Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

bu arada newcastle ile oynayanlar finansa bir önlem alabiliyor mu :o

kiralıklar dışında hiç transfer yapmadım.. maaş bütçesi filanda aşılmadı..

ancak oyuna başladığımda finansta denge 15milyonlarda iken şuan -2 milyona indi..

oyuncu satmak dışında bir çözüm yok heralde buna.. 2.lig de olduğumuz için değerleride düşük oyuncuların..

artık yaza biraz toparlamak gerek takımı.. zaten muhtemelen transfer için bütçe de olmaz doğru düzgün..

FM tarhimin en iyi kadrosu..

2828.jpg

Finansa bi önlem almana gerek yok, zaten hayvani finansa sahip. Premier Lig'e çıkınca hafif temizlik yaparsın istediğinide alırsın. Ben ilk sene bu arada 109 puan yaptım. İkinci yarı bütün maçları hızlı modda oynadım. :D 2. sene EPL'de 7. oldum Chelsea 8. oldu Avrupa'nın dışına ittim adamları. :D 3. sene ise artık kimi istesem alır duruma geldim sıkıldım ve kapadım.

O.Lyon'a stoper,yedek forvet ve bir adet sağ kanat oyuncusu arıyorum gençler.. 3ü için toplam bütçem 25 milyon euro civarında..kimi önerirsiniz?

O.Lyon'a stoper,yedek forvet ve bir adet sağ kanat oyuncusu arıyorum gençler.. 3ü için toplam bütçem 25 milyon euro civarında..kimi önerirsiniz?

Forvet için Briand ı al gerçekde de aldı zaten Türkiye Liginden Ediz diye bi syoper var harika,bide kanat oyuncusu Wijnaldum var 3 ünü 25 e alırsın 1-2 milyonda artar :D

Otamendi, Ömer Toprak,Burdisso.

Neymar,Defederico,Dentinho.

Sanchez, Fernando Arce(Ne yapabilir tam bilmiyorum ama eğer uyum sürecini atlatırsa çok feci adam)

Stoper için sırasıyla; Cristian Zapata, Nicolas Otamendi, Sokratis Papastathopoulos. Pahalıdan ucuza doğru sıraladım..

Yedek forvet için sırasıyla; German Pacheco, Neymar.. Neymar ilk sıraya al eğer maliyeti çok gelirse Pacheco'yu al..

Sağ kanatı sal ya napıcan onu :D Formasyonunu değiştir sağ kanata ihtiyacın kalmasın :D

İnternacionelli Libero Sandro yu alın 10 milyon euro

Almadıysan defansa Otamendi'yi 4'e felan kapatırsın sanırım. Forvete Cardozo'yu dene.

Sağ tıklayıp, resme bak deyince büyüteç çıkıyor.

O.Lyon olarak yeni sezon transferlerim ;

Ömer Toprak

Arda Turan

Aiden Mc Geady

Ronaldo Luis Nazario de Lima

Transferlerimin toplam maliyeti 23 milyon euro.

Sidney Govou'yu gönderip büyük bir maaş bütçesi açtım.Onun yerine çakı gibi iki tane orta sahanın her yerinde oynayabilen genç oyuncu aldım.Stoper olarak aldığım Ömer Toprak'tan çok şeyler bekliyorum.Forvette de Lisando Lopez,Bafetimbi Gomis ve Yannis Tafer'in yanına aldığım Ronaldo,tecrübesiyle özellikle avrupa maçlarında güvendiğim bir oyuncu olacak.2 yıl oynatacağım.

Banada şöyle transfer bütçesi okkalı olan ama orta sıra takımı söylesenize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt