Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

5 ten aşağı atarsan karşıma çıkma :)

Bu arada regenler konusunda benim çok sağlam elemanlarım var. Paylaşabilseydim keşke. İki defans oyuncumu Man City, arsenal istiyor. En son çıktıkları rakam 32.5 milyon Euro. Satmıyorum herfileri. 2020 yılının en değerli iki defans oyuncusu ki daha yaşları 22 ve 23. Bir kalecim var. Alt ligde iken 1.5 milyon€ ya almıştım. Şu anki bedeli 14 m€. Bir sağ açığım var Fransız. AMC idi ben AMC li sistem oynatmadığım için başarısız oluyordu. Buradan bir arkadaşın önerisi ile Sağ Açık idmanları yaptırdım. Her sezon 10 gol ve 17-18 asist civarında ortalamaları oluyor. Tek eksiğim alt yapı. Alt yapıdan oyuncu çıkartamıyorum bu takım ile. İleride başıma bela olacak birşey bu da. Oyuncularımın çoğu U21. Yaşları ilerledikçe Kadroda alt yapı oyuncuları isteyecek ve böyle adamlar yok elimde :(

Maalesef ilk maçı deplasmanda 4-0 kazandım, o kadar fazla kaçırdım ki 7-8 tane atardım :sad007: Evdeki maçta da oyuncular rahattı, 2-0 bitti

Fenerbah_e_v_Schalke_Information_Overview.png

Schalke_v_Fenerbah_e_Information_Overview.png

Sarıyer'le 3. sezonumdayım , süper ligdeyim ,

umarım kümede kalırım :D

11 haftada 3 galibiyet , 2 beraberlik , 6 mağlubiyetim var.

Maalesef ilk maçı deplasmanda 4-0 kazandım, o kadar fazla kaçırdım ki 7-8 tane atardım :sad007: Evdeki maçta da oyuncular rahattı, 2-0 bitti

Fenerbah_e_v_Schalke_Information_Overview.png

Schalke_v_Fenerbah_e_Information_Overview.png

antu kafasi mode on

hahaha neden 6

antu kafasi mode off

Şaka maka CL'yi aldık. Çok şanslıydım. Real ile yaparken ilk dakikalarda Ronaldo sakatlandı ve 6 hafta yoktu.Sonra Kaka da sakatlandı. Üstüne kırmızı kartlar felan eledik.Manchesterda aynı şekilde.Bayerni son dakikada kendi kalesine attılar.O moralle deplasmanda da kontra oynadım.Ek olarak kırmızı da gördüler ilk dakikalardan.

bevyad.jpg

Transferlerde hep satıcı oldum.Alırken de pek fazla para ödemedim.

29zqu8g.jpg

Sezona iyi başladık.İlk super kupamızı aldık ama Höwedes'i 6 hafta kaybettik. CL de rakiplerim: Manchester City, Galatasaray, Napoli:)

1499jpk.jpg

Bu da kadrom. Thiago CM'de çok faydalı.

2el6zqo.jpg

huntelaari firsatci golcu olarak oynatirsan daha verimli olabilir

Son haftalara kadar genoa ile lider goturdugum ligde sampiyonlugu intere kaptirdim... istifa da bir hizmettir diyerek istifa ettim.

Bu sezon ligde farkı açtırmadık.Avrupa'da rezil durumdayız..

F8Drw.png

vmJra.png

CL de fenerbahçe Atletico Madrid'i deplasmanda 7-0 yendi.:o

2012-2013 sezonundayım.

Sarıyer kariyerimde, 3.sezonda (süper ligde ilk sezonumda) son 2 hafta,

34 puanla (8 galibiyet , 10 beraberlik , 14 mağlubiyet) 16. sıradayım ,

önümde yine 34 puanla Mersin İ.Y. ve 35 puanla Gençlerbirliği var ,

Trabzon , Bursanın 2 puan önünde lider .

Kalan maçlar:

Sarıyer - İBB

Trabzonspor - Sarıyer

--------------------------------

Bursaspor - Mersin İ.Y.

Galatasaray - Mersin İ.Y.

------------------------------

Trabzonspor - Gençlerbirliği

Gençlerbirliği - Eskişehirspor

bu akşam dananın kuyruğu kopuyor. İBB'yi yenersem iş biter gibi , Mersin'in 2 maçından da puan alabileceğini sanmıyorum :D

Bütün takımların maçı zor valla ama Mersin'in puan alması çok zor.

Bütün takımların maçı zor valla ama Mersin'in puan alması çok zor.

muhtemelen Bursa , Mersin'i yener, Galatasaray bu sezon baya bir kötü ama en kötü yenilmez ,

Gençler kurtarır gibi , Trabzon'dan puan alamazlar ama içeride Es-Es'i yenerler gibi ,

ben , İBB maçını kazanırsam işi bitiririm ama kazanamazsam , hele mağlup olursam sıkıntı var ,

muhtemelen Trabzon-Bursa arasında şampiyonluk yarışı son haftaya kalır ve Trabzon deplasmanında hayatta puan çıkartamam.

Akşam için şans dileyin :D çok ihtiyacım olacak, düşmek istemiyorum :D

Gremio kariyeri yapıyorum.Elano kadroda alternatif olsun,son 5-10 dakika şans bulsun diye 39 yaşındaki Rivaldo'yu getirdim takıma.

Savunmada Cris var bide Benfica'dan Jardel'i aldım stoper olarak.Sol bek Fabio Aurelio,forvet Teofilo Gutierrez.İlginç oluyor bu lig tavsiye ederim.

Gremio kariyeri yapıyorum.Elano kadroda alternatif olsun,son 5-10 dakika şans bulsun diye 39 yaşındaki Rivaldo'yu getirdim takıma.

Savunmada Cris var bide Benfica'dan Jardel'i aldım stoper olarak.Sol bek Fabio Aurelio,forvet Teofilo Gutierrez.İlginç oluyor bu lig tavsiye ederim.

Rivaldo işine yaramazsa 2 maç için bana kiralasana , çok ihtiyacım var :D

Senin işin çok zor abi Rivaldo bile kurtaramaz :D

Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | D&R Ön Sipariş 62.99 TL

Beyler alıp oynayan varmı orjinal su online işi dogruysa bende alıcam ona göre bilgilendirirsiniz size zahmet:tiphat:

Nordsjaelland ile alınan kötü sonuçlar sonrası istifa ettim.Ligde 3. sıradaydık ama sakatlıklar soğuttu takımdan zaten kısıtlı kadro var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt