Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Taktiğini değiştir derim. Di Natale AMC'de oynayabiliyor ama forvette çok daha iyi. Alexis Sanches'de bildiğin kanat oyuncusu ama yanlış kanatta oynatıyorsun aga. Sağ açığa koy süpürsün ortalığı.

Pepe'yi oynatmak istiyorum.Sağ kanatta daha etkili.Guti var zaten AMC'de.

Di Natale'yi bir türlü çıkaramadım elimden. Şöyle 15 Milyon verseler saniyesinde satar , yerini doldururum.

Kadro kurmakta zorlanıyorum öncelikli olarak hangi futbolcuları almalıyım kadroya.

Keirrison , Helder Postiga, Zanetti hatta Mutu gibi isimler ilk 11de bazıları 18'de bile yer bulamıyor

fahreisinfloransamacera.jpg

Barcelona'nın sistemine benzer bir taktik üzerinde çalışıyorum. İlk sezon baya güzel geçti. İkinci sezon asıl verim ortaya çıkacak.

3. sezonum bu arada...

Barcelona'nın sistemine benzer bir taktik üzerinde çalışıyorum. İlk sezon baya güzel geçti. İkinci sezon asıl verim ortaya çıkacak.

3. sezonum bu arada...

Taktik üzerinde çalışman lazım aga.Fabregası nasıl defansif oynatıyosun bide villa oraya olmamış yinede kadro güzel.

işte bu da benim nacizane kadrom :D

64529033.png

Kalede:Leo Franco-Sabri-Boka-Servet-G.Zan-M.Topal-Arda-Elano-Keita-Gyan-Baros

Taktik üzerinde çalışman lazım aga.Fabregası nasıl defansif oynatıyosun bide villa oraya olmamış yinede kadro güzel.

Fabregas orda oynamıyo bütün bi sezon. Bazen sol mc. Song'u kullanıyorum, Bender çok iyi performans gösteriyor. Sol forvet, dzeko ve Van Persie sürekli yer değiştiriyorlar. Villa orda fena bir performans göstermiyor. Ama asıl amacım oraya Ballotelli veya Vela'yı alıştırmak. Bu sezon taktiğin inceliklerini değiştirip Vela'ya yoğunlaşmayı düşünüyoum.

3. sezonum bu arada...

-----Villa---Dzeko----Persie---

----Fab.----özil----gour.------

chilcy---1*-----otamendi---azpiculeta--

----------2*----------------------------

1. Subotic

2. Ochoa

Geleni geceni dağıtmassan bişey bilmiyorum. :D

-----Villa---Dzeko----Persie---

----Fab.----özil----gour.------

chilcy---1*-----otamendi---azpiculeta--

----------2*----------------------------

1. Subotic

2. Ochoa

Geleni geceni dağıtmassan bişey bilmiyorum. :D

Varmealen çok çok iyi. Oyundaki en iyi stoperlerden.

Kaleye Lloris'i transfer ettim :)

Keita'yı sattım 10 milyona, yerine 23 verip Gervinho'yu aldım bi de Hazard var sizce AMC'ye adam alıyım mı yoksa Hazard'ı oraya koyup sola mı adam alıyım?

Man city ile oyunun ilk senesi. Ortasaha salatası yaptım takımı :D

Uploaded with ImageShack.us

Büyük maç oynamadım ligde ama fırtına gibi başladık. 8 de 8 :) Fenerin durumuna düşmeyelim de :asd: Lig kupası 3.turunda da Manuyu 3-0 yendim. Avrupa falan da yok tabi, bu sene İngiltereye odaklandık

Uploaded with ImageShack.us

Tottenham ile kariyer açtım . Modric - Lennon ve Niko K. harikalar . Bu oyuncuları herkeze tavsiye ederim . Özellikle Lennon .

Solbek sıkıntısı olan Jeremy Mathieu'yu alsın Valencia'dan. Oyunun en iyi solbeklerinden, çok da pahalı değildir tahminim.

Bu Oyunu siyah temayla oynayan yok mu yahu.. Herkes beyaz temadan attırmış resim :D

Nottingham Forest'i aldım.İlk sene 13 . oldum.2. yılımdayım ve 15 maç geride kaldı 17. sıradayım.Ne yapmam gerekiyor.Bir kaç tüyo,taktik yada şunu al dediğiniz oyuncu var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt