Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yazdığım cümleye bakar mısın arkadaş; Ben kadroda diye başlamışım :) Uyuyup kalmışım akşam, hemen capsliyim

lancegemibiyografi.png

lancegenelbakzellikler.png

Ajax Cape Town ... Hollandalılar yapıyor aga :sad007:

Şampiyonlar Ligi 1. eleme turunda Fenerbahçe ile eşleştim (Schalke) :016: Uzun zamandır bu anı bekliyordum.

Şampiyonlar Ligi 1. eleme turunda Fenerbahçe ile eşleştim (Schalke) :016: Uzun zamandır bu anı bekliyordum.

5 ten aşağı atarsan karşıma çıkma :)

Bu arada regenler konusunda benim çok sağlam elemanlarım var. Paylaşabilseydim keşke. İki defans oyuncumu Man City, arsenal istiyor. En son çıktıkları rakam 32.5 milyon Euro. Satmıyorum herfileri. 2020 yılının en değerli iki defans oyuncusu ki daha yaşları 22 ve 23. Bir kalecim var. Alt ligde iken 1.5 milyon€ ya almıştım. Şu anki bedeli 14 m€. Bir sağ açığım var Fransız. AMC idi ben AMC li sistem oynatmadığım için başarısız oluyordu. Buradan bir arkadaşın önerisi ile Sağ Açık idmanları yaptırdım. Her sezon 10 gol ve 17-18 asist civarında ortalamaları oluyor. Tek eksiğim alt yapı. Alt yapıdan oyuncu çıkartamıyorum bu takım ile. İleride başıma bela olacak birşey bu da. Oyuncularımın çoğu U21. Yaşları ilerledikçe Kadroda alt yapı oyuncuları isteyecek ve böyle adamlar yok elimde :(

Ben de River'dan bir sol açık regen almıştım adam 21 yaşında ligin anasını ağlattı, Avrupa Kupalarında da çok ciddi istatistikleri vardı, ama gel gör ki sözleşme imzalarken 16 milyon euroya serbest kalma maddesini gözden kaçırmışım :( Real Madrid kaçırmadı bu fırsatı, oyundaki en iyi sol açık şu anda.

Regen deyince eski kariyerimden bir oyuncu geldi aklıma, o ışığı görmüştüm bu çocukta, 4 milyon pound'a Bayern'den almıştım. :) O yaşında milli takımda 28 maç 39 gol istatistiği vardı. Değeri maksimuma ulaşmıştı.

bIM8N.png

bxZ1Y.png

2012'den bıktık 2013'ü bekliyoruz Murat.

ben oynamıyorum artık en Galatasaray la 2015 te kıtalararası kupayı alıp müzeye girmemiş tek kupayı kazandıktan sonra milli takıma geçtim sıkıldım 5 ay maç bekliyoruz ama milli takımda zevkli oluyor

öf ya city cl de grupa düştü bir türlü yenemiyorum yönetim başıma çökecek yardım haydi cimbom ya

bide kadromda krasic,podolski,cazorla var öfff

Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | D&R Ön Sipariş 62.99 TL

D&R'dan sipariş verdim, umarım bahsedildiği gibi diğer diller de vardır pakette çünkü oyunu profesyoneller değil turksportal'dan 20 kişi çeviriyormuş Türkçe'ye. Türkçe dil desteği olacak diyen SI'yı da kutlamak gerek, amatör çevirmenlere güvenerek reklam yapmışlar(çevirenlere değil sözüm).

D&R'dan sipariş verdim, umarım bahsedildiği gibi diğer diller de vardır pakette çünkü oyunu profesyoneller değil turksportal'dan 20 kişi çeviriyormuş Türkçe'ye. Türkçe dil desteği olacak diyen SI'yı da kutlamak gerek, amatör çevirmenlere güvenerek reklam yapmışlar(çevirenlere değil sözüm).

oyle oldu, o konuda hayal kirikligi oldu biraz. ayni seyi ruslara da yaptirdilar. amator cevirmenlerle cikarttilar rus dilini. onlarin da ayri fiyattan satiliyor galiba.. ama bizim dili digerleri arasina koymamiz lazim, boyle ozel ozel bir yere varilmaz.

ayrica oyunu orjinal almayanlar da turkceyi zor bulur nette felan cunku onlarin koyacagi tum dillerin oldugu oyun olacaktir, turkce bayagi bi gec cikabilir.

orjinal alındıgında fifa gibi milletle online oynayabiliomusun fmyi?

orjinal alındıgında fifa gibi milletle online oynayabiliomusun fmyi?

Evet dostum :yenieek: Ve asil zevki oyle cikiyor oyunun . 2012'de izdirap gibiydi bu fakat 2013'te steam uzerinden kaliteli olacak deniyor beni en cok bu olay heycanlandiriyor yeni FM'de . Dogrusu tek oynadiginda bi yerden sonra sikabiliyor fakat online cok farklidir hele kafa 4-5 arkadasin oldu mu tadindan yenmez . Sonucta en fazla biriniz sampiyon olabiliyorsunuz inanilmaz bir rekabet :) :happynew:

Çeviri olayı birkaç ülkede daha böyleymiş, bakalım belki satışlar böyle devam ederse doğrudan profesyonel çeviri yaptırmayı düşünebilirler. Şimdiki olay bile güzel.

Evet dostum :yenieek: Ve asil zevki oyle cikiyor oyunun . 2012'de izdirap gibiydi bu fakat 2013'te steam uzerinden kaliteli olacak deniyor beni en cok bu olay heycanlandiriyor yeni FM'de . Dogrusu tek oynadiginda bi yerden sonra sikabiliyor fakat online cok farklidir hele kafa 4-5 arkadasin oldu mu tadindan yenmez . Sonucta en fazla biriniz sampiyon olabiliyorsunuz inanilmaz bir rekabet :) :happynew:

Arkadaslarımla hamachi üzerinden yapıyoruz hocam onda sıkıntı yokda orjinalde dahamı seri oluo nedir artısı yani yada yurtdısındakilerle falan lig yapabiliomusun mesela

Arkadaslarımla hamachi üzerinden yapıyoruz hocam onda sıkıntı yokda orjinalde dahamı seri oluo nedir artısı yani yada yurtdısındakilerle falan lig yapabiliomusun mesela

Bu seneye kadar orjinalin bi artisi yoktu online konusunda . Fakat bu FM'de olacak anladigim kadariyla . Fifa'da nasil server'a baglaniyorsun bunda da steam uzerinden ayni olay olacak diye anladim ben bakalim ciksin gorecegiz fakat her turlu orjinal al derim FM ince oyun diger oyunlar gibi degil ilerleyip ilerleyip sacma hatalar verince kafa yiyor insan orjinalde ben hic rastlamadim bu tarz seylere ayrica Turkce olayi + internette de dedigim gibi bu sene yenilikler olacak gibi aciklamalar var bakalim daha seri ve server uzerinden tanimadigimiz insanlarla oyun oynamak mumkun olacak gibi duruyor :)

Orjinal alıcak kadar oyunun içinde olmuyorum.Can sıkıntısı olursa,boşta kalırsam oynıyacagım oyun için orjinal alamam.Amma velakine yasal olmayan hiç bir yola girmem.:yenieek:

oyle oldu, o konuda hayal kirikligi oldu biraz. ayni seyi ruslara da yaptirdilar. amator cevirmenlerle cikarttilar rus dilini. onlarin da ayri fiyattan satiliyor galiba.. ama bizim dili digerleri arasina koymamiz lazim, boyle ozel ozel bir yere varilmaz.

ayrica oyunu orjinal almayanlar da turkceyi zor bulur nette felan cunku onlarin koyacagi tum dillerin oldugu oyun olacaktir, turkce bayagi bi gec cikabilir.

Oyunu sonunda Türkçe yapmışlar diyerek orijinal alıp, yine o eski serilere yapılan yamalardaki gibi saçma Türkçe çevirilerle karşılaşırsa insanlar büyük hayalkırıklığı yaşarlar. SI Türkçe diye reklam yaparken keşke amatörler tarafından çevrildiğini belirtseydi. Türkçe diyerek orijinal alan grup yamalardaki gibi kötü bir çeviriyle karşılaşırsa bir daha orijinal almaz.

Ya ön siparişin eline gelmesini beklemek istemiyorum. Çıktığı gün herhangi bir DNR da bulamaz mıyım acaba?

Çevirinin amatörlere yaptırılması problem değil bence, sonuçta onu oyuna entegre eden profesyoneller olduktan sonra.

Fatih Terim higly konuştu hakkında gibi cümleler geçmesin de yeter.

Beyler steam üzerinden alırsak yine Türkçe olacak mı??

Yoksa Türkçe için kutulu olanı almak zorundamıyız??

Ulan koca adam oldum, çoluk çocuk :D hala bu oyun anasını satayım :D bi ara ne güzel uzaklaşmıştım, ama gene sardı :D

Beyler steam üzerinden alırsak yine Türkçe olacak mı??

Yoksa Türkçe için kutulu olanı almak zorundamıyız??

Ulan koca adam oldum, çoluk çocuk :D hala bu oyun anasını satayım :D bi ara ne güzel uzaklaşmıştım, ama gene sardı :D

Steam üzerindeki 39$ olan da Türkçe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt