Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Karabükle 2. sezonda free transferden, Yekta , Yiğit İncedemir ve Müslimovic'i renklerime kattım, teknik heyeti baştan aşağı yeniledim , Prosinecki ve İtalyan koçlardan kurulu bir teknik ekip kurdum, (geçen sezona göre idmanlar ve maç öncesi taktik çalışmalarında gözle görülür bir değişim var) ama içinde bulunduğum mali durum sebebiyle (transfer bütçesi 0, maaşlar için ayrılan bütçe 100bin ) mevcut oyuncularla sözleşme yenileyemiyorum :( , Seric'in sözleşmesini fesh ettim , Angelov'u bedelsiz Bursaya verdim , kadroda işe yaramayan maaşı nispeten yüksek olan bir kaç oyuncuyu takımdan gönderdim , ama mali durumu dengelemeye yetmedi, kalecilerim elden kaçtı , biri yeni sözleşme istedi , istediği sözleşmeyi veremeyince ayrıldı, diğerinin sözleşmesi bitti uzatamadım , şu an kale 44 yaşında İtalyan bir kaleci ve biri 17 diğeri 18 yaşında 3 kaleciye emanet :D

İlk sezon büyük bir hata yaparak Yıldıray'ı transfer etmiştim, hiç bir katkısı olmuyor , haftalık ücreti çok yüksek , dengeleri alt üst ediyor , atsan atılmıyor satsan satılmıyor , talibi yok , sözleşme fesh etsem astronomik tazminatı var.

Ayrıca başta Emenike olmak üzere bir kaç oyuncum büyük klup sevdasında elimde tutamayacağım sanırsam. Bütün bu olumsuzluklara rağmen yeni transferlerim ve Cernat takımı şimdilik ayakta tutuyor, 7. hafta şuanda, gayet iyi bir durumdayım 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetim var. Takımı şuanki kadro ile tutmayı başarıp devre arasında az çok işe yarar bir kaleci bulabilirsem sanırım sezonu orta sıralarda bitirebilirim.Ama muhtemel bir kadro dağılmasıda söz konusu, o zaman yine düşmemeye oynayan bir takım kalır elimde :(

Şimdilik bu kadar, Karabük kariyerim forumda pek ilgi görmesede, kariyer ilerledikçe yazmaya devam edeceğim. :D

Takip ediyoruz :D

Hocam, Galatasaray'a nasıl bir taktik uyguluyorsun? Ben ne yaptıysam olmadı. 3 maç üst üste kazanmışlığım yok. Hiç oyuncu alıp satmayarak fantezik birşey yapmamın da etkisi var tabii. :D

Arsenal'i aldım daha sonra ve gayet iyi gidiyorum.

4-2-3-1 oynatıyorum. Normalde 4-3-3 oynatıyordum sezon başlarında ama Misimovic'ten faydalanmak için taktiği değiştirdim.

Galatasaray'ın şimdiki taktiğini kullan , Çam :D

İlk amacım o şekilde ilerlemekti ama istikrar yakalayamadım bir türlü.:)

4-2-3-1 oynatıyorum. Normalde 4-3-3 oynatıyordum sezon başlarında ama Misimovic'ten faydalanmak için taktiği değiştirdim.

Hmm o zaman takımda büyük bir temizlik yapmam lazım. Çünkü mevcut kadroyla ilerlemem çok zor.

Bu oyunu yıllardır oynamıyorum ama elimizdeki kadroyu düşününce düşüncem şu:Tahminen ortasahalarımızı kötü yapmışlardır.(Sarp,Ayhan falan) 2 iyi ortasaha alıp,Baros'a yakın ayarda iyi bir yedek forvet alıp 4-4-1-1 yani kabaca 4-5-1 mantıklı gibi geliyor bana.Oyun sıkışırsa o forveti sokarsınız oyuna.Bütçeniz ne kadar?

İlk amacım o şekilde ilerlemekti ama istikrar yakalayamadım bir türlü.:)

Hmm o zaman takımda büyük bir temizlik yapmam lazım. Çünkü mevcut kadroyla ilerlemem çok zor.

Pino çok sakatlanıyor, ona bir çözüm bulmak lazım. Savunma sıkıntılı.

Bu oyunu yıllardır oynamıyorum ama elimizdeki kadroyu düşününce düşüncem şu:Tahminen ortasahalarımızı kötü yapmışlardır.(Sarp,Ayhan falan) 2 iyi ortasaha alıp,Baros'a yakın ayarda iyi bir yedek forvet alıp 4-4-1-1 yani kabaca 4-5-1 mantıklı gibi geliyor bana.Oyun sıkışırsa o forveti sokarsınız oyuna.Bütçeniz ne kadar?

Cana ve Barış iyi oynuyo orta sahada. Aydın Yılmaz gizli bir silah. Takıma bir kanat ve bir savunma gerekiyor ilk etapta. 3 milyon transfer bütçesi veriyor ilk başta kulüp. Sarp, Servet, Zan ve Balta'yı satıp ek bütçe yarattım ben. Dzeko ve Ömer Toprak'ı aldım.

Pino çok sakatlanıyor, ona bir çözüm bulmak lazım. Savunma sıkıntılı.

Cana ve Barış iyi oynuyo orta sahada. Aydın Yılmaz gizli bir silah. Takıma bir kanat ve bir savunma gerekiyor ilk etapta. 3 milyon transfer bütçesi veriyor ilk başta kulüp. Sarp, Servet, Zan ve Balta'yı satıp ek bütçe yarattım ben. Dzeko ve Ömer Toprak'ı aldım.

İlk sene şampiyon olmak çok zor o zaman.3 milyona kimi aalırsın ya?Anca satman lazım.Satıp baştan takım da kuramazsın.İlk sene satmak lazım dediğin gibi o zaman.

Yeni oyun açtım. Hakan Balta'yı 8.5 milyon paund'a Aston Villa'ya sattım. Şaka gibi ama gerçek. :D Nuri Şahin için kulübüyle 15 milyona anlaştım, kendisiylede anlaştım. Bir sıkıntı olmazsa alıyorum kısa süre sonra. Peşinat koymadan parayı 48 ay taksitle teklif ederek baya oyuncu alıyorum.

Ocak ayı transfer döneminde Adnan Sezgin rüzgarları esti.

Daha büyük klüpte oynamak isteyen Milan Baros'u peşin 15.75 milyon euro'ya Chelsea'ye veren Sezgin rotayı Hulk'a çevirdi. Porto ile anlaşan fakat Hulk'un oralı olmadığı Adnan Sezgin son dakika hamlesiyle TT Arenaya Edinson Cavan'i yi 22 milyona 48 ay taksit ile kazandırdı. :D

Ayağının tozuyla Trabzon deplasmanına çıkan Cavani 2 gol ile yıldızlaşarak takımını kupada üst tura taşıdı.

:asd:

İlk sene şampiyon olmak çok zor o zaman.3 milyona kimi aalırsın ya?Anca satman lazım.Satıp baştan takım da kuramazsın.İlk sene satmak lazım dediğin gibi o zaman.

Bu yüzden sezonu 3üncü tamamladım :D Bu sezon Nuri, Lavezzi, Afellay transferiyle başladım. Baros ve Kewell'ı da gönderdim. Sırada Pino var. Çok iyi oynuyor ama çok fazla sakatlanıyor.

Yiğit,Karabük maceranı ciddi ciddi takip ediyorum. Kendi takımım bile olsa FM'de Galatasaray'ı bile almaktan hoşlanmıyorum. Hep 2. ligden takımlar ya da Karabük gibi gelecek vaad eden,genç ama güçsüz takımları seçmek çok daha zevkli oluyor bence. Transferler yine kolpa gözüküyor, 48 taksitle herkes alınıyor maşallah.

Yiğit,Karabük maceranı ciddi ciddi takip ediyorum. Kendi takımım bile olsa FM'de Galatasaray'ı bile almaktan hoşlanmıyorum. Hep 2. ligden takımlar ya da Karabük gibi gelecek vaad eden,genç ama güçsüz takımları seçmek çok daha zevkli oluyor bence. Transferler yine kolpa gözüküyor, 48 taksitle herkes alınıyor maşallah.

OYuncuyu ikna etmek çok zor ama .

Bende kurdum FM 2011'i. Yeni maceralar başlasın artık :)

Eyvallah sağolasın :D

Bende üst düzey takımlarla oynamayı sevmiyorum , 2-3 sezon sonra amaçsız kalıyorsun , ama zayıf takımla oldukça zevkli bence.

Bu arada 48 ay vade ile klubü ikna etmek çok kolay ama, haftalık en fazla 5500-6000 pound teklif edebilirken (ki 2 oyuncu alınca diğer transferler için 3000 teklif edece bile bütçe kalmıyor) 7500-8000 isteyen adamı nasıl alacaksın, oyuncu iknası çok zor

Arkadaşlar bende oyuncu profilindeki özellikler sayı şeklinde değil bar şeklinde. Mesela heading 16 yazmıyor onun yerine içi dolu bar var. Bunu nasıl değiştirebilirim acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt