Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

İlk sene kimleri satmamı önerirsiniz?

arkadaslar fm 2010 da bende ne seyırcı var ne spıker nede futbolcu benzıyo anlayamadım ben bu ısı fifamanger gorsel olarak daha ıyı geldı yoksa ben mı kuramadım

arkadaslar fm 2010 da bende ne seyırcı var ne spıker nede futbolcu benzıyo anlayamadım ben bu ısı fifamanger gorsel olarak daha ıyı geldı yoksa ben mı kuramadım

femede öyle dogru kurmusssun

Ccm99 00 den beri oynarım ancak crash dumps dıye bı hata yuzunden 2 gun önce son buldu hıkayem ne yaptıysam bır cağre yok.Eğer çözümünü bilen varsa paylasırsa cok sevınırım.

Elano'yu satsam Hamsik'i alsam hata mı yaparım sizce.İşleyen makina bozulmaz ama.

Elano'yu satsam Hamsik'i alsam hata mı yaparım sizce.İşleyen makina bozulmaz ama.

Yaşa vurduğunda cok ıyı yaparsın bunu yaparak.Üstelik Hamsik gün gectikçe canavarlasıyor.

Elano ilk 2 sene çok süper oynuyor bence ilk sene satma şampiyon olunca sat.

Galatasaray çok sıkıyor oynaması.Nottingham'ı almayı düşünüyorum.700 Bin Pound para var.Kimleri alabilirim sizce ?

Clyne

Bedavaya forvet yok mu la şöyle çatır çutur atsın :D

Mençıstır yunaytıdın yedek takımından diouf diye bi adam var forvet onu kesin kirala Murat zaten New'le cok rahat çıkılıyo.

3. Sezondaki kadrom şöyleydi

Neymar--Lukaku---Dentinho(Defederico)

--------Verratti--------------

---Ballack-----Sidwell------

Chivu(Criscito)-Subotic-Zapata(Burdisso)-Srna

----------------Ochoa----------------------

Ve sonunda sıkılıp kapamamla kariyer bitti.

bende newcastle ile başladım.. oyun gerçekten zevkli diyebilirim.. ama asıl zevki seneye premier lig'e çıkınca alırız..

takımda para hiç yok.. üstüne tonla borç var.. muhtemelen premier lig'e çıkınca da çok bütçe vermezler..

ancak kadroları gerçekten iyi.. premier lig'de de iş yapıcak çok oyuncu var.. bütçe seneye de olmazsa kiralık yıldızlara yönelmek zorunda kalırız muhtemelen..

lig'de çok rahatım.. m'brough ile aynı puan aynı averajda ilk 2'deyim.. aslında m'brough'u 3-0 yendim ancak ikili averajlar hiç dikkate alınmıyor.. 5-10 puan farkla lider olabilirdim ancak sürekli oyuncuları dinlendiriyorum ve kupalara çok daha fazla önem verdiğim için m'brough ile aynı puandayım.. ama rahatça şampiyon tamamlarım ligi.. lig kupasında da sunderland'e penaltılarla elenmek bu sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu.. fa cup'ta yeni başlıyorum , umarım orda bir sürpriz yapabilirim..

2450.jpg

2460.jpg

2457.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt