek:

Asatiani'yi almanı öneririm bonservisi elinde, 2. lig için ideal, iyi toparlıyor savunmayı.

Real Madrid'de JESE var. Onu bedelsiz kiralayabilirsin, çok iyi oynuyor, prefered moves özellikleri çok iyi. Solda oynatıyordum ben 10 numaramdı. 2. - 3. liglerde.

Pablo Mouche. AML özelliği verip, orada oynattım. 10 günde kazanıyor AML özelliğini ve uygun o bölge için. 30 K'ya kiralayıp, sene sonu 100 K'ya almıştım. 12 gol, 16 asistle oynadı championship'de. Sonra Kobenhavn'a çaktım 5 M'ye.

Güzel bir sezon öncesi hazırlık kampı geçirmeme rahmen 10 numaram Niculae, golcüm Helstad ve kalecim Chabbert uzun süreli sakatlandı.

7 resmi maçın 5'ini kaybettik, 2'sini kazandık. Lig'de 6 maçta 2 galibiyetim var :(

İstifa etmeyi düşünüyorum.. :sad007:

Güzel bir sezon öncesi hazırlık kampı geçirmeme rahmen 10 numaram Niculae, golcüm Helstad ve kalecim Chabbert uzun süreli sakatlandı.

7 resmi maçın 5'ini kaybettik, 2'sini kazandık. Lig'de 6 maçta 2 galibiyetim var :(

Kadrodaki oyunculara göre hemen taktik değiştir ben öyle yaptım.Şu an iyi gidiyoruz. :yenieek:

Hic bir sey icin gec degil yolladigim klibi izle ve Santos kariyerine basla :happynew: Neymar ile el ele verirsiniz ne latin kizlar kaldirirsiniz anlatamam ... :yenieek::happynew:

Benim kadroda bir tane Güney Afrikalı regen var, 27 yaşında AMR,ST mevkilerinde oynuyor, adam 103 milli maçta 96 gol atmış.Tam bir efsane.

Kadrodaki oyunculara göre hemen taktik değiştir ben öyle yaptım.Şu an iyi gidiyoruz. :yenieek:

İlk olarak önceden de caps'ini paylaştığım gibi 4-2-3-1 ile başladım. Olumsuz sonuçlar sonrasında 4-2-2-2 olarak değiştirdim.

1 maç kazandım. Ama sonra yine dağıldılar :SS:

İstifa etmek en iyi seçenek galiba.. :sad007:

Hic bir sey icin gec degil yolladigim klibi izle ve Santos kariyerine basla :happynew: Neymar ile el ele verirsiniz ne latin kizlar kaldirirsiniz anlatamam ... :yenieek::happynew:

Latin kızlara hastayım zaten :016:

Hemen açıyorum kariyeri. Neymar'la ortamlara girmezsek olmaz zaten :happy0025:

Edit: Ara vericem biraz.. Yarın sakin kafayla bakarız. Cidden sinir oldum ya.

Yönetim de zaten b.k'tan. Maaş bütçesini arttırmak için oyuncuyu göndermeye çalışıyorum, yönetim ambargo koyuyor.

Onlar beni kaybetti, ben onları değil.. :coffee:

Arkadaşlar 2012 piyasa ya sürüldü mü yoksa tarihi nedir bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt