Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Takımınızdaki en iyi korner atan adama her iki taraftaki kornerleri de kullanmasını ayarlayın.

Kornerleri 'Penalty Area' ya kullandırın.

Gelelim oyuncu komutlarına,

Korner atan ve uzaktan şut çekecek olan oyuncunuzu lurk outside area olarak ayarlayın.

İşin püf noktası şu vereceğim korner noktalarının her birinde 2 oyuncu bulundurmanız.

Near post flick on, challenge keeper, stand on far post ve tabii stay back,

Zaten 2 oyuncuya lurk outside area vermiştiniz.

Yukarıdaki 4 komuta istediğiniz gibi oyuncuları dağıtabilirsiniz, DC'ler için challenge keeper, DR ve DL'ler için stay back tercih edilebilir, siz bunları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Tabi Türkçe'lerini yazayım ama kullandığınız yamada o şekilde olmayabilir bu komutlar.

Lurk outside area : Alan dışında bekle ya da ceza sahası dışında bekle diye olabilir.

Near post flick on : Ön direkte bekleme, hareketlenme olabilir. Ama çeviri de ön direğe koş diye de çevirmiş olabilirler.

Stand on far post : Arka direkte bekleme

Challenge keeper : Kaleciyi rahatsız etme, engelleme

Penalty Area : Penaltı alanı

---------------------------------------------------------------

Bunda o komutları defanstaki 4 oyuncuya değil tüm takıma dağıtıyoruz.

Lurk outside area komutunu şutu çekecek ve korneri kullanan adama veriyoruz.

Challenge keeper komutunu ben DC'lere verdim mesela, sizde öyle yapabilirsiniz.

Stay Back komutunu bek oyuncularıma verdim. DR ve DL'ye.

Near post flick on komutunu ortasahadaki oyuncularıma verdim.

Stand on far post komutunu da çift forvet oynadığım için ikinci forvetime ve boşta klan oyuncu varsa ona verdim.

Bu kadar işte, 6 oyuncu kale önündeyken boşta kalan şutu atacak oyuncu gelen topta hemen şut çekiyor, büyük çoğunlukla gol oluyor.

Sağolun beyler çok makbule geçti. :D:D

Takımınızdaki en iyi korner atan adama her iki taraftaki kornerleri de kullanmasını ayarlayın.

Kornerleri 'Penalty Area' ya kullandırın.

Gelelim oyuncu komutlarına,

Korner atan ve uzaktan şut çekecek olan oyuncunuzu lurk outside area olarak ayarlayın.

İşin püf noktası şu vereceğim korner noktalarının her birinde 2 oyuncu bulundurmanız.

Near post flick on, challenge keeper, stand on far post ve tabii stay back,

Zaten 2 oyuncuya lurk outside area vermiştiniz.

Yukarıdaki 4 komuta istediğiniz gibi oyuncuları dağıtabilirsiniz, DC'ler için challenge keeper, DR ve DL'ler için stay back tercih edilebilir, siz bunları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Tabi Türkçe'lerini yazayım ama kullandığınız yamada o şekilde olmayabilir bu komutlar.

Lurk outside area : Alan dışında bekle ya da ceza sahası dışında bekle diye olabilir.

Near post flick on : Ön direkte bekleme, hareketlenme olabilir. Ama çeviri de ön direğe koş diye de çevirmiş olabilirler.

Stand on far post : Arka direkte bekleme

Challenge keeper : Kaleciyi rahatsız etme, engelleme

Penalty Area : Penaltı alanı

---------------------------------------------------------------

Bunda o komutları defanstaki 4 oyuncuya değil tüm takıma dağıtıyoruz.

Lurk outside area komutunu şutu çekecek ve korneri kullanan adama veriyoruz.

Challenge keeper komutunu ben DC'lere verdim mesela, sizde öyle yapabilirsiniz.

Stay Back komutunu bek oyuncularıma verdim. DR ve DL'ye.

Near post flick on komutunu ortasahadaki oyuncularıma verdim.

Stand on far post komutunu da çift forvet oynadığım için ikinci forvetime ve boşta klan oyuncu varsa ona verdim.

Bu kadar işte, 6 oyuncu kale önündeyken boşta kalan şutu atacak oyuncu gelen topta hemen şut çekiyor, büyük çoğunlukla gol oluyor.

Bu taktikte Lurk outside 1.si korneri iyi kullanan bi adam 2. si ise long shoot değilde finishing i çok iyi olan bir adam koyun,bomboş bırakıyorlar bu adamı, ceza sahası içine girip gol atıyor her zaman finishing i iyiyse.(Benim forvetin 20 finishing i,maç başına 2 gol atıyorum kornerden :D )

eb39154b42c7fe6b98ebb5260d06e026.jpg

Roma'yı dağıttık resmen. Harikaydı bu maç. :)

Ezeli rakiplerimizi sırayla evlerine gönderiyoruz. İnter'de karşımızda duramadı.

ecb55ad3efc1e5cfc2def4b4c3a26aee.jpg

Korner taktiği de bir süre sonra sıkıyor.Oyunun zevki çıkmıyor.Gökhan İnler 25 golle gol kralı oldu bende :o artık yapmıyorum korner taktiğini en azından TSL'de :D

Korner taktiği de bir süre sonra sıkıyor.Oyunun zevki çıkmıyor.Gökhan İnler 25 golle gol kralı oldu bende :o artık yapmıyorum korner taktiğini en azından TSL'de :D

atakan böyle işte yapcak bişey yok;)

Yapamadım zaten korner taktiğini. :o

Uğur sende sesini kes. :o:D

Aynen, banada hile yapıyormuşum gibi geliyor :D Turnuvalarda kullanmak lazım sadece,oyunun zevki kaçıyor böyle.:o

Napoli ile sonunda bir seneyi bitirdim. :D:D Çok zor bir seneydi ama zor rakiplere karşı mükemmel sonuçlar aldım. Ligi sürpriz bir şekilde 2. bitirdim. Şampiyonlar Ligi hayalimde ilk senede gerçekleşmiş oldu. İlk sene puan durumu..

859718703f60761c1542761bfaf3e8c4.jpg

Transfer sezonu oldukça hareketli geçri. Ama elimden Hamsik gibi bir oyuncuyu bırakmak zorunda kaldım. :(

a106ad027502e9e17bebf91b2008ebfc.jpg

Bu sene amacım ligde şampiyonluk, Şampiyonlar liginde çeyrek final. :)

Bu sene Şampiyonlar Ligine daha çok önem vereceğim.

çok kötü yönetim :o

hemde korner taktiğiyle :o

Lan yapmadım taktik felan. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt