Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

İngiltere oyunumda öylesine takımlara bakarken Sercan Yıldırım'ın Barca'ya transfer olduğunu gördüm :)

2njljz6.jpg

Yok artık.

Sercan Yıldırım Sene 2015 Takım Galatasaray :)

Ads%FDz.png

4-3-3 (on libero ve aml/amr seklinde yani Rijkaard dizilisi gibing) oynatiyorum, taktik ayarlari icin onerisi olan var midir?

Ortasahada paslaşma, takım halinde savunma, ortasahada paslaşırken kanat oyuncularına hatta beklerin çıkması durumunda bekleri araya kaçırarak kaleci ile karşı karşıya bırakma. Uzaktan şutlarla goller vs..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us Fabiano Oliveira ( Forvet )

Ugur Yildirim (Amr )

https://rapidshare.com/files/389130498/4-5-1_cn__Giresunspor____bt_2010_.tac.html

* Ana klübüm bjk olduğundan Necip Uysal kiralıktır.

* v 10.3

Şöyle yeni maceralara atılmak istiyorum. Önerebileceğiniz takım var mı? :)

Sağol Raşit. :) Napoli'yi almak istiyorum. Lavezzi, Hamsik felan. Eski Maradona dönemine çevirelim bakalım takımı. :) Yalnız iyi de bir taktik lazım. Taktik öneriniz var mı? :D

Sağol Raşit. :) Napoli'yi almak istiyorum. Lavezzi, Hamsik felan. Eski Maradona dönemine çevirelim bakalım takımı. :) Yalnız iyi de bir taktik lazım. Taktik öneriniz var mı? :D

Diziliş;

Bu taktiği 5 sezon Sparta Prague'de

1 sezon Liverpool'da denedim.

• [*]Taktik 4-1-3-2 dizilişinden oluşmaktadır.

[*]Kariyerin kısa özetini yapacak olursam :

[*]1. sezon Sparta Prag ile Lig ve Lig Kupası'nı alma başarısının yanında Uefa Kupası'nda da çeyrek finale kadar yükselme başarısı gösterdik.

[*]2. sezonda Sparta Prag ile Lig ve Lig Kupası'nı alma başarısının yanında Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma başarısı gösterdik.

[*]3. sezonda Sparta Prag ile Lig ve Lig Kupası'nı alma başarısının yanında Uefa Kupası'nda yarı finale kadar yülselme başarısı gösterdik.

[*]4. sezonda Sparta Prag ile Lig ve Lig Kupası'nı alma başarısının yanında Uefa Kupası'nıda alma başarısı gösterdik.

[*]5. sezonda Sparta Prag ile Lig ve Lig Kupası'nı alma başarısının yanında Şampiyonlar Ligi Kupası'nıda alma başarısı gösterdik.

[*]6. Sezonda Liverpool ile Premier Lig , Lig Kupası ve Konfederasyon Kupası'nın yanı sıra Uefa Kupasını'da alma başarısı gösterdik...

6 sezonda toplamda bu taktik sayesinde 16 kupa kazandım...

Taktikte maçta 1 farklı öndeyken maçın bitimine 15 dk kala daha çok atak yapmak için 3 fc 3 amrlc yapma gibi bir şansınızda var.Aynı zamanda 10 kişi kaldığınızda 1 fc 2 mrl 2 dm gibi oynama şansınızda var...

Sparta Prague 2009 - 2010 Sezonu

Sparta Prague 2010 - 2011 Sezonu

Sparta Prague 2011 - 2012 Sezonu

Sparta Prague 2012 - 2013 Sezonu

Sparta Prague 2013 - 2014 Sezonu

Liverpool 2014 - 2015 Sezonu

€robaba [ Ersin]'in kariyeri

Tactics Of ARes v.2

Tactics Of ARes v.2

Tactics Of ARes v.2

NOT : Taktik izinsiz hiçbir sitede yayınlanamaz....!!!!!

Taktiği denediğinizde aldığınız sonuçları paylaşırsanız başka indirecekler için örnek olur...

Eyvallah Raşit sağolasın, çok makbule geçti. :D

Veratti harbiden süper oyuncu oluyor,26 yaşında bende şuan yüm özellikleri 20 ye yakın,box to box oynatıyorum uzaktan felaket atıyor,arada sırada öldürücü paslarda atıyor.Çok yararlı kısaca :o

Galatasarayla ilk sezon sadece naldoyu ve ömer toprağı aldım ben bu oyunda en önemli unsurun savunma olduğunu düşünüyorum..İlk sezon ligi kazandım kupada çeyrek finalde elendim,uefada da yine çeyrek finalde elendim a.madride..Sistemim ilk başladığımdan beri

GK

DR-DC-DC-DL

DMC

MC-AMC(MC-Maçına göre)

AMR-FC-AML

İkinci sezonumda yaz döneminde gökhan inleri,neymarı,diego renanve halili aldım linderothve nonda serbest kaldılar.Şampiyonlar liginde bayern,milan ve haifanın olduğu grubu averajla lider bitirdim.Devre arasında nuri yi ve sercanı aldım önce a.madridi ardından tothenhamı ve real madridi eleyerek finade yine milanla eşleştim barışın 2 golü ile maçı 2-1 kazandım ayrıca ligi 4 hafta kala kazandım kupayıda bu kez çok rahat aldım açıkcası oynanan savunma ağırlıklı futbolla ilk kez bu kadar az gol yiyerek bi sezon geçirdim..Ama çok da gol atamıyorum yeni sezondan bunla ilgili bişey yapmam gerekcek..

kadrom

leo

uğur-naldo-servet-hakan(diego)

m.topal

g.inler-elano(avrupa deplasmanlarında barış)

keita-arda

neymar(sercan)

kontrol futbolu oynatıyorum ve sürekli rotasyondayım aydın,sercan,mustafa sarp,nuri ,ömer,kewell,halil sürekli kullandığım diğer oyuncular..

naldoyu ve g.inleri kesinlikle öneriyorum çok iyi bi oyuncular

Ya gençler bende iki sorun var.

array access bounds hatası ve puan tablosu hatası bi el atıverin de çözelim. Yeniden yükleyeyim diyorum ama cd bozulmuş okumuyor PC. Bi yardım çakıverin. Sadece Cd'siz çalıştırma eklentisi bide v.01 versiyonu mu ne var. Hadi bekliyorum.:D

Arkadaşlar korner taktiği nasıl yapılıyor bilen var mı acaba? :)

Arkadaşlar korner taktiği nasıl yapılıyor bilen var mı acaba? :)

Çakaaal :)

Bak anlatıyım.Sağ bekin ve sol bekin geride olacak.2 stoperin kaleciye baskı yapacak.Uzaktaş şutu ve İlk Dokunuşu 15+ olan biri (Cordoza - G.İnler vs... ) Alan dışında bekleyecek.Biri korner kullanacak geriye kalan 4 kişiyi de 2si ön direğe atak 2si arka direğe atak yap.Korneri de "Penaltı Noktasına" de.Her maç garanti bir golün olur kornerden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt