Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyun zor gerçekten. Forvette Dzeko'nun formsuzluğu sayesinde lider Fenerbahçe'nin 10 puan gerisindeyim.

Zorlu bir sezonun ardından, kısıtlı kadro ve bütçeye rağmen kümede kalmayı başardım :D

Ayrıca fair play ödülü kazandım.

Daha önce çıkan sürüme pek güvenemedim ve pek sarmadı. Açıkcası Fm 2010'un üzerine yama yapılmış gibiydi. Reloaded versiyonu çıktı, indiriyorum. :)

Eğer aynı oyun ise çok hatalar var. Patch'siz oynanmaz gibi.

Hata çok evet.

Penaltı sayısı oldukça fazla. 3D kamerada oyuncular buz üstünde kayıyormuş gibi görülüyor, karşı takımın kullandığı serbest vuruşlar büyük oranda gol oluyor. Maçta dakika 60, kondisyon 70lerde.

Galatasaray'ın gizli silahı Aydın Yılmaz. 16 maçta 7 gol attı bende :)

Hata çok evet.

Penaltı sayısı oldukça fazla. 3D kamerada oyuncular buz üstünde kayıyormuş gibi görülüyor, karşı takımın kullandığı serbest vuruşlar büyük oranda gol oluyor. Maçta dakika 60, kondisyon 70lerde.

:) 3D kullanmıyorum, herkesi 3D ile oyalıyorlar. 3 senedir orjinal alırım ama bu sene almayacağım. Beni cezbeden hiçbir tarafı yok. 1-2 rötüş ile oyunu çıkartıyorlar. Bir de "Siz orjinal alımını yükseltin, biz gelecek sene Türkçe ekleyelim" diyorlar. Ya siz oyunda bir gelişme yapmadıktan sonra Türkçe dilini ekleseniz kim alır. Belki biraz artış olabilir, ama yinede istenilen satışı bulamaz. Call Of Duty, Pes, World Of Warcraft ve Fifa gibi oyunları hiç bilmeyen bir kişi bile gidip orjinal alabiliyor. Fm çok geriledi.

:) 3D kullanmıyorum, herkesi 3D ile oyalıyorlar. 3 senedir orjinal alırım ama bu sene almayacağım. Beni cezbeden hiçbir tarafı yok. 1-2 rötüş ile oyunu çıkartıyorlar. Bir de "Siz orjinal alımını yükseltin, biz gelecek sene Türkçe ekleyelim" diyorlar. Ya siz oyunda bir gelişme yapmadıktan sonra Türkçe dilini ekleseniz kim alır. Belki biraz artış olabilir, ama yinede istenilen satışı bulamaz. Call Of Duty, Pes, World Of Warcraft ve Fifa gibi oyunları hiç bilmeyen bir kişi bile gidip orjinal alabiliyor. Fm çok geriledi.

Evet, özelliklerine bakılırsa her sene üstüne koyarak gelişiyor oyun ama o CM serilerindeki (01/02 ve 03/04) tadı vermiyor hiçbiri malesef.

Çok ilginç bir sezon yaşıyorum. 25 hafta geçti, Fener sadece 2 kez kaybetti, daha garip olanı ikisini de bana karşı kaybetti bense gidip Eskişehir'e falan yenildim, 54 puan toplayabildim. Fener 61 puanla lider, içeride dışarıda fark atıyorlar, abartılmış sanki biraz.

Gazianteple Sivas da 3 ve 4. Schuster'i kovdular :D

Aga benim oyun Rusça çıktı :D varmı elinde yama olan.

edit,onu halletim de şimdi de crack lazım.

Hata çok evet.

Hocam, Galatasaray'a nasıl bir taktik uyguluyorsun? Ben ne yaptıysam olmadı. 3 maç üst üste kazanmışlığım yok. Hiç oyuncu alıp satmayarak fantezik birşey yapmamın da etkisi var tabii. :D

Arsenal'i aldım daha sonra ve gayet iyi gidiyorum.

Hocam, Galatasaray'a nasıl bir taktik uyguluyorsun? Ben ne yaptıysam olmadı. 3 maç üst üste kazanmışlığım yok. Hiç oyuncu alıp satmayarak fantezik birşey yapmamın da etkisi var tabii. :D

Arsenal'i aldım daha sonra ve gayet iyi gidiyorum.

Galatasaray'ın şimdiki taktiğini kullan , Çam :D

Daha önce indirdiğimiz sürüm ile yeni çıkan reloaded sürümü arasında fark var mı?İndirmeye değer mi reloaded sürümünü?

Reloded fabrika çıkış ingilizcedir , başka fark olmaz :)

zabri.png

:asd:

VE mutlu son :D

adszqig.png

Bende de Bayern istiyor Sabri'yi :D

Tam takım bir link varsa atın arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt