Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bu oyunun tek linki yok mu ? :D Torrentle uğraşmak istemiyorm :D

Konuları keşke birleştirmeseydiniz . Böyle karıştı gitti koyduğum linkler vs. :o

Galatasaray'a ilk transfer Onur Kıvrak :p

Dün gece Karabükspor'la ligde ilk maçımda deplasmanda Gençlerbirliği'ni Emenike şov ile 2-0 yendim , 2. maçta içerde Beşiktaşa 3-0 yenildim 70. dakikaya kadar orta sahayı geçemedi bizim elemanlar, resmen kedinin fareyle oynaması gibi oynadı Guti benim orta saha elemanlarıyla :D

akşam eve geçince sezona devam :D hedef kümede kalmak , ilerleyen senelerde zivreyi zorlayan bir ekip yaratmak :D

biri bana crack'ını atabilir mi acabA?

Oyunda hata buldum :)

Milli maç zamanı lig maçı vermişler , kadro kuramıyorum :o

Elinde normal tek link olan bir arkadaş var mı acaba..Özel mesajla gönderebilir mi..RAşit Kardeşim torent gönderdi ama hem yaşlılık hem cahillik olsa gerek beceremedim :)

Bu Dark Temayı indirdim klasöre attım sonradan "did not find a font resource" diye bir hata geldi. Nedir, ne değildir bilen var mı?

Galatasaray hakkında ilk izlenimim ;

Savunma berbat. İki stoperde rezalet.

Emre Çolak harika. Ama PA'sı 153

Misimovic. Yok böyle bi oyuncu. 10 Numara pozisyonunda mükemmel oynuyor.

Pino ve Baros yetersiz.

Bu oyunu ben de oynamak istiyorum, taktik falan veriliyorsa sadece yani oyuncuları biz bireysel olarak kontrol etmiyorsak. Zor ve karmaşık bir oyun mu yoksa basit mi ?

baros bende 28 gol attı ılk sezonda nasıl yetersiz yaw

ya bi dark tema gozunuzu seveyım bulamıyorum, ya da goremıyorum

baros bende 28 gol attı ılk sezonda nasıl yetersiz yaw

Bende hiç resmen. Ne yaptıysam formunu yakalayamadı. Ben zaten hiçbi fm serisinde anlaşamadım Baros'la :)

Bu oyunu ben de oynamak istiyorum, taktik falan veriliyorsa sadece yani oyuncuları biz bireysel olarak kontrol etmiyorsak. Zor ve karmaşık bir oyun mu yoksa basit mi ?

Bildiğin teknik direktör olunuyo :) İlk başta karmaşık gelebilir ama zamanla basitleşiyor.

Bende hiç resmen. Ne yaptıysam formunu yakalayamadı. Ben zaten hiçbi fm serisinde anlaşamadım Baros'la :)

Bildiğin teknik direktör olunuyo :) İlk başta karmaşık gelebilir ama zamanla basitleşiyor.

yalnız soyle bı durum var sezonda uefadan elenınce baros ve arda ayrılmak ıstedıler.buyuk kuluplere gıtmek ıcın .

bende arda cok kotu oynadı ılk sezon .baros cok ıyıdı.saglam atıyor.

Karabük kariyerime devam etmek için çok fazla fırsatım olmadı, oynayabildiğim kısa sürede Kasımpaşa deplasmanından 1-1 skorla 1 puanla döndüm, 4. hafta sahamda Trabzon 4-0 ezdi beni :D , 5. haftada İ.B.B. deplasmanında 2-1 mağlup oldum , 6. hafta Sivası içeride 3-2 yendim , 7. hafta Eskişehir deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldım :D

7 hafta sonunda sadece 7 puan toplayabildim, 7 attım 13 yedim, attığım 7 golün 5ini Emenike bir tane Cernat bir tanede Angelov attı , takımda taşlar henüz yerine oturmadı, gerçi takımda yerine oturabilecek taşta yok :D

Konya ve Buca'nın kadrolarını incelemedim ama sanırsam ligin en kötü 3 takımından biriyim :D ama küme düşmeyeceğim :D

Galatasaray hakkında ilk izlenimim ;

Savunma berbat. İki stoperde rezalet.

Emre Çolak harika. Ama PA'sı 153

Misimovic. Yok böyle bi oyuncu. 10 Numara pozisyonunda mükemmel oynuyor.

Pino ve Baros yetersiz.

Misi gerçekten çok iyi , Her maç asisti var zaten. Daha sezonu tamamlamadım ama uefa elemelerinde bir maçta 4 asist 3 gol gibi hayvani şeyler yapabiliyor :D

Defans içinse 2 milyona Eren Güngör geliyor. Diğerlerinden iyidir :)

edit: Sevilla Fazio'yuda baya ucuza bırakıyor

Sonunda çıktı demek harika :) Biri bana torent linkini ve crack dosyasını atarsa harika olur.

Ve Mustafa Sarp Napoli'de :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt