Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Galatasarayla açtım. İlk sene şampiyon oldum, Türkiye kupasını aldım. UEFA'da yarı finalde elendim. 2. sene Ligi, kupayı ve Süper kupayı aldım. 3. sene ligi, kupayı ve şampiyonlar ligini aldım. 4. senemdeyim. Kıtalararası kupayı da aldım. Çok iyi gidiyorum.

Galatasarayla açtım. İlk sene şampiyon oldum, Türkiye kupasını aldım. UEFA'da yarı finalde elendim. 2. sene Ligi, kupayı ve Süper kupayı aldım. 3. sene ligi, kupayı ve şampiyonlar ligini aldım. 4. senemdeyim. Kıtalararası kupayı da aldım. Çok iyi gidiyorum.

Reissin, helal. :tiphat:

İsterseniz kadroyu, oyuncu profillerini koyabilirim ?

Ben de Galatasaray kariyerimde Arda ' yı 50 ye satmıştım. Agüero ' yu falan almıştım almadığım kupa yoktu. Caps koyarım bi ara.

Karabük'ü Süper Lig'e çıkardım daha ne olsun :D

West Ham teklif yaptı direk kaçtım:sad007: Karabük'e başarılar

Bende Nottingham Forest'le 10 yıl içinde hilesiz olarak, 1 Premier lig,1 Şampiyonlar Ligi , 2 Lig Kupası ,1 Kral Kupası, 2'de Commu... şampiyonluğu kazandım.

Ben de Galatasaray ile hiç bir başarı kazanamadım,ilk yılımda küme düşmekten son anda kurtulduk,2.yıl o kadar şanslı değildik,düştük,sonra hızımızı alamadık amatöre kadar gittik.Sidik yarışında son nokta.

Ben de Galatasaray ile hiç bir başarı kazanamadım,ilk yılımda küme düşmekten son anda kurtulduk,2.yıl o kadar şanslı değildik,düştük,sonra hızımızı alamadık amatöre kadar gittik.Sidik yarışında son nokta.

Sabri'yi kaleci olarak kullandın heralde ?

Genoa kariyeri açacağım. İnanılmaz bir ekonomik kaynakları var 20 küsür milyon transfer bütçesi veriyor. Nasıl kullanayım ?

Liverpool'la kariyer açtım önce 6 M bütçe vardı yönetim değişti 150 M bütçem oldu. İlk sezon son maçta averaj farkıyla şampiyon oldum. Şu an kadromda Micah Richards, Subotic, Hamsik, Veloso, Hazard, Ribery, Mesut, Villa, Milito gibi oyuncular var. :)

Fm 2011 ne zaman çıkıyor ?

Yalvarırım takım söyleyin lan şu oyunda. Güzelim Galatasaray save'i mi yanlışlıkla sildim, ManU ile save açtım, istediğim tüm adamları da aldım ama hiç zevk alamıyorum :D

Takım önerilerinizi bekliyorum anlayacağınız. Mümkünse Napoli falan demeyin ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt