- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Maalesef ilk maçı deplasmanda 4-0 kazandım, o kadar fazla kaçırdım ki 7-8 tane atardım :sad007: Evdeki maçta da oyuncular rahattı, 2-0 bitti
5 ten aşağı atarsan karşıma çıkma
Bu arada regenler konusunda benim çok sağlam elemanlarım var. Paylaşabilseydim keşke. İki defans oyuncumu Man City, arsenal istiyor. En son çıktıkları rakam 32.5 milyon Euro. Satmıyorum herfileri. 2020 yılının en değerli iki defans oyuncusu ki daha yaşları 22 ve 23. Bir kalecim var. Alt ligde iken 1.5 milyon€ ya almıştım. Şu anki bedeli 14 m€. Bir sağ açığım var Fransız. AMC idi ben AMC li sistem oynatmadığım için başarısız oluyordu. Buradan bir arkadaşın önerisi ile Sağ Açık idmanları yaptırdım. Her sezon 10 gol ve 17-18 asist civarında ortalamaları oluyor. Tek eksiğim alt yapı. Alt yapıdan oyuncu çıkartamıyorum bu takım ile. İleride başıma bela olacak birşey bu da. Oyuncularımın çoğu U21. Yaşları ilerledikçe Kadroda alt yapı oyuncuları isteyecek ve böyle adamlar yok elimde![]()
Maalesef ilk maçı deplasmanda 4-0 kazandım, o kadar fazla kaçırdım ki 7-8 tane atardım :sad007: Evdeki maçta da oyuncular rahattı, 2-0 bitti